Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Ben yazarken etiketlememisim arada kaynamış benim olmadı bu ay, sat: 29 kasım, bat 27 aralık.

Kızlar yumurtlamayı değerlendirip bata kadar ilişki yaşamıyor musunuz? Ben hiç dikkat etmiyorum ya full devam
13 gün kendini tutuversin yumurtlamaya kadar olması gerektiği gibi, yumurtlamada boşluksuz 4 gün. 13 gün serbest. 2 aydır böyle takılıyorum ben

Klomen nedir acaba

13 gün kendini tutuversin yumurtlamaya kadar olması gerektiği gibi, yumurtlamada boşluksuz 4 gün. 13 gün serbest. 2 aydır böyle takılıyorum ben
Kız inan akışa bırak ne zaman olacağı hiç belli olmuyor bazıları regle 3 gün kala bazılar ise reglden sonra ki gün vs oluyor. Tamamen isteğe göre hareket edin öyle olunca gebelik şansı da artıyor bir yerde okumuştum hatta

Kızlar merhaba bat’a 4 gün var perşembe kanım 13,14 çıkmıştı şimdiki sonucum 54,02 iyi mi sizce

Sperm kalitesi detayı da var. 3 gün perhiz. Hadi o kadar da değil ama dikkat ediyorum. Acelem var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…