KASIM 2015'TE DOĞUM YAPACAK HANIMLAR HANGİ SIKINTILARI YAŞIYORSUNUZ???

HulyaGokhan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2015
15
5
Merhaba Hanımlar,

Bu konuda birileri ile konuşmaya ihtiyacım var. Kasım ayında doğum yapacak olan arkadaşlar hafta hafta ne gibi rahatsızlıklar yaşıyorsunuz burdan birlikte konuşarak dertleşmek istiyorum :) çok merak ediyorum. Bende 1 hafta önce reflü, zor nefes alma, gece şiddetli nefes alamama duygusu ile uyuyamama, bunalma duygusu, iştahsızlık, yemekten önce ve sonra mide bulantısı ve akabinde nefes alamıyor duygusu var size normal mi?

sanırım hepsi normal şikayetler hatta artarak devam edecek şeyler.
ama mesela ne zaman nefes almada güçlük çekiyorsun eğer sırtüstü yatıyorsan nefes almak zorlaşıyor.
ben hep soluma yatmaya çalışıyorum sol yanım uyuşuyor geceleri huzursuzluk basıyor uykuların tadı yok.
akşam olunca karnım davul gibi geriliyor canım acıyor ellerim ayaklarım alev gibi yanıyor.

sanırım hepsi normal şikayetler hatta artarak devam edecek şeyler.
ama mesela ne zaman nefes almada güçlük çekiyorsun eğer sırtüstü yatıyorsan nefes almak zorlaşıyor.
ben hep soluma yatmaya çalışıyorum sol yanım uyuşuyor geceleri huzursuzluk basıyor uykuların tadı yok.
akşam olunca karnım davul gibi geriliyor canım acıyor ellerim ayaklarım alev gibi yanıyor.

aynen canım insan yaşadıklarını başka kişilerden de duymak istiyor en azından biraz daha rahatlıyorsun. çünki hamilelik insana sadece sende var duygusu veriyor psikolojik olarak çökertmeye çalışıyor.

aynen canım insan yaşadıklarını başka kişilerden de duymak istiyor en azından biraz daha rahatlıyorsun. çünki hamilelik insana sadece sende var duygusu veriyor psikolojik olarak çökertmeye çalışıyor.
yaşadığımız hiç kolay değil canım bir can taşıyoruz.bize emanet onun baskısı var psikolojik olarak.
fiziksel olarakta vücudumuz değişimlere uğruyor.ama doğumdan sonra hepsi bitecek
onların sevgisi herşeye değer çok şükür onu verene.

İlk 5 ay mide aşırı mide bulantısı.
5. Aydan sonra mide yanmasi ve eksimesi.
Sac dokulmesi cokca.
Dis etlerinde hassasiyet, ara ara kanama.
Baslangictan neredeyse 2 hafta onceye dek kabiz. Bir haftadir karin agrisi.
3.aydan itibaren hemoroid.
Uyku sorunlari, kalpte ara ara çarpıntı.
Cok şükür Allah sabrını veriyor.

yaşadığımız hiç kolay değil canım bir can taşıyoruz.bize emanet onun baskısı var psikolojik olarak.
fiziksel olarakta vücudumuz değişimlere uğruyor.ama doğumdan sonra hepsi bitecek
onların sevgisi herşeye değer çok şükür onu verene.
kesinlikle öle de yanlız psikolojik olarak kendimi çok bunalımda hissediyorum evde yanlızım çok bunalıyorum herşeye çok sıkılıyorum 2 haftadır böleyim sizde de aynı mı psikolojik durumlarınız nasıl?

kesinlikle öle de yanlız psikolojik olarak kendimi çok bunalımda hissediyorum evde yanlızım çok bunalıyorum herşeye çok sıkılıyorum 2 haftadır böleyim sizde de aynı mı psikolojik durumlarınız nasıl?

Ben de ev disinda guvende hissetmedigim icin daha zorlaniyorum. Evde de hastalikli hissediyorum. Yemek yemekten nefret ediyorum ama yemeyince de midem agriyor. Kısacası hemen her konuda ikilem yasiyorum.

canlar benimde ilk sekiz hafta şiddetli mide bulantısı bitti oh çok şükür demeden mide yanmaları hala da devam ediyor şekerli besinleri kestim biraz azaldı. El ayak şişmesi bacaklarım arasında anormal bir bası acaba ayrılıyor mu kemiklerim diyecek kadar. Kabızlığı söylemiyorum bile hiç gecmedi ilk günden beri. arada baş dönmeleri birde anormal sıcak basmaları menopozluları bile geçtim o derece yani. Neyse Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah o zaman bunların hepsini unuturuz

canlar benimde ilk sekiz hafta şiddetli mide bulantısı bitti oh çok şükür demeden mide yanmaları hala da devam ediyor şekerli besinleri kestim biraz azaldı. El ayak şişmesi bacaklarım arasında anormal bir bası acaba ayrılıyor mu kemiklerim diyecek kadar. Kabızlığı söylemiyorum bile hiç gecmedi ilk günden beri. arada baş dönmeleri birde anormal sıcak basmaları menopozluları bile geçtim o derece yani. Neyse Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah o zaman bunların hepsini unuturuz

İnşallah canım bu günler hayırlısı ile geçer de sağlıklı sıhhatki kucağımıza alırız.

Selam
Ben de ilk 4 ay bulantı yaşadım
Şimdilerde aşırı gerginlik dışında hamile olduğumu hatırlatan bir durumum yok
İlk oğlumda 9 ay mide bulantısı son ay kusma 5. Aydan sonra mide yanması şişmeler vs vardı
Aşırı gerginimmmm

Merhaba arkadaslar insallah bende kasim annesi olucam.Bu sitede yeniyim.Su an ki sıkintim soguk alginligi tavsiyesi olan var mi acaba?Ilacsiz nasil atlatirim?

Merhaba arkadaslar insallah bende kasim annesi olucam.Bu sitede yeniyim.Su an ki sıkintim soguk alginligi tavsiyesi olan var mi acaba?Ilacsiz nasil atlatirim?

Geçmiş olsun... Bol bol sıvı tüketip uyuman, dinlenmen iyi gelir... Ben atlatmak için ılık ve ballı ıhlamur, limonlu zencefil... vb. tüketmiştim... İçme suyu şişeme karanfil ve karabiber atıyordum... Bazen de limon dilimi... İnşallah bir an önce atlatırsın...

Geçmiş olsun canım şuan bende onu yaşıyorum 37 hafta 2 günlük gebeyim soğuk algınlığı ve grip var tek yaptığım şey bol su içmek. ocağın altı kapatılmış kaynamış suya (vitamini ölememesi için) kabuğu soyulmuş 1 limon ve nane koyup biraz bekletip içiyorum. şükür sadece sıkıntım burnum tıkanık olduğu için gece uyuyamıyorum gündüz uyuyorum onun harici hiç ateşlenmedim. Hastalık fazla etkilemedi yani. inş sende atlatırsın

Kızlar ben de burun akıntısı ve hapşuruk yaşıyorum geçen haftadan beri. Üstüne bir de yüksek tansiyon eklendi. Tansiyonum kontrol altına alınamazsa bebeği erken alacaklar... inşallah bebeğim için hayırlısı olur ...

Hepimiz aynı şeyleri yasiyoruz hanimlar Allah cumlemize kolaylik versin..benim de karnim asiri gergin hatta yirtiliyor gibi hissediyorum bazen cok aciyor bol krem bebe yagi suruyorum..ve havalarin sogumasiyla birer birer hastalanmisiz hepimiz malesef Allah sifa versin kolayca atlatalim insallah.. az kaldi sabir kızlar :)

Hepimiz aynı şeyleri yasiyoruz hanimlar Allah cumlemize kolaylik versin..benim de karnim asiri gergin hatta yirtiliyor gibi hissediyorum bazen cok aciyor bol krem bebe yagi suruyorum..ve havalarin sogumasiyla birer birer hastalanmisiz hepimiz malesef Allah sifa versin kolayca atlatalim insallah.. az kaldi sabir kızlar :)

aynen canım felaket yırtılmalarım var göbeğimin delik kenarlarına el değemiyorum canım acıyor. Bu arada senin uyku ne durumda. Benim bitik durumda gece uyuyamıyorum o yüzden artık bunalıma girdim eşim hadi kalk uyuyalım dediğinde ağlayasım geliyor. seninde uyku problemin varmı bu son günlerde :KK43:

X