- 14 Haziran 2023
- 8.238
- 7.858
- 128
- 24
- Konu Sahibi marmelad01
-
- #2.541
Canım sana zahmet dünkü testinle yanyana koyup çeker misinKoyulaşma olmadı. Daha da açık sanki dünden. Kimyasal olacak galiba
En doğrusu kan vermek canım gününün geçmesinini beklememek bu testler insanın kafasını gözüyle psikolojisini her bir şeyini etkiliyor2 dk içinde cekmisimdir fotoğrafı ama yanılsama yapıyor mu acaba ışıktan diye tereddüt ettim canım kan verdim ama pazartesi anca çıkar dediler sağlık ocaginda
Nasip işi bu canım belki yenirdir belki yoktur az daha bekle bakalım üzülüyor inan ama vaktimiz zamanımız vardırLaboquick kaset test. Dün yaptığımı da ekliyim
Hemen karalar bağlama ya dünden bu güne çok fazla fark bekleme dünde silikti baya atıyorum dün değerin 10 diyelim bugün anca 15 olsa yine teste yansımaz bu değer. Bak Allahtan umit kesilmez. Eziyet etme kendineiyi ki söylememişim kimseye. Kendimden başka kimseyi teselli edecek halim yok zatenHaftaya illa gidicem doktora. Regl gelmezse baktırırım. Gelirse de yapacak bişey yok. Bu sefer de nasip değil diyeceğiz. teşekkür ederim
Atmişsin şimdi gördüm dediğim gibi en sağlıklısı kanla takip etmen canımLaboquick kaset test. Dün yaptığımı da ekliyim
Evet o da bana mantıklı geldi o 3 gün değerlendirmek yeter olucağı varsa oluyor sperm 72 saat canlı kalabiliyor zaten içerde Allahım nasip etsin bizlereYani bencede olmazbilemedim bana böyle değerlendir dedi daha sağlıklı olur. Yani kısacası idrara geç karıştığı için hormon tam pik gördüğmüz gün çatlama olmuş olabilir
Alttaki dün. Bi de öğlenden sonra 3-4 gibi yapmıştım onu.Canım sana zahmet dünkü testinle yanyana koyup çeker misin
Evet cidden kendimize yapıyoruz ya bi yaşa akışı tamam takip et gününü sonra sal gitsin geçen ay azım çok kötü yandı bu ay saldım 2 ay sonra zaten aşılma olucam ne olucaksa olsuna geçtimEvet evet kesinlikle ama hemen adet günü teste yeltendim valla adette olabilirim yani bu gün yarın bakalım ya valla dediğin gibi gözümüz psikolojimiz hep bozuldu
İki üç gün daha beklicem. Pazartesi giderim büyük ihtimalle. Belki yerini hazırlıyordur. Bir iki aya olur. Bu da iyi bi tarafa evrilirse mutlaka yazacağım. Teşekkür ederim.Atmişsin şimdi gördüm dediğim gibi en sağlıklısı kanla takip etmen canım
Çok güzel bir karar bende aynı kararın içindeyim gebelik testlerini eşime saklattım o derece halkımız da hayırlısı olsunSelam kızlar. Reglim bitti bugün ovülasyon testine başlayacağım. Bat 20 Aralık. Bugüne kadar ne test ne kan bakmayacağım. Totem yapıyorum.
İnşallah canım inşallah. Nasip artık. Diğer türlü insan negatifte olsa umut ediyorÇok güzel bir karar bende aynı kararın içindeyim gebelik testlerini eşime saklattım o derece halkımız da hayırlısı olsun
Teşekkürlerr bilgilendirme için
Amin canım inşallahEvet o da bana mantıklı geldi o 3 gün değerlendirmek yeter olucağı varsa oluyor sperm 72 saat canlı kalabiliyor zaten içerde Allahım nasip etsin bizlere
ne bu kız anlamadım beta mı?Kızlar yumurta döngünün 21. 13 dü 26.gününde 14 olmuş yavaş büyüyüp gebelik elde eden var mı
Bende anlamadımKızlar yumurta döngünün 21. 13 dü 26.gününde 14 olmuş yavaş büyüyüp gebelik elde eden var mı
Yumurtanın gelişiminden bahsediyor arkadaşne bu kız anlamadım beta mı?
Yumurta gelişiminden bahsediyorum famera kullandım yavaş büyüyorne bu kız anlamadım beta mı?
Yumurta geliştirici famera kullandımBende anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?