Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
Olabilir gorunmuyorsa regl da olmadga göre catlamsta olablr bi bakarsn çoğul gebelik olms.Allah gonlune göre versn canm benm ne zaman basladn tedavye yaş ve sorun ne

Yaşım 23 yumurtam kendiliğinden gelismio bu olursa ikinci bebgim olcak diğeri 4 yaşında şimdi bi tane daha istiyoruz mevlam isteyen herkese versin içlerinden beni de ayırmasını ınş ilk bebegimede klomen le gebe kaldım ilk seferde

Hmmm ne guzeel bi tane varms Allah bağışlasın canm benim.bende pcos var o yuzdn yumurtlayamyrum bende.seninde mi öyle

Adetine 3 gun kala falan bi test yap silikte olsa çıkar erkn dollenme oldysa banada ver mujdeyi Ins

Adetine 3 gun kala falan bi test yap silikte olsa çıkar erkn dollenme oldysa banada ver mujdeyi Ins
Bana doktor bişey söylemedi sadece yumurtanın kendi başına gelismio dedi bide benim yumurtam doktor yumurtam bu ay gelişmediği için takibi bile bıraktı ama benim bi önceki bebeğim dede aynısı olduğu için doktoru mu değiştirdim ve adetinin 18 .gunu yumurtanın gelişmişti o yüzden erken döllenme olduğunu sanmıyorum inşallah en kısa zamanda sende bebeisinin haberini alırsın ama muhakkak haber veri cem sanırım catlatmadan 15gun sonra ogreniliyormus benim catlatma ignem 28ekimde vuruldu

Merhaba hanimlar bende 28 ekimde catlatma ignemi oldum Bat 15 kasim insallah guzel haberler verebiliriz hep birlikte.. igneden sonra iliski takviminiz ne oldu paylasirmisiniz ?

Merhaba hanimlar bende 28 ekimde catlatma ignemi oldum Bat 15 kasim insallah guzel haberler verebiliriz hep birlikte.. igneden sonra iliski takviminiz ne oldu paylasirmisiniz ?
Ben catlatmadan sonra hergün ilişkiye girdik çünkü eşimle vardiyali calistiginimiz için geceleri bulusamiyoruz o yüzden

Ben catlatmadan sonra hergün ilişkiye girdik çünkü eşimle vardiyali calistiginimiz için geceleri bulusamiyoruz o yüzden

Ben carsamba igne oldum..
Carsamba persembe iliski oldu cuma musait olamadik cumartesi oldu..
Insallah cuma kacirmis olmamisimdir

Insallah Amin canm tüm isteyenlere.Ben daha bslamadm regl 3gnu gel dedi hfta ici gidcem bakalm bsliycaz Rabbm hayırlı sağlıklı nsip etsin Insallah sende durumları haber ver

Klomen kullanıp hamile kalmis sin canım darısı bana ve tum isteyenlere bende klomen kullandım bitti yumurtam 19 mm ilişki gunu verdi 9 kasımda progestn kullanıcam ilaç bittikten sonra üç gün bekle dedi dördüncü günü hasta olmazsan test yap dedi

Hayırlısı olsun cnm allahım isteyen herkese versin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…