Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Diadormin insülin için değil mi? Onu da çok kullandım zamanında ama bu aralar hiç kullanmadım. Bende diyetteyim şuan yavaş gidiyor ama gidiyor idare eder. Benim eşimin değerleri çok çok iyi geldi bende takviyelerle falan destekleyince yumurtluyorum ama olmuyor yani

evet inisülin direnci için canım şeker ilacı dahiliye dr vermişti

Benim iki gündür kasıklarım da batma var sadece akıntım yok . 3-4 gün önce vardı akıntım

Her nasip vaktine esirmiş gerçekten, beklemekten başka ne yapabiliriz ki. Benim de hiç olmadı canım aynı zamanda başladık seninle
Bütün gün evde pijamalarla takılıp yatmak istiyorum boş boş ama çalışıyorum. Depresyona girdim sanırım

Kızlar bugün dpo 13 test yapmadım dün 12. Gün negatifti ama sanırım adet olacağım yarın hafiften bir kanama yaşadım sabah az miktarda

O yorgunluk bende de var. Hem fiziksel hem ruhsal anlamda çok yorgunum. Etraftan sürekli kafaya takmayınca olur cümlelerini duymaktan çok sıkıldım. Kafaya takmıyorum ama hep aklımda yani nasıl silebilirim ki?
Aynı durumdayım... bence bu aralar genel durum bu hepimizde. Çok bunaldım her şeyden

Öyle insanlar ister istemez dengeyi arada bozar canım. Ama sen toparlarsın Evvel Allah. Öncelikle eşinle aranız her zaman iyi olur inşaAllah sonrasında da yuvanızı güzelleştirecek bir bebiş Allah’ım nasip eder inşaAllah onların da kültür yapısı öyle üzerinde durma. Bir uykuyla refresle kendini canını sıktıklarında

merhaba günaydın. regl 19.günde progesteronum 27 çıktı. hamilelik 1.trimester yazıyo aralıkta. gebelik olma ihtimali var mı? şimdiye kadar 10un üzerine hiç çıkmamıştı
Gebelik olursa da, yumurta sağlıklı bir şekilde çatlamışsa da yüksek çıkar. 50, 60 değerinde olup gebe olmayanları okudum bu forumda. Her halükarda güzel olan sağlıklı yumurtlama yaşıyor olduğunu bilmek. İnşaAllah gebelik de vardır

Canım bende ovilasyon testi yapıyordum deliler gibi hatta denize gitmiştik eşim ablam çocukları eniştem falan sıvı tüketmemiştim gidip arabada yapmıştım insanı neler yaptırıyor bu işler derken alkol de alıyordum ki o gün baya aldım nasılsa olmuyor salmıştım sigarada kullanıyorum bu arada derken adetime 4 gün kala normal kaset testte yaptım çift çizgi gördüm bu arada ne vitamin ne folik asit ne başka bişey kullandım o ay ovilasyonda çift çizgi de hiç görmedim çok şükür 21 aylık bir oğlum var inan hamileyken çok bişeye dikkat etmedim deme o ki veren rabbim veriyor olmayınca da olmuyor şu an 2. Bebeğimi istiyorum 12. Ay bu ay denememizin ama olmuyor, sende hayatını etkileme yemeğe içmeye normal hayatına devam etmelisin takma demiyorum bende ilk gebeliğimi trozomi18 den dolayı 20 haftalıkken suni sancı ile sonlandırdım sonrasında psikolojim bozuldu sürekli takıntı haldeydim bebeğim olacakmı hamile kalırmıyım vs.. diye oldu da yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…