- 21 Ağustos 2016
- 508
- 158
- 103
- 28
- Konu Sahibi marmelad01
- #3.741
günaydınngünaydın kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınngünaydın kızlar
Bence yaşınız çok genç ve daha önünüzde uzun bir zaman var. Evlat edinmek için bence de erken. Benim kuzenimin tam 9 yıl çocuğu olmadı iki kez tüp bebek denediler üçüncüsünde oldu, hem de ikizleri var şuanBence de bu konuyu düşünmek için çok erken ve çocuğumuzun olmaması için büyük bir etken yok. Öyle valla bakabilene bin kere helal olsun
Yerleşmeden dolayı mı o ağrı acabaKızlar 4 hamilelik geçirmiş biri olarak belki size faydası olur diye bütün hamileliklerimde yaşadığım ortak belirtiyi paylaşmak istiyorum. Her hamileliğim birbirinden çok farklıydı. Ama hepsinde ortak olan tek şey ilk haftalarda vajinamda bıçak saplanır gibi bir ağrı oluyordu, bu ağrıyı sadece bir-iki kez hissediyordum devamlı olarak değil ama çok şiddetli olduğu İçin dikkatimi çekmişti.
Belki olabilir, bu ağrıyı yaşadıktan bir kaç gün sonra hamile olduğumu öğrenmiş oluyordum. Aşağı yukarı yerleşme dönemine denk geliyor olabilir.Yerleşmeden dolayı mı o ağrı acaba
Yumurtlamadan hemen sonra baktırdığın için olabilir. Tek başına hamilelik belirtisi olmuyor diye biliyorum.merhaba günaydın. regl 19.günde progesteronum 27 çıktı. hamilelik 1.trimester yazıyo aralıkta. gebelik olma ihtimali var mı? şimdiye kadar 10un üzerine hiç çıkmamıştı
işte insan umut ediyor :) ilk defa yüksek sonuç görünceYumurtlamadan hemen sonra baktırdığın için olabilir. Tek başına hamilelik belirtisi olmuyor diye biliyorum.
Benim çok nadir değişiyor regl aralığına göre değişiyor demek kiMerhaba bende bu uygulamayı 2 sendir kullanıyorum. Yumurtlama döneminde benim de 2 gün oynadığı oluyor. Regl gününde de öyle.
kuzum sen hep yazıyorsun bunu test yaptın mı? doktora gıttın mı?merhaba günaydın. regl 19.günde progesteronum 27 çıktı. hamilelik 1.trimester yazıyo aralıkta. gebelik olma ihtimali var mı? şimdiye kadar 10un üzerine hiç çıkmamıştı
Çok haklısın benim aklımın ucundan geçmiyordu eşim öyle diyince bir an ne oluyor dedim. Şuanda da sanki öyle bir konuşma olmamış gibi davranıyorBence yaşınız çok genç ve daha önünüzde uzun bir zaman var. Evlat edinmek için bence de erken. Benim kuzenimin tam 9 yıl çocuğu olmadı iki kez tüp bebek denediler üçüncüsünde oldu, hem de ikizleri var şuan![]()
Aaaaa öylemi pozitif test attın sanki öyle aklımda kalmış. Allah söyletti demek
Bunu da hep merak etmişimdir her hamilelikteki belirtiler aynı mı acaba diye değilmiş demekKızlar 4 hamilelik geçirmiş biri olarak belki size faydası olur diye bütün hamileliklerimde yaşadığım ortak belirtiyi paylaşmak istiyorum. Her hamileliğim birbirinden çok farklıydı. Ama hepsinde ortak olan tek şey ilk haftalarda vajinamda bıçak saplanır gibi bir ağrı oluyordu, bu ağrıyı sadece bir-iki kez hissediyordum devamlı olarak değil ama çok şiddetli olduğu İçin dikkatimi çekmişti.
hayırlı olsun belki geç döllenme olmuştur :) 2 gün sonra yine kan ver takip et tebriklerGünaydın kizlarrkan sonucum çıkmış dün vermiştim sizce değer iyi mi bat günü daha yüksek çıkması gerekmiyor muydu
![]()
Herkeste farklılık gösterebilir ama bende hepsi farklıydı. Kızımda ilk günlerde mide bulantım olmuştu oğlumda hiç olmadı hatta ben oğlumda o kadar belirtisizdim ki hamile olduğumu bile 8. Haftada öğrenmiştim. Hepsinde ortak olan tek belirtim vajinama bıçak saplanır tarzdaki ağrımdıBunu da hep merak etmişimdir her hamilelikteki belirtiler aynı mı acaba diye değilmiş demek
GözünüzaydınGünaydın kizlarrkan sonucum çıkmış dün vermiştim sizce değer iyi mi bat günü daha yüksek çıkması gerekmiyor muydu
![]()
Anladım vajina dediğin alt taraf değil mi? Yoksa kasık tarafları mıHerkeste farklılık gösterebilir ama bende hepsi farklıydı. Kızımda ilk günlerde mide bulantım olmuştu oğlumda hiç olmadı hatta ben oğlumda o kadar belirtisizdim ki hamile olduğumu bile 8. Haftada öğrenmiştim. Hepsinde ortak olan tek belirtim vajinama bıçak saplanır tarzdaki ağrımdı
Çok haklısın benim aklımın ucundan geçmiyordu eşim öyle diyince bir an ne oluyor dedim. Şuanda da sanki öyle bir konuşma olmamış gibi davranıyor
Belki de çok teşekkür ederim darısı bu topikteki herkese hayırlı ile nasip olsun inşallahhayırlı olsun belki geç döllenme olmuştur :) 2 gün sonra yine kan ver takip et tebrikler![]()
Gerçekten mi inşallah benim de öyle olur yaa teşekkür ediyorum Rabbim size de nasip etsin en hayırlı zamanda inşallahGözünüzaydınbenim battan bir sonraki gün değerim sizinkinden düşüktü ama sağlıklı bir gebelik geçirmiştim.