Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Gün geçtikçe koyulaşma olayı her zaman olmuyo mesela ben de hep silik gidiyo , ovulasyın günü ikisi koyu oluyor, o koyulaşma olayını hiç yaşamadm

Merhaba kızlar, dün telefonda kullandığım takvime göre yumurtlama günümdü. İlk testi dün akşam 19:45 gibi yaptım, alttakini de bugün öğlen 13:30 gibi yaptım. Yumurta çatlamış mı acaba?

Kızlar yorumlarmsn ovilasyon testimi bugün 13. Günüm sizce yumrtlama oldu mu yoksa denemeye devam mı lütfen çok ihtiyacım var ve hiç bisey anlayamiyorum aksam yine yapmalimiyim ovilasyon testini

Eklentiler

• 1000132529.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 17
  • 1000132537.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 17
Merhaba kızlar, dün telefonda kullandığım takvime göre yumurtlama günümdü. İlk testi dün akşam 19:45 gibi yaptım, alttakini de bugün öğlen 13:30 gibi yaptım. Yumurta çatlamış mı acaba?

Kızlar yorumlarmsn ovilasyon testimi bugün 13. Günüm sizce yumrtlama oldu mu yoksa denemeye devam mı lütfen çok ihtiyacım var ve hiç bisey anlayamiyorum aksam yine yapmalimiyim ovilasyon testini
Baya pik gibi duruyor ama emin olmak için akşam tekrarlayabilirsiniz

Beni de ekler misiniz sat 30 Ekim bat 26 Kasım

Çoookk yakınsın canım pike yapmaya devam et bugün yarın pik olur. Pik olup silikleşmeye başlayınca yumurtlamış oluyorsun

canım pik ya da pike cok yakın bugün mutlaka değerlendir. bugun yarin ve çatlama olunca yine 3 gün üste üste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…