- 26 Kasım 2025
- 36
- 15
- 3
- 32
- Konu Sahibi marmelad01
-
- #2.721
Çok teşekkür ederim bende bundan alayım o halde bu ayİnnovita ve laboquick kullandım ben. Bana göre laboquick de koyuluğu anlamak zor oluyordu ondan innovitayi daha rahat kullandım. İnnovitada pik i anlamak bana göre daha kolay. İki gebeliğinmde de innovitada piki görüp değerlendirdim ve hamile kaldım.
İnnovita alayım o halde bende2 marka tecrübe ettim, İnnovita ve Bir gebenin günlüğü. İnnovitaya döndüm diye.
24 aralıkBat be zaman kuzum
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun benimde ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı o yüzden çok afedersiniz her lavaboya gidişim de acaba leke mi görecem korkusuyla giriyorum çünkü başımdan geçti sonraki gebeliğimde sağlıklı bir oğlum oldu şükür şimdi ise ikinci çocuğu istiyoruz 5-6 aydır korunma olmadı ama bu sefer oldu şükür inşallah keseyi görmek kalp atışını duymak ve sağlıkla kucağa almak nasip olsun bekleyen herkese anne olmak isteyen herkese nasip olsun inşallahÖylesine takıyordum ki dış gebelik belirtilerini araştırmaya başlamıştım ama keseyi gördük 5+1 de çok şükür bu sefer kendimi boş gebeliği araştırırken buldum ve gerçekten o an kendime ciddi anlamda sen salaksın mutlu olman gerekirken sorun yaratıyorsun anlamsız yere kendini strese sokuyorsun diye kızdım o an bıraktım şuan kalp atışı duymaya günler sayıyorum güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum Allah’ın izniyle herşey güzel olucak. Burayı bile son bir kaç gündür okumuyordum şimdi açtım 1 hafta önce kendimde olan telaşları sende de görünce paylaşmalik istedim
Laboquick de bence iyi ama tarzı strip testlerden farklı...2 marka tecrübe ettim, İnnovita ve Bir gebenin günlüğü. İnnovitaya döndüm diye.
Aşkım hamileyim@gmzgm
@oluroyle
bluediamondd
@reyhan__
@esperanzaa
@somebdy1
@tachibana
@sykangelin33
@BayanDD
@vvbhg
L ladyagmur1
@sevgimmm1234
@angela124
@Rbcl
@bibebek96
A adilebaytarovic
@melisa3552
@castell
@seda1345
@mery98
@Civcivimmm
@Kbraslh
@Calisananneadayi
Kızlar batlarınız geçiyor adet olan ya da güzel haberleri olanlar yazsın tabloyu güncel tutalım. Tabloyla ilgili bir şey yazarkende lütfen beni etiketleyin arada kaynayabiliyor. Sevgilerle
Prenses peki hiç gebelik testi yapmış mıydın evde ne zaman yaptınEvet 3 gün
Hayırlı olsun kuzum sağlıcakla kucağına alırsın inşallahAşkım hamileyim
İnşallah canım benimHayırlı olsun kuzum sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Ben de yaptım şimdi negatifGünaydın laboquick test yaptım negatif bat 4 Aralık
Erken yapmamın sebebi midemde 1 haftadır yanma var ama negatifmiş
Naptınız kan sonucunuz kaç geldiYoğun geliyor adette geldiği gibi test yaptırdım ama hala e nabıza düşmedi. Yani düşük ya da kimyasal gebelikte nasıl oluyor öyle bir şey midir?
Peki 10 gün sonra yaptırdığınız zaman regl olup bitmiş miydi gecikme miydi o 10 günOnlardan biri de benim aslında. Adet zamanım geldiğinde direkt kana baktırmıştım riskliyim diye negatif çıktı 10 gün sonra pozitife dönmüştü. Ama işte kötü şeyler yaşayınca iyice korkuyor insan. Hep ağlayasım geliyor bu ara. Umarım bi an önce rahatlarım
Evet bi gün sonra yaptım adet günündenPrenses peki hiç gebelik testi yapmış mıydın evde ne zaman yaptın
Yok canım hiç regl olmamıştım doktor negatifi görünce duphaston vermişti adet olmayı bekliyordum pozitif çıktıPeki 10 gün sonra yaptırdığınız zaman regl olup bitmiş miydi gecikme miydi o 10 gün
Anladım canım teşekkür ederimYok canım hiç regl olmamıştım doktor negatifi görünce duphaston vermişti adet olmayı bekliyordum pozitif çıktı
22 kasım:)Sat ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?