• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Gebelik olursa da, yumurta sağlıklı bir şekilde çatlamışsa da yüksek çıkar. 50, 60 değerinde olup gebe olmayanları okudum bu forumda. Her halükarda güzel olan sağlıklı yumurtlama yaşıyor olduğunu bilmek. İnşaAllah gebelik de vardır
Bi umut işte teşekkür ederim yorumunuz için 🍀

Arkadaşlar, bunları aldım kullanmaya başladım ayrıca nutraxin folikasit 400 mg kullanıyorum sizce nasıl? Eşim de kullanmaya başladı ve oda nutraxin çinko da almaya başladı . Etkileri nasıl sizce kullanan arkadaşlar var mı ?

Eklentiler

• 1000140447.webp
    1000140447.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 5
Canım bende ovilasyon testi yapıyordum deliler gibi hatta denize gitmiştik eşim ablam çocukları eniştem falan sıvı tüketmemiştim gidip arabada yapmıştım 😀 insanı neler yaptırıyor bu işler derken alkol de alıyordum ki o gün baya aldım nasılsa olmuyor salmıştım sigarada kullanıyorum bu arada derken adetime 4 gün kala normal kaset testte yaptım çift çizgi gördüm bu arada ne vitamin ne folik asit ne başka bişey kullandım o ay ovilasyonda çift çizgi de hiç görmedim çok şükür 21 aylık bir oğlum var inan hamileyken çok bişeye dikkat etmedim deme o ki veren rabbim veriyor olmayınca da olmuyor şu an 2. Bebeğimi istiyorum 12. Ay bu ay denememizin ama olmuyor, sende hayatını etkileme yemeğe içmeye normal hayatına devam etmelisin ❤️ takma demiyorum bende ilk gebeliğimi trozomi18 den dolayı 20 haftalıkken suni sancı ile sonlandırdım sonrasında psikolojim bozuldu sürekli takıntı haldeydim bebeğim olacakmı hamile kalırmıyım vs.. diye oldu da yani
Öyle kuzum ya kısmet bu işler allahım bana da nasip etsin ❤️

Back
X