- Konu Sahibi marmelad01
-
- #2.521
bilginiz için teşekkür ederim. peki adet olmadan ne zaman önce değer düşük de olsa kanda çıkarmış?Kızlar merhaba gruba fayda adına bir bilgi yazayım dedim. Doktor arkadaşıma ovülsayon testinden bahsettim ve bana dedi ki koyulaşma gördüğün ve ardından gördüğün pik gününü değerlendirmek çok önemli. Horman değeri önce kandan yükselir sonra idrara karışır. Yani senin 2 çizgiyi net koyu gördüğün gün belki çatlama gerçekleşmiştir sen idrar ile takip ettiğin için gecikmeli görüyorsundur. Kan testi yaptırsan o an pik değerin düşmeye başlar muhtemelen dedi. Ve sonra şöyle ekledi. Hamilelik kandan hemen belli olur hcg önce kana karışır sonra idrarda kendini gösterir. Bana çok mantıklı geldi.
İnşallah. Öyle diyorlar bakalım bekleyip göreceğiz. Allah hepimizin yardımcı olsunİnşallah cnm.. çekilirsin hiç stres yapma iyi bir merkezde ağrı olmuyor hem de hsg sonrası hamile kalanda var ufak tefek yapışıklık varsa açılıyor
Teşekkürlerr bilgilendirme içinKızlar merhaba gruba fayda adına bir bilgi yazayım dedim. Doktor arkadaşıma ovülsayon testinden bahsettim ve bana dedi ki koyulaşma gördüğün ve ardından gördüğün pik gününü değerlendirmek çok önemli. Horman değeri önce kandan yükselir sonra idrara karışır. Yani senin 2 çizgiyi net koyu gördüğün gün belki çatlama gerçekleşmiştir sen idrar ile takip ettiğin için gecikmeli görüyorsundur. Kan testi yaptırsan o an pik değerin düşmeye başlar muhtemelen dedi. Ve sonra şöyle ekledi. Hamilelik kandan hemen belli olur hcg önce kana karışır sonra idrarda kendini gösterir. Bana çok mantıklı geldi.
Merhaba arkadaşlar kadin dpguma gittim sulu ultrason çekeceğini söyledi adet bitince ne için cekiliyor acaba tam bilmiyorum
Rahim kontrolü için diye biliyorum. Daha hassas detayları görüyor. Rutin kontrol için mi gitmiştinizMerhaba arkadaşlar kadin dpguma gittim sulu ultrason çekeceğini söyledi adet bitince ne için cekiliyor acaba tam bilmiyorum
Bende de ilk iğne deneyimimde kist oldu korkuyorum yine olucak diye ümidim yok ama iğne etkisi geçmişmi diye yaptım da geçmiş kist çok zor ya benimde regl gecikmişti 10 gün kadar o yüzden ovitrelleye karşı fobim oluştu kist yapıyorKuzucum ben geçen ay ovitrelle ve letu kullandım ama benim yumurtam kist olmuş. O yüzden doktor bana duphaston verdi bana adetin 15. günü başla dedi onu kullanıyorum cumartesi biticek. Ben test işlerini bıraktım kuzum. Geçen ay kistten dolayı 6 gün geciktim baya hayal kırıklığı oldu. O yüzden test yapmıcam ben zaten bu aydan çok beklentim yok. Ama sen iğne olmuşsun yap test istiyorsan
Merhaba tüp bebek tedavisine mi baslayacaksiniz bana o zaman demişlerdi hsg yerine sulu ultrasonla bakıyoruz dieMerhaba arkadaşlar kadin dpguma gittim sulu ultrason çekeceğini söyledi adet bitince ne için cekiliyor acaba tam bilmiyorum
Canım benim arkadaşım da koyu gördüğün gün yumurtanın en olgunlaştığı ve o 24 saat içinde çatlama yapıcağını söyledi diğer bir arkadaşım da koyuluk azaldığında çatlama oluyor o çok önlemli demişti aslında hepsinin toplamı şu şekilde oluyor sanırım koyulaşma olucağı gördüğün an ilişki sonra pik ilişki yine ilişki üst üste 3 4 gün ilişki ama bu Seder de sperm kalitesi düşmez mi diye sordum eğer erkekse problem yoksa bir şey olmaz dendiKızlar merhaba gruba fayda adına bir bilgi yazayım dedim. Doktor arkadaşıma ovülsayon testinden bahsettim ve bana dedi ki koyulaşma gördüğün ve ardından gördüğün pik gününü değerlendirmek çok önemli. Horman değeri önce kandan yükselir sonra idrara karışır. Yani senin 2 çizgiyi net koyu gördüğün gün belki çatlama gerçekleşmiştir sen idrar ile takip ettiğin için gecikmeli görüyorsundur. Kan testi yaptırsan o an pik değerin düşmeye başlar muhtemelen dedi. Ve sonra şöyle ekledi. Hamilelik kandan hemen belli olur hcg önce kana karışır sonra idrarda kendini gösterir. Bana çok mantıklı geldi.
Kaç dk çıktı canım ben gördümKızlar bata bu gün sabah silik cizgi çıktı softec sizce kuruma çizgisi mi
Koyulaşma olmadı. Daha da açık sanki dünden. Kimyasal olacak galibaYarın sabah bir tane daha test yap ama bakalım koyulaşma var mı. Yapar yapmaz da buraya foto bekliyorummmm
Var bir renk testin markası ne canım kaç dk çıktı bir de regline kaç gün varKoyulaşma olmadı. Daha da açık sanki dünden. Kimyasal olacak galiba
2 dk içinde cekmisimdir fotoğrafı ama yanılsama yapıyor mu acaba ışıktan diye tereddüt ettim canım kan verdim ama pazartesi anca çıkar dediler sağlık ocagindaKaç dk çıktı canım ben gördüm
Testler kafa karıştırıyor bence kanla takip et canımKoyulaşma olmadı. Daha da açık sanki dünden. Kimyasal olacak galiba
Laboquick kaset test. Dün yaptığımı da ekliyimVar bir renk testin markası ne canım kaç dk çıktı bir de regline kaç gün var
Yani bencede olmazCanım benim arkadaşım da koyu gördüğün gün yumurtanın en olgunlaştığı ve o 24 saat içinde çatlama yapıcağını söyledi diğer bir arkadaşım da koyuluk azaldığında çatlama oluyor o çok önlemli demişti aslında hepsinin toplamı şu şekilde oluyor sanırım koyulaşma olucağı gördüğün an ilişki sonra pik ilişki yine ilişki üst üste 3 4 gün ilişki ama bu Seder de sperm kalitesi düşmez mi diye sordum eğer erkekse problem yoksa bir şey olmaz dendi
Testler kafa karıştırıyor bence kanla takip et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?