Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Kızlar merhaba gruba fayda adına bir bilgi yazayım dedim. Doktor arkadaşıma ovülsayon testinden bahsettim ve bana dedi ki koyulaşma gördüğün ve ardından gördüğün pik gününü değerlendirmek çok önemli. Horman değeri önce kandan yükselir sonra idrara karışır. Yani senin 2 çizgiyi net koyu gördüğün gün belki çatlama gerçekleşmiştir sen idrar ile takip ettiğin için gecikmeli görüyorsundur. Kan testi yaptırsan o an pik değerin düşmeye başlar muhtemelen dedi. Ve sonra şöyle ekledi. Hamilelik kandan hemen belli olur hcg önce kana karışır sonra idrarda kendini gösterir. Bana çok mantıklı geldi.

Merhaba arkadaşlar kadin dpguma gittim sulu ultrason çekeceğini söyledi adet bitince ne için cekiliyor acaba tam bilmiyorum

bilginiz için teşekkür ederim. peki adet olmadan ne zaman önce değer düşük de olsa kanda çıkarmış?

Teşekkürlerr bilgilendirme için

Merhaba arkadaşlar kadin dpguma gittim sulu ultrason çekeceğini söyledi adet bitince ne için cekiliyor acaba tam bilmiyorum
Rahim kontrolü için diye biliyorum. Daha hassas detayları görüyor. Rutin kontrol için mi gitmiştiniz

Bende de ilk iğne deneyimimde kist oldu korkuyorum yine olucak diye ümidim yok ama iğne etkisi geçmişmi diye yaptım da geçmiş kist çok zor ya benimde regl gecikmişti 10 gün kadar o yüzden ovitrelleye karşı fobim oluştu kist yapıyor

Eklentiler

• IMG_3632.webp
    58,4 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar bata bu gün sabah silik cizgi çıktı softec sizce kuruma çizgisi mi

Eklentiler

• 1000076812.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 81
Canım benim arkadaşım da koyu gördüğün gün yumurtanın en olgunlaştığı ve o 24 saat içinde çatlama yapıcağını söyledi diğer bir arkadaşım da koyuluk azaldığında çatlama oluyor o çok önlemli demişti aslında hepsinin toplamı şu şekilde oluyor sanırım koyulaşma olucağı gördüğün an ilişki sonra pik ilişki yine ilişki üst üste 3 4 gün ilişki ama bu Seder de sperm kalitesi düşmez mi diye sordum eğer erkekse problem yoksa bir şey olmaz dendi

Yani bencede olmaz bilemedim bana böyle değerlendir dedi daha sağlıklı olur. Yani kısacası idrara geç karıştığı için hormon tam pik gördüğmüz gün çatlama olmuş olabilir

iyi ki söylememişim kimseye. Kendimden başka kimseyi teselli edecek halim yok zaten Haftaya illa gidicem doktora. Regl gelmezse baktırırım. Gelirse de yapacak bişey yok. Bu sefer de nasip değil diyeceğiz. teşekkür ederim
Testler kafa karıştırıyor bence kanla takip et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…