- 14 Haziran 2023
- 8.227
- 7.849
- 128
- 24
- Konu Sahibi marmelad01
-
- #2.681
Yumurtlama takip etmediğin için tam bilemiyorum kuzum ama takvimler genelde yanlış gösteriyor takvimin gösterdiği günden önce ya da sonra yumurtlaması olan çok kişi var. Akıntı falan da mı olmadı yumurtlama akıntısı şeffaf yoğun yapışkan bir akıntıCanım bir şey sorabilir miyim
Benim yumurtlama 20 Kasım gözüküyordu takvimde. Fakat chatcgbt 1-2 günsonraya atmış olabileceğini söyledi belirtilerim göre. 18-20-22-24 değerlendirdim. Sadece en sonkinde canım yandı ilişki esnasında ve biter bitmez tuvalete gittim. Günlerdir acaba şansımı kaçırdım mı diye düşünüyorum
Hmm garip. Sadece bir kere olduysa çok önemseme benceEvet canım eminim yumurta çatladıktan sonra kremsi akıntım oldu iki gün, şubattan beri ovulasyon testi yapıyorum zaten hep doğru çıkıyor
Allah razı olsun Öyle şu an çok stresliyim arabamız perte çıktı ne yazık ki belki onun etkisidirÇok geçmiş olsun stres yapmıştır vücudun belki
Bana iyi geldi artış hızı. 2 günde bir %50/60 artması gerekiyorKızlar bugün regl gecikmenin 3. Günü 24 kasımda regle 2 gün kala beta 24 tü 5 gün sonrasında 233 çıkmış sizce yükselmesi nasıl normal mi yoksa az mı
Bugün gecikmenin 3. Günü normal değeri yani demiBana iyi geldi artış hızı. 2 günde bir %50/60 artması gerekiyor
Bana da iyi gibi geldi.Kızlar bugün regl gecikmenin 3. Günü 24 kasımda regle 2 gün kala beta 24 tü 5 gün sonrasında 233 çıkmış sizce yükselmesi nasıl normal mi yoksa az mı
Normal artış canım sağlıla artar umarımKızlar bugün regl gecikmenin 3. Günü 24 kasımda regle 2 gün kala beta 24 tü 5 gün sonrasında 233 çıkmış sizce yükselmesi nasıl normal mi yoksa az mı
Amin inşallah canımNormal artış canım sağlıla artar umarım
Tam benim de 4 Aralık belirtin var mı hiçKızlarr günaydın herkesebat 4 Aralık olanlar var mı bir belirtiniz? Bir de bata kadar ilişki olmalı mı yine sizce
Bu hafta İş yoğunluğundan son 4 gündür es verdik inşallah sıkıntı olmazKızlarr günaydın herkesebat 4 Aralık olanlar var mı bir belirtiniz? Bir de bata kadar ilişki olmalı mı yine sizce
Benim kasık ağrılarım var batma gibi ,beyaz akintim var canımTam benim de 4 Aralık belirtin var mı hiç
Bende öyle düşünmeye başladım bu zamana kadar çıkmaması çok garipSiz test yaptıralı 2-3 gün olmuştu sanki ya acaba yapmamış olma ihtimalleri var mı betayı?
Ben mi yanlış hatırlıyorumkimyasalda bildiğim kadarıyla kan değeri yükseliyor pozitif veriyor daha sonrasında düşüyor yükselmesi beklenirken. Ve adetle atılıyor.
Bizde son 4 gün oldu. Bugün değerlendireyim diyorum da kararsızımBu hafta İş yoğunluğundan son 4 gündür es verdik inşallah sıkıntı olmaz
Bat ne zaman canımBenim açık renkli pembe gibi bi kanamam başladı ama pede gelmiyor adetim mi başladı sizce?
27 civarı gösteriyordu takvim ama dün kahverengi akıntım oldu ağrım falan yoktu. Bugün ağrım başladı bi de öyle bişey olunca sökemiyor muyum aceba. Gebelik diye ümitlenmiştim...Bat ne zaman canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?