• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Selam kızlar. Losyon gibi akıntı yumurtlama sonrasında mı oluyor. Dört gün önce 2 gün süren yoğun yumurta akı akıntı yaşadım. Şuan losyon kıvamında ve renginde. Pcosluyum acaba yumurtlama olmaya çalıştı ama olmadı ikinci defa mı deniyor dedim 😞

Günaydııınn:KK24: Yazışmaları yeni okudum, Sweetbird Sweetbird TEBRİKLER sağlıkla doğsun büyüsün:KK68:
benim de bugün dpo 7 ama dünden beri hafif akıntılarım var, yumurtlama akıntısına benzer. Bir de ara-ara kramplar girdi ama şimdi yok. Gerçi belirti aramıyorum artık ama dikkatimi çekti. Bu ay nedense çok aşırı rahatım, hiç kaygılanmıyorum. Yarın doktora gideceğim genel olarak bakması için, hafif pco görünümü vardı çünkü. Belki beta testi de yapar doktor. Nedense bu ay içimde garip bir duygu var bebeğim benimle diye... belki de muhtemelen de yanılıyorumdur ama sanki az kaldı o duyguyu yaşamama. Umarım hislerim beni yanıltmaz :KK51:
Sizde nasıl gidiyor varmı heyecan arkadaşlar Pearl737 Pearl737 @ladyagmur1 @muallmehanm
Vignette Vignette canım nasıl gidiyor doktor kontrolü? Başladın mı tedaviye?
Canım pazar günü femaraya başladım adetin 5. günüydü. Cumartesi kontrolüm var ovitrelle yapıcaz sanırım. İlaçtan mıdır bilmiyorum aşırı huysuzum, gerginim, kasıklarım şişti. Onun dışında vitamin kullanıyorum işte devam ben de bu aydan umutluyum inşallah olur yoksa da artık napıcam bilmiyorum

valla keşke canım çok endişeliyim ama biraz da yorgunum artık. ümit güzel mi kötü bir şey mi anlamadım hayal kırıklığı çok acıtıyor çünkü..
O yorgunluk bende de var. Hem fiziksel hem ruhsal anlamda çok yorgunum. Etraftan sürekli kafaya takmayınca olur cümlelerini duymaktan çok sıkıldım. Kafaya takmıyorum ama hep aklımda yani nasıl silebilirim ki?

Selam kızlar. Losyon gibi akıntı yumurtlama sonrasında mı oluyor. Dört gün önce 2 gün süren yoğun yumurta akı akıntı yaşadım. Şuan losyon kıvamında ve renginde. Pcosluyum acaba yumurtlama olmaya çalıştı ama olmadı ikinci defa mı deniyor dedim 😞
selam,
bende aynı durumu yaşadım test yapıyorum tam çift çizgi öremedim daha akıntı bugün losyon kıvamında geliyor chat gpt normal dedi ona inanıyorum :D

O yorgunluk bende de var. Hem fiziksel hem ruhsal anlamda çok yorgunum. Etraftan sürekli kafaya takmayınca olur cümlelerini duymaktan çok sıkıldım. Kafaya takmıyorum ama hep aklımda yani nasıl silebilirim ki?
Aynı şeyleri hissediyoruz canım, olmadı gibi hissediyorum bu his beni çok yordu artık. Silemiyorsun pek mümkün değil, istiyoruz çünkü

Aynı şeyleri hissediyoruz canım, olmadı gibi hissediyorum bu his beni çok yordu artık. Silemiyorsun pek mümkün değil, istiyoruz çünkü
24 saat deliler gibi bebeğim yok diye üzülmüyorum tabi ki ama sürekli aklımda. Vitamin alırken aklımda, karnıma ağrı giriyor aklıma geliyor, ee bütün gün burdayım zaten. Rüyamda test yapıyorum, akıntım oluyor aklıma geliyor. Nasıl silebilirsin kafandan 1 sene olucak yakında.

selam,
bende aynı durumu yaşadım test yapıyorum tam çift çizgi öremedim daha akıntı bugün losyon kıvamında geliyor chat gpt normal dedi ona inanıyorum :D
Yumurtlama sonrası progesterondan kaynaklı losyon kıvamında akıntı olabiliyor

24 saat deliler gibi bebeğim yok diye üzülmüyorum tabi ki ama sürekli aklımda. Vitamin alırken aklımda, karnıma ağrı giriyor aklıma geliyor, ee bütün gün burdayım zaten. Rüyamda test yapıyorum, akıntım oluyor aklıma geliyor. Nasıl silebilirsin kafandan 1 sene olucak yakında.
yok canım mümkün değil, insan sürekli istediği bir şeyi silemez aklından. Ben de 24 saat düşünmüyorum ama yemek yerken bile en sağlıksını yemeye çalışıyorum ya varsa diye

Merhaba hanımlar💗
Kasım aralık ocak ayında gebelik planlayanlar buraya!!!
2 aylık doğum kontrol hapının son ayındayım bitince klomen kullanacam. Birlikte tecrubelerimizi paylaşmaya ne dersiniz🙏

Tabloya isim yazdırmak için sat bat yazarak marmelad01 marmelad01 beni etiketleyebilirsiniz🙏

İsimSAT💙BAT♥️DURUM
marmelad01 marmelad01 20kasım20aralık
@betulmirac0231ekim1aralık🤰💗
@Goodnews20ekim17aralık
@Asalsayii21 ekim14kasım🤰💗
@polatlii25kasım23aralık
@gmzgm25ekim27kasım🤰💗
@oluroyle1aralık31aralık
@loveinnovember18ekim11kasım🤰💗
@seyrana13kasım9aralık
@matmatt1kasım4aralık🤰💗
@bluediamondd24kasım24aralık
@reyhan__19ekim19kasım
Vignette Vignette 3aralık29aralık
@blackbirdie3kasım3aralık
@kittenlove21kasım21aralık
@esperanzaa12kasım7aralık
@somebdy125ekim21kasım
@tachibana27kasım24aralık
@Gull3713ekim13kasım🤰💗
@naz27814kasım14aralık
@amatis_4kasım1aralık
@melody2514ekim19kasım🤰💗
@sykangelin3327kasım24aralık
@BayanDD15ekim15kasım
@vvbhg25kasım29aralık
@ladyagmur122kasım15aralık
@sevgimmm123417ekim14kasım
@muallmehanm18kasım16aralık
@angela12420ekim15kasım
@espressoc20ekim15kasım
@cerkessnurr9kasım5aralık
@Minnosprenses28kasım26aralık
@Rbcl24kasım21aralık
@CipisS31ekim26kasım
@SatenAy10kasım12aralık
@nsrn22221kasım1aralık
@merveett20kasım14aralık
@Lunablmm26kasım25aralık
@bibebek9629ekim27kasım
@sonbaharkizi58kasım7aralık
@MyFairytale17kasım12aralık
@adilebaytarovic21ekim20kasım🤰💗
@melisagggg23kasım22aralık
@edusemmedusem30ekim26kasım🤰💗
@HilalKiraz20kasım18aralık
@melisa355231ekim27kasım🤰💗
amanbocegi amanbocegi 9kasım5aralık
asilemm21 asilemm21 12kasım11aralık
@castell29kasım27aralık
@seda134523ekim19kasım
@ebru0298kasım9aralık
@Kutakiluku15kasım3aralık
@mery982kasım28kasım
@BoleynKiziHira19kasım3aralık
@Civcivimmm13ekim24kasım
@dfkllfdyk25ekim
@karadenizli11i17kasım14aralık
@selogi30ekim3aralık🤰💗
Sweetbird Sweetbird 11kasım8aralık🤰💗
@Buselei5kasım6aralık
@Elizabeth19912kasım29kasım
@eflun2kasım27kasım🤰💗
@xiangjiaopingguo29ekim27kasım🤰💗
@ikraaa0629kasım24aralık
@almila585820kasım20aralık
@alnitak15kasım15aralık
@Poleenn13kasım16aralık
@Calisananneadayi26kasım26aralık
@Maviiz5aralık2ocak
@Kbraslh6kasım28kasım
@hmyraydgn25kasım26aralık
@minikimmm0032kasım30kasım
@mmatmazellll3aralık1ocak
@elify451kasım30kasım
@rosedawson27kasım24aralık
@yesil1431ekim11aralık
@Ozperisi14kasım14aralık
@umay1235kasım4aralık
@teletabet3kasım3aralık
@civcivella2429kasım30aralık
@Aydakt29kasım28aralık
@berzahnur342567lasım4aralık
@nsrn222230kasım30aralık
Pearl737 Pearl737 16kasım16aralık
G Gmzlicglar 24kasım25aralık
@Tgbptn4aralık1ocak
@tsgmze27kasım25ocak
Sat bat marmelad01 marmelad01

yok canım mümkün değil, insan sürekli istediği bir şeyi silemez aklından. Ben de 24 saat düşünmüyorum ama yemek yerken bile en sağlıksını yemeye çalışıyorum ya varsa diye
En çokta ya varsa diye davranıp her ay regl olmak canımı sıkıyor. İstediğimi yiyemiyorum, alkol tüketmiyorum, ağır kaldırmıyorum vs. Temizlik yaparken bile vicdan azabı çekiyorum ama 10 aydır hiç hamile kalamadım. Tüp bebek bile olmadı.

En çokta ya varsa diye davranıp her ay regl olmak canımı sıkıyor. İstediğimi yiyemiyorum, alkol tüketmiyorum, ağır kaldırmıyorum vs. Temizlik yaparken bile vicdan azabı çekiyorum ama 10 aydır hiç hamile kalamadım. Tüp bebek bile olmadı.
merhaba Vignette Vignette her nasip vaktine esirdir bir gün bakarsın salmışsın dikkat etmemişsin hamilesin ve bebiş sağlıklı benim bir arkadaşım öyle oldu çünkü :)

Her nasip vaktine esirmiş gerçekten, beklemekten başka ne yapabiliriz ki. Benim de hiç olmadı canım aynı zamanda başladık seninle

Back
X