• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

belki bir anlık demiştir ya hani dusuncenı merak edıyordur falan. doktora gıtmışsındır ne diyorlar
Bence de öyle hemen yarın yapalım değilde öylesine sordu. Gitmem mi eşimde bir sorun yok bende de hormonlar hsg falan hepsi iyi sadece ultrasonda hafif pcos görünümü var

Benim çok nadir değişiyor regl aralığına göre değişiyor demek ki 😌 Biz ilk defa bu ay düzenli deneyeceğiz, korunmuyorduk ara ara içeri kaçırma oluyordu ama hiç tutmadı 🙄 Bu ay olmazsa doktora gitmeli miyim bilemedim.. Bir de haşimato hastasıyım var mı başka haşimato olan
Kan değerlerine baktırmak için gidebilirsin. Takviye vs verebilir doktor. 1 yıl deneyip hamilelik olmazsa o zamn hsg veya yumrta takibi yapıyorlar genelde

Bence de öyle hemen yarın yapalım değilde öylesine sordu. Gitmem mi eşimde bir sorun yok bende de hormonlar hsg falan hepsi iyi sadece ultrasonda hafif pcos görünümü var

zamanı var demekkı kuzucum doktor takıbı ıle gıdiyorsundur zaten ınsallah en dogru en hızlı sekılde haberını alırız.

Herkeste farklılık gösterebilir ama bende hepsi farklıydı. Kızımda ilk günlerde mide bulantım olmuştu oğlumda hiç olmadı hatta ben oğlumda o kadar belirtisizdim ki hamile olduğumu bile 8. Haftada öğrenmiştim. Hepsinde ortak olan tek belirtim vajinama bıçak saplanır tarzdaki ağrımdı
O bende de oldu belirti olarak vajinaya bıçak batar gibi ağrı birkaç gün oldu ara ara

Günaydııınn:KK24: Yazışmaları yeni okudum, Sweetbird Sweetbird TEBRİKLER sağlıkla doğsun büyüsün:KK68:
benim de bugün dpo 7 ama dünden beri hafif akıntılarım var, yumurtlama akıntısına benzer. Bir de ara-ara kramplar girdi ama şimdi yok. Gerçi belirti aramıyorum artık ama dikkatimi çekti. Bu ay nedense çok aşırı rahatım, hiç kaygılanmıyorum. Yarın doktora gideceğim genel olarak bakması için, hafif pco görünümü vardı çünkü. Belki beta testi de yapar doktor. Nedense bu ay içimde garip bir duygu var bebeğim benimle diye... belki de muhtemelen de yanılıyorumdur ama sanki az kaldı o duyguyu yaşamama. Umarım hislerim beni yanıltmaz :KK51:
Sizde nasıl gidiyor varmı heyecan arkadaşlar Pearl737 Pearl737 L ladyagmur1 M muallmehanm
Vignette Vignette canım nasıl gidiyor doktor kontrolü? Başladın mı tedaviye?

Günaydııınn:KK24: Yazışmaları yeni okudum, Sweetbird Sweetbird TEBRİKLER sağlıkla doğsun büyüsün:KK68:
benim de bugün dpo 7 ama dünden beri hafif akıntılarım var, yumurtlama akıntısına benzer. Bir de ara-ara kramplar girdi ama şimdi yok. Gerçi belirti aramıyorum artık ama dikkatimi çekti. Bu ay nedense çok aşırı rahatım, hiç kaygılanmıyorum. Yarın doktora gideceğim genel olarak bakması için, hafif pco görünümü vardı çünkü. Belki beta testi de yapar doktor. Nedense bu ay içimde garip bir duygu var bebeğim benimle diye... belki de muhtemelen de yanılıyorumdur ama sanki az kaldı o duyguyu yaşamama. Umarım hislerim beni yanıltmaz :KK51:
Sizde nasıl gidiyor varmı heyecan arkadaşlar Pearl737 Pearl737 L ladyagmur1 M muallmehanm
bebeği ben depo sonrası 9 dayım valla heyecanlıyım ben de tuttu mu tutmadı mı diye. Bat geçince kaset test yapacağım bakalım. Umarım bu ay tutmuştur yarın eşimin doğum günü ona güzel bir hediye veresim varrr :)

Teşekkür ederim canım darısı buradaki isteye herkese nasip olsun inşallah 🙏🏻🌸 saldiysan ve beklemiyorsan bebis yoldadır bencee 🤭 herkes öyle diyor ya hani gerçekten de öyleymiş canım inşallah seninde nasip olur bu ay sağlıkla💐🤍

bebeği ben depo sonrası 9 dayım valla heyecanlıyım ben de tuttu mu tutmadı mı diye. Bat geçince kaset test yapacağım bakalım. Umarım bu ay tutmuştur yarın eşimin doğum günü ona güzel bir hediye veresim varrr :)
Yani keşke yarın öğrensen çok güzel bir hediye olurdu

Teşekkür ederim canım darısı buradaki isteye herkese nasip olsun inşallah 🙏🏻🌸 saldiysan ve beklemiyorsan bebis yoldadır bencee 🤭 herkes öyle diyor ya hani gerçekten de öyleymiş canım inşallah seninde nasip olur bu ay sağlıkla💐🤍
Ayyy bunu duymak bile çok güzel ve heyecan vericiii ama tabi umutlanmıyorum. Sadece saldım ve olacağı neyse o olsun diyorum artık. Teşekkürler güzel dileklerin duaların için :KK68:

valla keşke canım çok endişeliyim ama biraz da yorgunum artık. ümit güzel mi kötü bir şey mi anlamadım hayal kırıklığı çok acıtıyor çünkü..
Endişelenme, çok umut da besleme kuzum o umut bizi yıprattı zaten. Ne yaşıyorsak kabullenip yaşamamız lazım, olanaklara da kapımız açık. Ben yeni hayat felsefesi edindim bu süreçte evrildim :D Hani Nil şarkısında diyor ya "çok çok isteme, koparız hayattan" - kadın o kadar güzel söylemiş ki, zaten bayılıyorum ona

Günaydın canım inşallah bebiş seninledir. Ben de dpo 9 olması gerekiyor belirti aramayacaktim ama dün gece 2 de uykumdan uyandıran bir ağrı oldu kasıklarım göbek deliği etrafım kas katı kesilmişti elimi koydum iki büklüm durdum öyle asla kendimi düzeltemedim. Bu biraz beni şüphelendirdi açıkçası

Son düzenleme:
bende de pcos görünümü var hatta başka bi dr yok demişti 3 kere aşılama oldum 3.de tutmuştu kızım oldu 9 sene evvel
şimdi gene deniyorum eşimde sorun vardı bizde birde hareket sorunu vardı umudum yoktu son aşılamada kafaya cok takmamak lazım birde ben o zaman kilo vereyim diye diaformin kullanmıştım oda etki etti belki de 8 sene sonra gene kilovereyim diye diaformine başladım o ay hamile kalmışım tek ilişkide hamilelik planım da yoktu bize de sürpriz olmuştu folik asit kullanmadım belki de ondan sağlıklı bi gebelik değilmiş kalp atışı durdu kürtaj yada kendi düşmesini bekle dediler kendi düşsün diye bekledim düştü şimdi 3 4 aydır deniyoruz ama olmadı bu ay tekrar diaformin letu folik asit coraspirin başladık

Son düzenleme:
Günaydın canım inşallah bebiş seninledir. Ben de dpo 9 olması gerekiyor belirti aramayacaktim ama dün gece 2 de uykumdan uyandıran bir ağrı oldu kasıklarım göbek deliği etrafım kas katı kesilmişti elimi koydum iki büklüm durdum öyle asla kendimi düzeltmedim. Bu biraz beni şüphelendirdi açıkçası
Ayy bu çok belirgin bir belirti amaa tam bir bebiş yerleşme belirtisiii:KK39: İnşallah senin de bu ay pozitif haberlerini alırız :KK68:

Back
X