Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Hiçte yasak değil oğlumda sezeryan olacağımı bilmeden bir gün öncesine kadar aktiftik kocayı hamileyiz diye ihmal etmek olmaz parmağımızda oynatmamız lazım mutlu bir evlilik mutlu bir hamilelik için
Abooo maşallah maşallah Allah bozmasın
Ben kendi durumumu düşündüm bir an daha önce erken doğumum olduğu için çoookkkk büyük ihtimal bana yasak olur tedbir amaçlı eşimde korkar zaten ama bende ilk gebeliğimde doğuma kadar aktifdim

Bende oluyor canım bacak ağrısı yumurtlama ve regl zamanı bazen belde de oluyor ama yumurtlamada nadir genelde regl öncesi yaşıyorum bel ağrısını
Regl öncesi bende hep yaşıyorum ama şuan olması ilginç geldi sorayım dedim

Doktor yasak koymadığı sürece sen yasak koyma ilişkinin inanki doğuma çok faydası var benim 4 cm açılmam olmuştu nst sancılı çıkıyor tekrar tekrar çektiler doktor bana baktı senin şuan sancıdan kıvranman lazım dedi bende öyle abartılı bir sancım yok dedim maşallah dedi ama tabiki açılma devam etmedi tansiyonum yükseldiği için ve çok yükselince sezeryan oldum

Ya benim erken doğumumu ilişki yaşamış olmama bağladılar bütün suçu bana attılar oysaki daha bir hafta öncesi kontrole gittim ve herşey gayet normaldi bir komplikasyon yoktu. Sonra ben araştıra araştıra büyük ihtimal ikiz gebeliğe bağlı rahim ağzı yetmezliği diye düşündüm. Bana ilişki yasak denmedi deseydiler yapmazdım salak değilim herhalde çocuklarımı riske atıcam. Ve evet doğuma faydası var bence de

Doktorlar bazen araştırma gereği duymuyorlar ama oysaki araştırılması gerekiyordu bende ilişkiye bağlı olduğunu düşünmüyorum kesinlikle dediğin gibi rahim ağzı rahim darliği olabilir benim ilk hamileliğim düşük olmuştu ve ikinci hamileliğim korkuyla geçirmek istemedim ve çok araştırmıştım o yüzden gönül ve vicdan rahatlığıyla devam ettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…