- 18 Kasım 2020
- 21.018
- 50.383
- 548
- Konu Sahibi marmelad01
-
14.gümde test yapılması öneriliyor canım cumartesi tekrar yapKızlar merhabalar bende sizler gibi gebelik planlıyorum umarım hepimiiiiz tatlış bebişleri kucağımıza alırız. Size bir sorum var 1 kasımda ovitrelle iğne vuruldum. Yani bugün 12-13 günü diyebiliriz. İğnenin etkisinin kalma ihtimali var mı acaba sabah dayanamayıp test yaptım silik bir pozitif gördüm. Predictor marka test ile yorumlarınıza ihtiyacım var
Kan verin net olsunSelamın aleyküm kızlar, dün test yaptım baya silik bi çizgi çıktı ama adetimde yeni bitti üstüne mü gördüm acaba ya da yanılma mı?Eki Görüntüle 3673516
Hayırlısı olsun hakkınızdaGünaydın kızlar, dün doktor kontrolune gittim. Hersey yolunda dedi bu ay yine deneyelim klomen dedi bu 2. denemem olacak. polip var evet ama gebelığe engel bir boyutta değil cok kucuk 3 ay boyle denicez sanırım. klomen sonrası kontrolüm var onu da gorunce yazarım sorularım olacak :)
buarada ılk defa devlet hastanesinde deniyorum:)
Hemen çıktı mıTeşekkürler canım bekleyeyim ben
Bi kaç gün arayla test yapıp net pozitifi görünce kan vermeyi düşünüyorum bendeUmarım pozitiftir benimde testim çok benzer beklemekten başka çaremiz yok sanırım
Çizgi var o kesin , ya başka test de deniceksiniz ya da kan vericeksinizSelamın aleyküm kızlar, dün test yaptım baya silik bi çizgi çıktı ama adetimde yeni bitti üstüne mü gördüm acaba ya da yanılma mı?Eki Görüntüle 3673516
Canım bence seninki gerçek pozitif genelde 12.günde ipne etkisi geçiyorUmarım pozitiftir benimde testim çok benzer beklemekten başka çaremiz yok sanırım
Ben de geçirdim 2 kez. Tüpler normal hiçbir sıkıntı yokmuş. Tekrar denemeye başladıkİnşallah canım daha önce dış gebelik geçirmiştim korkuyorum açıkçası
Merhaba, ne durumdasınız acaba?Hayır vitatamin kullanıyorum vitamin yazdı
Dah pik olmamış canım devam et testteKızlar merhaba regl bitti ovülasyon testine başldım 9. Ve 10. Gün bu şekilde bi yorum yapar mısınız kafam karıştı. Koyu olan 9. Güne ait aynı saatte yaptım
Henüz çatlamamış canımKızlar merhaba regl bitti ovülasyon testine başldım 9. Ve 10. Gün bu şekilde bi yorum yapar mısınız kafam karıştı. Koyu olan 9. Güne ait aynı saatte yaptım
test markası ne acaba? Artı med se ona guvenme başka test dene lütfen.Selamın aleyküm kızlar, dün test yaptım baya silik bi çizgi çıktı ama adetimde yeni bitti üstüne mü gördüm acaba ya da yanılma mı?Eki Görüntüle 3673516
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?