- 24 Temmuz 2025
- 229
- 57
- 13
- Konu Sahibi marmelad01
-
- #3.041
New life s-1200, venatura ultra omega 3, tab ilaç omepa +koenzim q10Kızlar Omega 3 ne kullanıyorsunuz takviye olarak acaba
Çok teşekkür ederim ben de ocean a baktım bir tek onu biliyordum sizin dediklerinize de bakıp birini seçeyimNew life s-1200, venatura ultra omega 3, tab ilaç omepa +koenzim q10
Bence üçü de çook iyi. Üçünün de ifos sertifikası var.
Rica ederim ne demek. Venatura nın bu ifos sertifikalı olanı yenilerde çıktı diğerlerine göre epa ve dha oranı daha yüksek ben de onu aldım bu ayÇok teşekkür ederim ben de ocean a baktım bir tek onu biliyordum sizin dediklerinize de bakıp birini seçeyim
Ben de hiç balık tüketmiyorum takviye olsun diye alayım dedim yarın yaa o zaman bende onu deneyeyimRica ederim ne demek. Venatura nın bu ifos sertifikalı olanı yenilerde çıktı diğerlerine göre epa ve dha oranı daha yüksek ben de onu aldım bu ay
Canım ben sanırım civarındayım. Benim aslında umudum yok ama olmamasının sebebi uzun zamandır olmaması. Neyse kimi belirtilerim de var aslında ama onları da takmıyorumdop 8 de olan belirtisi olan var mı?
Bence imkanı olan ve sağlığını düşünen herkes kalitesinden emin olduğu omega 4 tüketmeli. Ben gebelik olsun diye değil hep içiyordum çok faydasını görüyorum hayatımda...Ben de hiç balık tüketmiyorum takviye olsun diye alayım dedim yarın yaa o zaman bende onu deneyeyimbir tek folactive ve d vitamini kullanıyordum
Aaa süper ne güzel haberler bunlarKızlarr sizi özledim geldim. Umutsuzca konuşmuşsunuz hiç yakışmıyor bize bu hareketler. Bana burası uğurlu geldi. Kan testi verdikten sonra listede emojimi koydurayım :) dpo12
Sağlıkla nasip etsin canım ❤ haberlerini bekliyoruzKızlarr sizi özledim geldim. Umutsuzca konuşmuşsunuz hiç yakışmıyor bize bu hareketler. Bana burası uğurlu geldi. Kan testi verdikten sonra listede emojimi koydurayım :) dpo12
Evet ben aslinda besinlerle alayım diyorum ama olmuyor öyle olunca da takviye şart oluyorBence imkanı olan ve sağlığını düşünen herkes kalitesinden emin olduğu omega 4 tüketmeli. Ben gebelik olsun diye değil hep içiyordum çok faydasını görüyorum hayatımda...
Evet ama artık balıklarda da malum çok fazla civa vb ağır metal var. İşte o sebeple ifos sertifikalı alıyorum; kesinikle ağır metal olmuyor, gdo olmuyor ve sen içene kadar da kendini koruyor. O sertifikayı kolay kolay alamazlar çok sıkı kontrollere ve kurallara tabi uluslararası güvenilir bir sertifika.Evet ben aslinda besinlerle alayım diyorum ama olmuyor öyle olunca da takviye şart oluyor
O zaman en mantıklısı zaten takviye almak oluyorEvet ama artık balıklarda da malum çok fazla civa vb ağır metal var. İşte o sebeple ifos sertifikalı alıyorum; kesinikle ağır metal olmuyor, gdo olmuyor ve sen içene kadar da kendini koruyor. O sertifikayı kolay kolay alamazlar çok sıkı kontrollere ve kurallara tabi uluslararası güvenilir bir sertifika.
Hassas mı bilmem artık ama yerleşme ağrıları yaşadığımı düşündüm. Ağrı varsa hcg de vardır biraz dedim. Ve 8 gecesi çıkmış oldu. Zor gördüm, flaş tuttum ama gördüm. Awox Erken Gebelik TestiAaa süper ne güzel haberler bunlargözünüz aydın.
Dpo8 de silik çizgi gören bildiğim ilk kişisiniz. Demek ki görüşebiliyormuş. Ben dpo11 e kadar test yapmıyorum varsa da çıkmaz diye düşündüğümden. Hangi markanın testi bu baya hassasmış
Senin de güzel haberler alman dileğiyle canımRabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahbelirtilerin nelerdi canım çok erken öğrenmişsin dpo 8de maaşallah. Bende bugün dpo 6dayım
Sağ ol kuzum Allah razı olsun hepinizden, bilgilerinizden her şeydenSağlıkla nasip etsin canım ❤ haberlerini bekliyoruz
O kistler gelişmeyen yumurtalar olabilir yani polikistik over. Evet ilaç mantıklı olur canım ama bu süreçte hamur işi abur cubur vs dikkat et sağlıklı beslen ilaç daha etkili olacaktır.Benim kilo aldığımda ilaç aynı etkiyi göstermedi maalesefAteşim düştü aslında yani vücudumdan da hissediyorum. Dün doktora gittim adet olacak gibisin dedi iki overde de kistler oluşmuş ondan gecikti sanırım bu kadar. Gebelik negatif. Adet olup soğan suyu yapacağım sonrada özelde hekime gidip ilaç ike yumurta büyütme vs deneyeceğim artık beklemek istemiyorum
Yok canm 3 yıl önceki gebeliğim için yazdım arkadaş ta hsg çektirmiş te ben hamile kalmıştım onu yazmak istedim. Bu ay yine pad geçtim 12. Ay denememe geçtim bakalım bu ay da deniycem olmaz ise tekrar infertilite gidcem hsg falan çektircemaaa hamile misin canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?