Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

27 civarı gösteriyordu takvim ama dün kahverengi akıntım oldu ağrım falan yoktu. Bugün ağrım başladı bi de öyle bişey olunca sökemiyor muyum aceba. Gebelik diye ümitlenmiştim...
Regle dönmez belki. Beklemekten başka çare yok. Hayırlısı olsun

Allah razı olsun Öyle şu an çok stresliyim arabamız perte çıktı ne yazık ki belki onun etkisidir
Geçmiş olsun. Döngüyü boşuna uzatma zamana bırakıp derim

Canım var mı belirtin bata kadar bu günleri de değerlendirecek misin
Ovülasyon takibi yaptım. Ee tabi olağan cinsellik var tabi de özellikle 4 günü arka arkaya değerlendim. Belirtiyse eğer dpo7’de çok fena kas gerilmelerim oldu. Sağ taraftan bele doğru. Kasık ve sağ üst bacak kısmına kadar. Bana değişik döngü dışı geldiği için bu dikkatimi çekti. Bir de dpo4te regl sinyallari aldım ama böyle regl akışı başladığı zamanki gibi. O da garip geldi. Bugünleri değerlendirmiyorum, zaten çatlama sıvısını da hissettim çünkü silikleşmeyle uyumluydu.

Anladım canım. Benim iki gündür de karın ağrım var böyle batma gibi. Aslında iyi hissediyorum kendimi ama ara ara batmalar oluyor bacak , kasık taraflarında da. Off inşallah bu ay olmuştur

Anladım canım. Benim iki gündür de karın ağrım var böyle batma gibi. Aslında iyi hissediyorum kendimi ama ara ara batmalar oluyor bacak , kasık taraflarında da. Off inşallah bu ay olmuştur
Şüpheli şüpheli hareketler yapıyor vücut da ya sessiz takıl, ya da bebeleri ver artık.

Peki regli ya da gebeliği ateş ile nasıl anlıyorsunuz, nasıl seyrediyor

Kızlar bugün regl gecikmenin 3. Günü 24 kasımda regle 2 gün kala beta 24 tü 5 gün sonrasında 233 çıkmış sizce yükselmesi nasıl normal mi yoksa az mı
Canım hiç bunları takmamaya çalış çok şükür hamilelik oluşuyor buna odaklan. Bende çok taktım o kadar iyi anlıyorum ki üstelik bir kaybım var ilk gebeliğimde ama şuan diyorum ki boşuna stres yapmışım bir kanaman lekelenme falan oluşmadıkca hiç kendine stres yapma ben ha keseyi görcem görmedim derken keseyi gördüm ve anlamsız yere kendimi strese soktuğuma karar verdim hem kendimize zarar hem karnımızdaki yeni oluşmakta olan cana zarar. Allah’ın izniyle sağlıkla ilerler gebeliğin ve sağlıkla gelir dünyaya miniğin inşallah Tadını çıkarmaya çalış Anne olacaksın inşallah

Öylesine takıyordum ki dış gebelik belirtilerini araştırmaya başlamıştım ama keseyi gördük 5+1 de çok şükür bu sefer kendimi boş gebeliği araştırırken buldum ve gerçekten o an kendime ciddi anlamda sen salaksın mutlu olman gerekirken sorun yaratıyorsun anlamsız yere kendini strese sokuyorsun diye kızdım o an bıraktım şuan kalp atışı duymaya günler sayıyorum güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum Allah’ın izniyle herşey güzel olucak. Burayı bile son bir kaç gündür okumuyordum şimdi açtım 1 hafta önce kendimde olan telaşları sende de görünce paylaşmalik istedim

Uzayan akıntı oldu 21 ve 22 de bugün yine bakıyorum akıntım beyaz akıntım var çamaşırımda ıslaklık oluyor hafiften

Kızlar Quenzim q10 içeren bi takviye istiyorum var mı önerebileceğiniz bir şey fiyat olarak çok uçuk birşey almak istemiyorum açıkçası
Koenzim q10 ucuz olmuyor ama ben tab ilacın omega 3+ Koenzim q10 (ubikinol) takviyesini tercih ediyordum. İkisi bir arada ve omegası da ifos sertifikalı. Yani iki içerik de en iyi formunda tek kapsülde. Ayrı ayrı almaya göre çok daha uygun oluyor fiyat olarak. 90 tablet alıyordum 30, 60 şeklinde de var.

Kızlar kullanıp memnun kaldığınız Ovülasyon testlerini yazar mısınız
İnnovita ve laboquick kullandım ben. Bana göre laboquick de koyuluğu anlamak zor oluyordu ondan innovitayi daha rahat kullandım. İnnovitada pik i anlamak bana göre daha kolay. İki gebeliğinmde de innovitada piki görüp değerlendirdim ve hamile kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…