Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Günaydın laboquick test yaptım negatif bat 4 Aralık
Erken yapmamın sebebi midemde 1 haftadır yanma var ama negatifmiş
Kız benim de bat o zamanlarda. Daha testi elime bile almadım erken davranmışsın keyfini bozma.

Kızlar benim reglim açık kırmızı geliyor 2 gündür. 3 günde geç başladı normalde düzenli olurum. Bu neden olur koyu kırmızıya dönmedi reglim?

Kızlar benim reglim açık kırmızı geliyor 2 gündür. 3 günde geç başladı normalde düzenli olurum. Bu neden olur koyu kırmızıya dönmedi reglim?
Yoğun mu peki? Test yapmış mıydınız?

Yoğun geliyor adette geldiği gibi test yaptırdım ama hala e nabıza düşmedi. Yani düşük ya da kimyasal gebelikte nasıl oluyor öyle bir şey midir?
Siz test yaptıralı 2-3 gün olmuştu sanki ya acaba yapmamış olma ihtimalleri var mı betayı?
Ben mi yanlış hatırlıyorum kimyasalda bildiğim kadarıyla kan değeri yükseliyor pozitif veriyor daha sonrasında düşüyor yükselmesi beklenirken. Ve adetle atılıyor.

Kızlar lütfen sat ve bat yazarken ikisini de aynı anda yazın. Sadece sat yada sadece bat yazınca olmuyor tekrar tekrar aynı soruyu soruyorum. Rica ediyorum herkesden dikkat edin
Canım bir şey sorabilir miyim
Benim yumurtlama 20 Kasım gözüküyordu takvimde. Fakat chatcgbt 1-2 günsonraya atmış olabileceğini söyledi belirtilerim göre. 18-20-22-24 değerlendirdim. Sadece en sonkinde canım yandı ilişki esnasında ve biter bitmez tuvalete gittim. Günlerdir acaba şansımı kaçırdım mı diye düşünüyorum

Ya evet bence de erken ama midem çok kötü oluyor diye yapmıştım psikolojik galiba stres yaptım
Aman ya kuzu olmuşu ya da olacağı değiştiremeyiz ki. Tüm mantığımızı kaybediyoruz Belirtin olsa da hcg ne zaman yükselecek da idrara geçecek. Negatif görüp gemini limana bağlama. Az önce biriyle konuştum regl günü negatif almış, 2 gün sonra pozitif görmüş.

Bat tarihim 14 gün geçti 5 gün önce yaptığım test negatifti artık ümidim kalmadı bat bekliyorum ama gelesi yok

Onlardan biri de benim aslında. Adet zamanım geldiğinde direkt kana baktırmıştım riskliyim diye negatif çıktı 10 gün sonra pozitife dönmüştü. Ama işte kötü şeyler yaşayınca iyice korkuyor insan. Hep ağlayasım geliyor bu ara. Umarım bi an önce rahatlarım

Bat tarihim 14 gün geçti 5 gün önce yaptığım test negatifti artık ümidim kalmadı bat bekliyorum ama gelesi yok
Sat kaçtı kuzum senin? Doktora göründün mü? Gebelik yoksa söktürücü verirdi.

Nedense ben hep senden ümitliydim ya hayırlısı olsun ama olanda da olmayanda da bi hayır varmış
Açıkçası 2 gün önce arabamız kamyonla çarpıştı içinden sağ çıktık Allah can sağlığı versin her şey olur ama adet de olmamak garibime gidiyor 5 gün önce idrar testi negatif çıkınca soğan suyuna başladım o da sökmedi

Canım yumurtlamandan emin misin? Yumurtlama döneminde de hafif lekelenmeler olabiliyor yumurta çatladığında birkaç kez yaşadım
Evet canım eminim yumurta çatladıktan sonra kremsi akıntım oldu iki gün, şubattan beri ovulasyon testi yapıyorum zaten hep doğru çıkıyor

Çok geçmiş olsun stres yapmıştır vücudun belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…