Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Merhabalar, ben de beklemedeyim Bat 26 henüz ovülasyonun 10. ncu günündeyim en son hormon testini reglmin 2. Günü yaptırdım sadece ilk kez prolaktin hormonum 49 çıktı diğer değerlerim normal. 19 eylül de düşük yaptım sağlıksız gebelikti. Sonrasında spora diyete başladım. Takviye olarakta magnezyum ve folik asit kullanıyorum bu ay kafamı karıştıran prolaktin hormonunun yüksekliği doğal bir şekilde düşmesini umut ediyorum belki de bu ay bu yüzden tutmayabilir yine de bi umut işte :)

Rica ederim ne demek. Venatura nın bu ifos sertifikalı olanı yenilerde çıktı diğerlerine göre epa ve dha oranı daha yüksek ben de onu aldım bu ay
Ben de hiç balık tüketmiyorum takviye olsun diye alayım dedim yarın yaa o zaman bende onu deneyeyim bir tek folactive ve d vitamini kullanıyordum

dop 8 de olan belirtisi olan var mı?
Canım ben sanırım civarındayım. Benim aslında umudum yok ama olmamasının sebebi uzun zamandır olmaması. Neyse kimi belirtilerim de var aslında ama onları da takmıyorum çünkü çok belirtili aylarım fos çıktı. Yine de söyleyeyim: yumurtlama sonrası kimi günler çok kısa aralıklarla bıçak sancısı gibi kramplar girdi arada. Kasık gerginliği , çekilme hissi oluyor. Karnımda gece uyanınca bazen çakıl taşı var gibi spesifik noktalara batma oluyor. Dünden beri göbek deliğimin sağ tarafında batma, acı, yanma hissediyorum. Yunurtlama sonrası hiç akıntı olmadı dünden beri başladı beyaz akıntı. Sabah namazlarına doğru midem kötü oluyor gün içinde yok bir sıkıntı ama.
Dediğim gibi takmadığım, dinlemediğim, önemsemediğim ama beni zamanlı zamansız rahatsız eden şeyler bunlar..

Ben de hiç balık tüketmiyorum takviye olsun diye alayım dedim yarın yaa o zaman bende onu deneyeyim bir tek folactive ve d vitamini kullanıyordum
Bence imkanı olan ve sağlığını düşünen herkes kalitesinden emin olduğu omega 4 tüketmeli. Ben gebelik olsun diye değil hep içiyordum çok faydasını görüyorum hayatımda...

Kızlarr sizi özledim geldim. Umutsuzca konuşmuşsunuz hiç yakışmıyor bize bu hareketler. Bana burası uğurlu geldi. Kan testi verdikten sonra listede emojimi koydurayım :) dpo12
Aaa süper ne güzel haberler bunlar gözünüz aydın.
Dpo8 de silik çizgi gören bildiğim ilk kişisiniz. Demek ki görüşebiliyormuş. Ben dpo11 e kadar test yapmıyorum varsa da çıkmaz diye düşündüğümden. Hangi markanın testi bu baya hassasmış

Bence imkanı olan ve sağlığını düşünen herkes kalitesinden emin olduğu omega 4 tüketmeli. Ben gebelik olsun diye değil hep içiyordum çok faydasını görüyorum hayatımda...
Evet ben aslinda besinlerle alayım diyorum ama olmuyor öyle olunca da takviye şart oluyor

Evet ben aslinda besinlerle alayım diyorum ama olmuyor öyle olunca da takviye şart oluyor
Evet ama artık balıklarda da malum çok fazla civa vb ağır metal var. İşte o sebeple ifos sertifikalı alıyorum; kesinikle ağır metal olmuyor, gdo olmuyor ve sen içene kadar da kendini koruyor. O sertifikayı kolay kolay alamazlar çok sıkı kontrollere ve kurallara tabi uluslararası güvenilir bir sertifika.

O zaman en mantıklısı zaten takviye almak oluyor

Hassas mı bilmem artık ama yerleşme ağrıları yaşadığımı düşündüm. Ağrı varsa hcg de vardır biraz dedim. Ve 8 gecesi çıkmış oldu. Zor gördüm, flaş tuttum ama gördüm. Awox Erken Gebelik Testi

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah belirtilerin nelerdi canım çok erken öğrenmişsin dpo 8de maaşallah. Bende bugün dpo 6dayım
Senin de güzel haberler alman dileğiyle canım öyle oldu valla Sağ ol

O kistler gelişmeyen yumurtalar olabilir yani polikistik over. Evet ilaç mantıklı olur canım ama bu süreçte hamur işi abur cubur vs dikkat et sağlıklı beslen ilaç daha etkili olacaktır.Benim kilo aldığımda ilaç aynı etkiyi göstermedi maalesef

aaa hamile misin canımmmm
Yok canm 3 yıl önceki gebeliğim için yazdım arkadaş ta hsg çektirmiş te ben hamile kalmıştım onu yazmak istedim. Bu ay yine pad geçtim 12. Ay denememe geçtim bakalım bu ay da deniycem olmaz ise tekrar infertilite gidcem hsg falan çektircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…