Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Kadın olmak stresten uzak kalmak çok zor bizler için ama sen yine de aç bi dizi yap kahveni uzat ayaklarını keyfine bak canım

Bu arada chatgpt’ye göre bugün benim 17 dpo. Israrla test yap diyo. 14-15 kasımda yumurtlama akıntısı ve göğüs ucu acısı olmuştu onu yumurtlama kabul ediyor. Sen ne düşünüyorsun kuzum
Geçmiş aslımda adetin bak çok umutlanmadan test yap bence hertürlü geciktin zaten. Hadi dualarım seninle güvenilir bir test patlat gitsin

Son adet tarihim 31 Ekim beklenen adet tarihim 1 Aralık gebelik testi ve kanlı yeri pozitif

Yok aşkım benim 14 gün sonra gelmiyor adet 16 gün sonra geliyor bazen 17-18 i de bulduğu oldu. 2 gün üst üste uzayan akıntı yaşadım ikinci gün yani dün daha yoğundu o yüzden dedim çatladı diye
Hmm o zaman yumurtlama uzun sürüyor sende demekki, iyi aynı tarihteyiz o zaman ben de dün akşam bir daha ovü testi yaptım kopkoyu çıktı bugün bakalım çatlayacakmı.

Geçmiş aslımda adetin bak çok umutlanmadan test yap bence hertürlü geciktin zaten. Hadi dualarım seninle güvenilir bir test patlat gitsin
İşteyim aşkım ben haftaiçi yapmam test ya işe giderken çok zor oluyor. Cumartesi yaparım. Hafif sızlamalarım var ya adet olucak gibiyim göğüslerimde de hiçbir şey yok

Adetim 17 gün gecikti 7 gündür soğan suyu. Kullanıyorum dünde tarlusala başladım gelen giden yok hala adetimin 9.gün geçikmesinde idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı

İşteyim aşkım ben haftaiçi yapmam test ya işe giderken çok zor oluyor. Cumartesi yaparım. Hafif sızlamalarım var ya adet olucak gibiyim göğüslerimde de hiçbir şey yok
Anladım canım cumartesi yapman daha iyi nedir ne değildir belli olur hem garanti olur. Belirtilere takılma kafandan atmaya çalış herkeste belirti olacak diye bir şey yok. Hadi güzel haberlerle inşallah

Kızlar İstanbul Avrupa yakasında kadın doğuma genel kontrole gitmek istiyorum var mı önereceğiniz doktor devlet hastanesinde

Bence birbirimize ettiğimiz dualar sayesinde olacak inanıyorum Rabbim nasip edecek
Dpo 8 den ya da 9 dan ya da bilmiyorum kaçtan bildiriyorum ki awox negatif. Ben bu testlere bu kadar negatif olmamayı bir öğretemedim
4 aralıktan sonra artık kesin yok derim bat 7-9 arası idi normalde ama tahminim daha erken çatladığı yönünde. Bu ay sadece tahminlerim var
Sen nasılsın canım? Herşey yolunda mı?

Benim her ayım tahminlerle geçiyor
Dpo 12-13 de yoksa artık kesin yok diyebiliriz ama hala umut var. Diyorumda insan biliyor kendini vücudunu bir değişiklik var mı yoksa diğer olmayan aylardaki gibi mi
Ben nasılım? Bunu bana çok az kişi soruyor
Bilmiyorum bir yanım çok umutsuz tükenmiş bir yanım umut dolu. Umutlanmaya korkuyorum artık. Dışardan bakınca cıvıl cıvıl neşe dolu biriyim ama içmde kocaman bir dert. Dışarıya yansıttığım neşemle ört pas etmeye çalışıyorum bu "derdi". İyi diyelim iyi olalım. Teşekkür ederim sorduğun için canım benim

Canımsın yaa benim aklıma sorduğumdan çok daha fazla geliyorsun aslında her aklıma geldiğinde de bir dua oluyorsun.
İçin de dışın gibi inşaAllah cıvıııl cıvıl olacak. O senin özün zaten

Bende hep dua ediyorum. İnşallah mutlu olacağımız günler yakındır
Son zamanlarda burayla yatıp burayla kalkıyorum arkadaşlarım var ama kimse beni buradakiler gibi anlamıyor

Bende hep dua ediyorum. İnşallah mutlu olacağımız günler yakındır
Son zamanlarda burayla yatıp burayla kalkıyorum arkadaşlarım var ama kimse beni buradakiler gibi anlamıyor
Ben de burası dışında kimseyle konuşmuyorum hayatımda bu meseleyi.
İnşaAllah yakındır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…