• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Kızlar merhabalar bende sizler gibi gebelik planlıyorum umarım hepimiiiiz tatlış bebişleri kucağımıza alırız. Size bir sorum var 1 kasımda ovitrelle iğne vuruldum. Yani bugün 12-13 günü diyebiliriz. İğnenin etkisinin kalma ihtimali var mı acaba sabah dayanamayıp test yaptım silik bir pozitif gördüm. Predictor marka test ile yorumlarınıza ihtiyacım var 🌸
14.gümde test yapılması öneriliyor canım cumartesi tekrar yap 🙏

Günaydın kızlar, dün doktor kontrolune gittim. Hersey yolunda dedi bu ay yine deneyelim klomen dedi bu 2. denemem olacak. polip var evet ama gebelığe engel bir boyutta değil cok kucuk 3 ay boyle denicez sanırım. klomen sonrası kontrolüm var onu da gorunce yazarım sorularım olacak :)
buarada ılk defa devlet hastanesinde deniyorum:)

Selamın aleyküm kızlar, dün test yaptım baya silik bi çizgi çıktı ama adetimde yeni bitti üstüne mü gördüm acaba ya da yanılma mı?
1000066622.webp

Umarım pozitiftir benimde testim çok benzer beklemekten başka çaremiz yok sanırım 😢

Eklentiler

• IMG_5233.webp
    IMG_5233.webp
    59 KB · Görüntüleme: 55
Günaydın kızlar, dün doktor kontrolune gittim. Hersey yolunda dedi bu ay yine deneyelim klomen dedi bu 2. denemem olacak. polip var evet ama gebelığe engel bir boyutta değil cok kucuk 3 ay boyle denicez sanırım. klomen sonrası kontrolüm var onu da gorunce yazarım sorularım olacak :)
buarada ılk defa devlet hastanesinde deniyorum:)
Hayırlısı olsun hakkınızda

Dış gebelikte iğne ile tedavi görmüştüm sonra hsg çekildi bir sıkıntı yok dediler. İnşallah hepimiz hayal ettiğimiz yavrumuza kavuşuruz

Kızlar merhaba regl bitti ovülasyon testine başldım 9. Ve 10. Gün bu şekilde bi yorum yapar mısınız kafam karıştı. Koyu olan 9. Güne ait aynı saatte yaptım

Eklentiler

• IMG_8255.webp
    IMG_8255.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_8258.webp
    IMG_8258.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 29
Back
X