• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

İyi pazarlar kizlarrr. Sabah ilk idrar awox yaptim negatif. 😕dpo 10 yada 11 yada 9 emin değilim. Geceleri artan adet olcakmisim gibi ağrılarim oluyo. Diger aylara gore tek fark su zamanlarda adet oncesi beyaz kremsi akıntı olurdu ama iki gündür yumurtlama akıntısı gibi uzayan seffaf akıntı var. Ovu. Yaptim pik değil. Gebeligini ogrenenler bu sekilde akıntıniz olmusmuydu ??
Bide grip oldum üstüne bogaz agrisi burun tıkanıklığı ilacda alamiyorum ya varsa bisey diye 😕

Çatlamadan sonra en erken 9. Günde çıkabiliyor ama 13.güne kadar negatif görüp o gün pozitif gören de var. Yani test yapmak moralen bozmayacaksa ilk başlama zamanı dpo 9 olabilir merveett merveett
Doğru diyorsun ben bekliyim daha kanda bile çıkmazmış 5 6 güne diyorlar o yüzden 4 gün daha geçsin öyle bakıyım çok sağol canım 🌸

Doğru diyorsun ben bekliyim daha kanda bile çıkmazmış 5 6 güne diyorlar o yüzden 4 gün daha geçsin öyle bakıyım çok sağol canım 🌸
Rica ederim canım inşaAllah vardır. Kadınların bünyeleri farklı kimisinin 6 günde yerleşme tamamlanırmış kiminin 10.gün o sebeple erken yerleşme ihtimalini 9, geç yerleşme ihtimalini de 13.,14.günler genelde gösteriyor.

Slm kızlar bende bu ay aranıza katıldım mayısta hamile olduğumu öğrenmiştim haziranda düşük yaptim pcos var bende eşimde sperm hareketi düşük eşim bu ay proseed kullanmaya başladı adetlerim düzenli oluyor pcos olduğum halde bu ay duzenli olarak diaformin kullanıyorum insülin direnci icin bakalim inşallah guzel haberi alırız femara kullanacaktım depolarda yokmuş eczacı piyasa da yok suan dedi letu kullanmaya başladım ovulasyon testi ile takip edecegim günü inşallah yılbaşına guzel haberlerle gireriz 🧡
Canım femara da mı kara borsaya girmiş ovitrelle gibi ya. Ben de bugün femaraya başladım ama ben haziranda almıştım tüp bebek transferim için elimde 2 aylık vardı. Doktor bulabilirsen kullan demişti ama ovitrelle için dedi sandım çok şaşırdım şu an

Rica ederim canım inşaAllah vardır. Kadınların bünyeleri farklı kimisinin 6 günde yerleşme tamamlanırmış kiminin 10.gün o sebeple erken yerleşme ihtimalini 9, geç yerleşme ihtimalini de 13.,14.günler genelde gösteriyor.
Ya bir de işte baktığım da kanda bile 6 gün sonra çıkıyormuş en erken biz idrar testi yapıcaz imkansız gibi Çıkması en iyisi gecikmek de nerde bizde o sabır illa gözümüz bozulasıya kadar o çizgiyi arıcaz yoksa benlimiz bozulur 😄🙈

Ya bir de işte baktığım da kanda bile 6 gün sonra çıkıyormuş en erken biz idrar testi yapıcaz imkansız gibi Çıkması en iyisi gecikmek de nerde bizde o sabır illa gözümüz bozulasıya kadar o çizgiyi arıcaz yoksa benlimiz bozulur 😄🙈
O zaman dpo 9 🤓 maraton başlasın 🤣

Günaydın kızlar nasılsınız bu aralaf pek aktif olamıyorum. Meme ucu ağrım başladı dün galiba yumurtlama oldu ama hiç akıntım yok. Olsaydı iyi olurdu da neyse🙄
Ben senin bu ay güzel haber vereceğini hissediyorum kalbimle ve nedense bu habere en ihtiyaç duyduğun zamanda gelecek o yüzden çok sevineceksin 💚 hislerim kuvvetlidir 🐥

Benim bugün dpo10 bu ay kendimi hamile hissediyorum 😂😂 en son bir buçuk sene önce böyle hissetmiştim ama değildim tabi yine his olabilir 😂 ama güçlü bir his var içimde 🫠 yarın ilk testimi yapıcam bakalım perşembe günü doktora gidicem zaten hsg için randevu almaya umarım gerek kalmamıştır 🫠🫠

Benim bugün dpo10 bu ay kendimi hamile hissediyorum 😂😂 en son bir buçuk sene önce böyle hissetmiştim ama değildim tabi yine his olabilir 😂 ama güçlü bir his var içimde 🫠 yarın ilk testimi yapıcam bakalım perşembe günü doktora gidicem zaten hsg için randevu almaya umarım gerek kalmamıştır 🫠🫠
İnşaAllah vardır 🤲 ben dayanamamış bugün de test yapmıştım 😂 haberini paylaşırsın 😍 çok heyecanlı

İyi pazarlar kizlarrr. Sabah ilk idrar awox yaptim negatif. 😕dpo 10 yada 11 yada 9 emin değilim. Geceleri artan adet olcakmisim gibi ağrılarim oluyo. Diger aylara gore tek fark su zamanlarda adet oncesi beyaz kremsi akıntı olurdu ama iki gündür yumurtlama akıntısı gibi uzayan seffaf akıntı var. Ovu. Yaptim pik değil. Gebeligini ogrenenler bu sekilde akıntıniz olmusmuydu ??
Bide grip oldum üstüne bogaz agrisi burun tıkanıklığı ilacda alamiyorum ya varsa bisey diye 😕
Belki erken olduğu için çıkmadı bu şekilde gebe olanlar oluyor

İnşallah gelecek o güzel haber 🫠🫠🥰

Back
X