• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Herhangi bir belirtim yok gibi, kendimi dinlemiyorum da açıkcası bu ay.
İnşallah birbirimize mujde haberi vermiş oluruz buralarda 🤲
Bende ama cok fazla akıntım var sabah baya hissettim hatta reglmi oldum acaba dedim de daha 10 günüm var kremsi bi akıntı

Benim ovulasyon pikim 9 kasım idi.
10 kasım yumurtlama olduğunu düşünüyorum. Akıntı yoğun seffaf ve akışkan idi.
11 kasım ve 12 kasımda akıntı koyulaştı ve sarımsılaştı.
13 kasım bugün ise sanki 10 kasımdaki gibi akışkan ve yoğun bi akıntı mevcut.
Onun harici vücudumda gördügüm bir sey yok gibi. Uygun vakitte değerlendirmeyi yakaladığımı düşünüyorum ama tabiki nasip.
Bu ay normal hali ile pozitif bi durum olmazsa, battan sonra 3. Klomen tedavisine devam edeceğim.
Bende ama cok fazla akıntım var sabah baya hissettim hatta reglmi oldum acaba dedim de daha 10 günüm var kremsi bi akıntı

Kızlar selam sat 11 Ekim bat 8 Kasım
IMG_6955.webp
bebetime strip testim bu sabah böyle pembe çizgi çıktı var mı sizce muhtemelen geç döllenme 1 kasımda yumurtlama akıntım 2 kasımda kasıklarımda ağrı oldu

Tabi bu akıntının progesteron yükselmesinden önceki kısa bir geçiş evresi olduğunu düşünüyorum.

canım pik ya da pike cok yakın bugün mutlaka değerlendir. bugun yarin ve çatlama olunca yine 3 gün üste üste.
Tamam canım çok teşekkür ederim karşımda muhatap bulmak benim için çok anlamlı rabbim bu iyiliğinizin karşılığını kucağınızda sağlıklı bir bebek ile mukafatlandırsın

Merhaba kızlar 2 yaşında oğlum var tekrar hamile kalmak için 6 aydır korunmuyoruz ama hamile kalamadım ve 2 ay önce kasıklarımda çok ağrım oluyordu sanki içerde bir şey patlayacakmış gibi bir his bir doluluk oluyordu Dr gittim muannede ultrasonda 55 mm çikolata kistimin var dedi bu durumda hamile kalman zor dedi kisti eritmemiz lazım dedi ve hap yazdı iki kutu kullan ikinci kutuyu bitirdikten sonra adetin bitince gel dedi ben ilk kutuyu bitirmeden normalde adetim 5 gün sürer bitti gibi oldu lavaboya gidiyorum lekelenme değilde kırmızı kan görüyordum bir kesildi bir tekrar oldu 1 hafta takip ettim böyle sonra 1 . Kutuyu bitirmeden tekrar gittim doktora durumu anlattım tekrar alt muannede kistim 1 cm e kadar küçülmüş birinci kutuyu bitir ikinciye başlama adetin tekrar gelsin bitince tekrar gel bakalım kist kaybolmuş mu kistin eridiği için kanaman oluyor dedi böyle olması gayet normal dedi ben birinci kutuyu bitirince adetim ertesi gün geldi ve ben kendim klomen aldım 2. Gün içmeye başladım başladım ama acaba kisti tekrar büyütürüm korkusu vardı ama içimden bir ses kullan diyordu ve o sesi dinledim adetim bittikten sonra yine gittim muanne oldum ve doktor çok detaylı baktım her iki yumurtalıklarında kist yok gözün aydın geçmiş hamile kalabilirsin dedi ve bana thancss woman diye bitkisel bir ilaç önerdi yumurtaların çalışmasına gelişmesine yardımcı olacak dedi aldım ama kullanmadım çünkü daha önce kullanıp hamile kaldığım infolic combi onu almıştım onu kullanmak istedim iki gün önce pik günümdü değerlendirdik gerçi 7 kasımdan bugüne kadar değerlendirdik ve bugün sol kasığımda zonklarcasına ağrı giriyor ve adetime daha 13 gün var hamile kaldım mı acaba

Benim ovulasyon pikim 9 kasım idi.
10 kasım yumurtlama olduğunu düşünüyorum. Akıntı yoğun seffaf ve akışkan idi.
11 kasım ve 12 kasımda akıntı koyulaştı ve sarımsılaştı.
13 kasım bugün ise sanki 10 kasımdaki gibi akışkan ve yoğun bi akıntı mevcut.
Onun harici vücudumda gördügüm bir sey yok gibi. Uygun vakitte değerlendirmeyi yakaladığımı düşünüyorum ama tabiki nasip.
Bu ay normal hali ile pozitif bi durum olmazsa, battan sonra 3. Klomen tedavisine devam edeceğim.
Ay aynıyızzz bende 9 kasımı 10 kasıma bağlayan gece pik gördüm sadece o günü değerlendirdik ama yogun akıntı vae sadece

Kızlaaaaar . Test albi , bat yarın biri ilk 5 dakika . Diğer çektiğim beklemiş hali . Galiba oldu gibi yaa , sabah tekrar yapacağım

Eklentiler

• IMG_6737.webp
    IMG_6737.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_6726.webp
    IMG_6726.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 44
Back
X