- 7 Ekim 2024
- 2.094
- 694
- 43
- 22
- Konu Sahibi marmelad01
-
- #2.581
Tabi git canım kistin gidip gitmediğine bakarlar ben gebelik olmadığından emin olduğum için soğan suyu kekik suyu fln da içtim baya yoğun kanamam oldu o günlerde anladım zaten kistin gittiğini benimki 6 cm di sonra doktora gittim o da dedi kist gözükmüyor diye inşallah seninki de çabucak gider canımBen 5-6 gün geciktim sonra adet oldum. Adetin 2. günü kontrolde doktor kist olduğunu gördü işte sonra duphaston verdi bana onu kullanıyorum. Tekrar gitmeli miyim adet olunca acaba
Henüz çatlamamışKızlar iyi akşamlarOvulasyon testimi dün atmıştım buraya 28.günü 29u da bugün yaptım dün alt karın ağrısı vardı yumurtlama diye düşünmüştüm testten önce bugün de sol kasık ağrım var çok ve testleri yan yana atıyorum çatlama mı oluyor acaba bi tık açılmış gibi geldi ama normalde çok daha açık olurdu t çizgisi çatlasa bilemedim
Kızlar kan verdim değerim 46.7 çıktıEvet sonuç çıktı malesef çok düşük büyük ihtimal kimyasal geçiricem değer 18.77
Sevindim canımKızlar kan verdim değerim 46.7 çıktı
Benimde 4 gün önce 24 çıkmıştı daha kan veremedim gidemedim çok merak ediyorum sağlıkla ilerler inşallah canımKızlar kan verdim değerim 46.7 çıktı
İlk kan tahlili çarşamba mıydı2 gün sonraki kan sonucum kizlar
Eki Görüntüle 3679539 Çok güzel artmış canım benimki ne durumda acaba
Teşekkür ederim canımSevindim canım
Hayırlı olsun canım çok sevindim
İnşallh güzel artmıştır kan ver kesin benim geçmiş biraz hüsran olduğu için takip ediyorum şimdi progestan başladım onun haricinde 5 kutu daha ilaç yazdırdı doktorum gebeliğin sağlıklı ilerlemesi için önlemBenimde 4 gün önce 24 çıkmıştı daha kan veremedim gidemedim çok merak ediyorum sağlıkla ilerler inşallah canım
Aynen Salı verdim çarşamba çıkmıştıİlk kan tahlili çarşamba mıydı
Çok teşekkür ederim darısı size inşallahHayırlı olsun canım çok sevindim
Bende aynı durumdayım döngümüz aynı. Bugün sadece alt rahim mi karın mı bir iki defa ağrı girdi bir kaç kez de sağ yumurtalık tık etti anlamadım. Ama şişkinlik var adet öncesi olduğundan mı bilemedim. Klomen kullanmıştım bu ay. Birde kalkarken hep belim batıyor. Sürekli de idrar yapma isteğibata 5-6 gün kaldı ve tık yok bende. Sadece bugün sol kasık çizgimde ağrı vardı bi korku girdi içime. Hep şöyle dua ediyorum eğer sağlıklı olacaksa olsun. Haftaya eşimin doğum günü sağlıklı oluverse çok iyi olacak ama bakalım nasip
İlk kaç çıkmıştı bende pazartesi akşam vermiştim 24 çıkmıştı senin bugünki sonucuna göre 1000 ni bulması lazım ama gidip öğrenemiyorumAynen Salı verdim çarşamba çıkmıştı
Sözde bu akşam gidecektik kan vermeye eşimin işi uzun sürdü maalesef sabırsızlanıyorum acaba ne kadar oldu benim ilk gebeliğim düşüktü onun için biraz tereddütlüyümİnşallh güzel artmıştır kan ver kesin benim geçmiş biraz hüsran olduğu için takip ediyorum şimdi progestan başladım onun haricinde 5 kutu daha ilaç yazdırdı doktorum gebeliğin sağlıklı ilerlemesi için önlem
367 çıktıİlk kaç çıkmıştı bende pazartesi akşam vermiştim 24 çıkmıştı senin bugünki sonucuna göre 1000 ni bulması lazım ama gidip öğrenemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?