Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

2 dk içinde cekmisimdir fotoğrafı ama yanılsama yapıyor mu acaba ışıktan diye tereddüt ettim canım kan verdim ama pazartesi anca çıkar dediler sağlık ocaginda
En doğrusu kan vermek canım gününün geçmesinini beklememek bu testler insanın kafasını gözüyle psikolojisini her bir şeyini etkiliyor

Hemen karalar bağlama ya dünden bu güne çok fazla fark bekleme dünde silikti baya atıyorum dün değerin 10 diyelim bugün anca 15 olsa yine teste yansımaz bu değer. Bak Allahtan umit kesilmez. Eziyet etme kendine

Yani bencede olmaz bilemedim bana böyle değerlendir dedi daha sağlıklı olur. Yani kısacası idrara geç karıştığı için hormon tam pik gördüğmüz gün çatlama olmuş olabilir
Evet o da bana mantıklı geldi o 3 gün değerlendirmek yeter olucağı varsa oluyor sperm 72 saat canlı kalabiliyor zaten içerde Allahım nasip etsin bizlere

Evet evet kesinlikle ama hemen adet günü teste yeltendim valla adette olabilirim yani bu gün yarın bakalım ya valla dediğin gibi gözümüz psikolojimiz hep bozuldu

Evet evet kesinlikle ama hemen adet günü teste yeltendim valla adette olabilirim yani bu gün yarın bakalım ya valla dediğin gibi gözümüz psikolojimiz hep bozuldu
Evet cidden kendimize yapıyoruz ya bi yaşa akışı tamam takip et gününü sonra sal gitsin geçen ay azım çok kötü yandı bu ay saldım 2 ay sonra zaten aşılma olucam ne olucaksa olsuna geçtim

Selam kızlar. Reglim bitti bugün ovülasyon testine başlayacağım. Bat 20 Aralık. Bugüne kadar ne test ne kan bakmayacağım. Totem yapıyorum.
Çok güzel bir karar bende aynı kararın içindeyim gebelik testlerini eşime saklattım o derece halkımız da hayırlısı olsun

Çok güzel bir karar bende aynı kararın içindeyim gebelik testlerini eşime saklattım o derece halkımız da hayırlısı olsun
İnşallah canım inşallah. Nasip artık. Diğer türlü insan negatifte olsa umut ediyor

Kızlar yumurta döngünün 21. 13 dü 26.gününde 14 olmuş yavaş büyüyüp gebelik elde eden var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…