• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2013

kızlar bende çıkıcam birazdan işten hafta sonu giremeyebilirim herkese iyi hafta sonları öptüm hepinizide

ohhhh kebapppp ben çalışıyom yarın :14:
bende çıkacam birazdan herkese iyi akşamlar

sedddd huuuuu bacım gittinmiiiiiiii :60:

evet biraz karışıyor insanın kafası 5 kasım sanırım yum. tarihin :) inşallah tutmuştur, olmasa da üzülme sakın ,bu ay'ı iyi değerlendirirsin :)

Evt gitti bu ay:) bu ay çalışalım bakalım. forum da okudukça insanların ne kadar uğraştığıni anliyorum.bende diyorum daha ilk aydan olsun, çalışmak lazim yok öyle bir dünya, ama olsada iyi olur yani:)

nereyee kayboldun kııızz seeenn :4: ayşenuru hiç görmeyeyim :57: sizin gözleriniz beni aramas ama beniiiimm cadılar :23: :22: :10:
:10:

:1:

hoşgeldin cennet nasılsınnnn

aysenurum geldinmi kızzzz

he yaa lizim hiç sorma fena bağlandık bu topice hiç kapatmıyom ben napıyosam hızlı hızlı haaa bu arada şansınıza bu haftalar hep içerdeyim normald eben hep ofis dışında olurum bu ara böle bikaç haftaya zor bulursunuz beni gündüzleri bulursunuzda sürekli değil :9::9:

anam ne cok yazmissiniz kac saattir okuyorum:1: bugun disarida islerim uzun surdu. havada cok guzeldi,iyi geldi vala:21: ben geldim herkes gitmis:14:

Kuzucum buralardayim yemek yapacam acik benimki hava guzeldi de simdi buz olmus dondum gelirken su muhtesem icecegimizide hazirlim bariii

anam ne cok yazmissiniz kac saattir okuyorum:1: bugun disarida islerim uzun surdu. havada cok guzeldi,iyi geldi vala:21: ben geldim herkes gitmis:14:

:23: demek geldin seni gezmeci şimdi topa tutayım ikinizide :67: :67:

ohhhh kebapppp ben çalışıyom yarın :14:
bende çıkacam birazdan herkese iyi akşamlar

sedddd huuuuu bacım gittinmiiiiiiii :60:

buda sana :67: :118:

Kuzum bu alette o ikonlari goremiyom ki acemiyimde :)) sagol aysenurum bende once icimde yemegi sora hazirlim zaman gecer hem hemde esim gelir spora gitti. Bugun dizimiz var medcezir izliyomusunuz .

Kuzum bu alette o ikonlari goremiyom ki acemiyimde :)) sagol aysenurum bende once icimde yemegi sora hazirlim zaman gecer hem hemde esim gelir spora gitti. Bugun dizimiz var medcezir izliyomusunuz .

Afiyet olsun canım , ben artık dizi izlemiyorum :) bizde bugünü kahvaltılıkla geçiricğz, kociş 9 da geliyor

yerim senii bize şarkı söyle affedelim seni :24: dimi funda
:9:

sesim cok kotu ama:1: o zaman bu topicte kimse kalmaz:21:

izliyorum aslinda ama gecen bolumu izleyemedim. netten izlemeliyim bi ara:6:

sogan kurumde kaynamaya basladi:21:

Kızlar bugün kendimde çok garip şeyler hissettim…sanırım yum.günü kesin bugün :)) ince bir sızı sonra belim ağrıdı kasıklarıma gaz yüklemesi yapılıyor gibi :1: çok ilginçti... eğer bu ay bebiş olursa yum.günlerimi demek ki anlıyorum ben

Bu bolum kacmaz cok adrenalin dolu hehehe kiz bende ole diyodum bu sezon izlemucem hicbirini ama karadayiyla ikisinden vazgecemiyom benimkide kayniyoo koktu

Ya bide gectiyse degerlendirdinmi onceki gunleri bugunde yogun gecer :))) ayy insallah yaa benim daha var 15 i diye dusunuyom

Kızlar bugün kendimde çok garip şeyler hissettim…sanırım yum.günü kesin bugün :)) ince bir sızı sonra belim ağrıdı kasıklarıma gaz yüklemesi yapılıyor gibi :1: çok ilginçti... eğer bu ay bebiş olursa yum.günlerimi demek ki anlıyorum ben

hadi bakalim bekliyoruz sed :21: bi arkadasimda 4 aydir bebek istiyor. bugun test yapmis. cift cizgiyi gormus. yarin kan tahlili yaptiracak. cok sevincliydii:16:

Back
X