Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Koyulaşma var gibi kan verdin mi

Ben omega3 ,folik asit ,d vitamini ,b kompleks, magnezyum kullanıyorum. Ekstra doğal yoldan kuru dut içiyorum arada. Meyvelerin suyunu sıkıp içiyorum. Ceviz ve kabak çekirdeği yemeye başladık eşimle bi de. Başka yumurta sağlığı sperm sağlığı için neler yapabiliriz?
1 buçuk yıldır deniyoruz bu arada. Avakado ve balık da yiyoruz ama çok sık değil maalesef

Yok etmem en azından bilirim yumurta var ilişki olur öyle beklerim böyle boş yere bekliyorum ya. Femara daha iyi galiba öyle mi

Yok etmem en azından bilirim yumurta var ilişki olur öyle beklerim böyle boş yere bekliyorum ya. Femara daha iyi galiba öyle mi
Bu ilaçların etkinliği bence kişiden kişiye göre değişiyor. Ben femara kullanmıştım bir kere geçtiğimiz yıllarda, kel kalacaktım çok yan etkilerini hissettim. İki aydır kendim letu kullanıyorum hiçbir yan etkisini görmedim. Bence deneye yanıla klomen-femara-letu etkinlik test edilebilir.

Herkesin vücudu farklı kuzum kimisi femara diyor kimisi klomen. Benim gebeliğim klomenle olmuştu femara hiç kullanmadım. Dokotrun önerir zaten

Avokadoyu ihmal etmeyin, hem yumurta hem sperm sağlığı İçin. Bir de keçiboynuzu özü kullanıyorum ben bir aydır eşime. Hem lezzetli hem de spermler için faydalı bir de koenzim q10 kullandık biz eşimle bir ay ama bu ay bitti yeniden almadık. Bizim de denemelerde üçüncü ayımız. Daha önce hiç uğraşmadan oldu hamileliklerim ama bu sefer üç aydır beklemedeyiz

Keçiboynuzunun kendisini duymuştum pekmezi ya da özünü biz de bulursak alalım çok teşekkür ederim. Biraz maddiyat da önemli işte elimizden geldiğince yapıyoruz bi şeyler Rabbim yardımcımız olsun inşallah

İnşallah Ama olacağı varsa gerçekten oluyor hiç planlamadan uğraşmadan bile. Herşeyin zamanı var, o zamanı bekleyeceğiz

Aynı durum bizde de var iki kere kendiliğinden hamile kaldım ilk defa planlı deniyoruz bizimde bu üçüncü ayımız inşallah bu ay olur

Kızlarr sizi özledim geldim. Umutsuzca konuşmuşsunuz hiç yakışmıyor bize bu hareketler. Bana burası uğurlu geldi. Kan testi verdikten sonra listede emojimi koydurayım :) dpo12

Eklentiler

• IMG_2517.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_2518.webp
    65,2 KB · Görüntüleme: 21
Kızlarr sizi özledim geldim. Umutsuzca konuşmuşsunuz hiç yakışmıyor bize bu hareketler. Bana burası uğurlu geldi. Kan testi verdikten sonra listede emojimi koydurayım :) dpo12
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah belirtilerin nelerdi canım çok erken öğrenmişsin dpo 8de maaşallah. Bende bugün dpo 6dayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…