- 28 Ağustos 2025
- 565
- 179
- 18
- 26
- Konu Sahibi marmelad01
-
Bende ama cok fazla akıntım var sabah baya hissettim hatta reglmi oldum acaba dedim de daha 10 günüm var kremsi bi akıntıHerhangi bir belirtim yok gibi, kendimi dinlemiyorum da açıkcası bu ay.
İnşallah birbirimize mujde haberi vermiş oluruz buralarda
Bende ama cok fazla akıntım var sabah baya hissettim hatta reglmi oldum acaba dedim de daha 10 günüm var kremsi bi akıntı
Testi tekrarlayın benceMerhaba kızlar, dün telefonda kullandığım takvime göre yumurtlama günümdü. İlk testi dün akşam 19:45 gibi yaptım, alttakini de bugün öğlen 13:30 gibi yaptım. Yumurta çatlamış mı acaba? Eki Görüntüle 3673769
Tamam canım çok teşekkür ederim karşımda muhatap bulmak benim için çok anlamlı rabbim bu iyiliğinizin karşılığını kucağınızda sağlıklı bir bebek ile mukafatlandırsıncanım pik ya da pike cok yakın bugün mutlaka değerlendir. bugun yarin ve çatlama olunca yine 3 gün üste üste.
Silik görüntü var tekrarla isterken yada kan ver net olurKızlar selam sat 11 Ekim bat 8 Kasım Eki Görüntüle 3673777 bebetime strip testim bu sabah böyle pembe çizgi çıktı var mı sizce muhtemelen geç döllenme 1 kasımda yumurtlama akıntım 2 kasımda kasıklarımda ağrı oldu
Tamam atarım hadi guzel haberlerle insallahYapınca burayada at. Çatlamayı da gaçırma bence 3 üst üste
İkinci testi biraz fazla idrarda bekletmişim sanırım biraz dağıldı. Akşam tekrar yapacağım inşallahTesti tekrarlayın bence
Evet en 10sn durdur canımİkinci testi biraz fazla idrarda bekletmişim sanırım biraz dağıldı. Akşam tekrar yapacağım inşallah
Ay aynıyızzz bende 9 kasımı 10 kasıma bağlayan gece pik gördüm sadece o günü değerlendirdik ama yogun akıntı vae sadeceBenim ovulasyon pikim 9 kasım idi.
10 kasım yumurtlama olduğunu düşünüyorum. Akıntı yoğun seffaf ve akışkan idi.
11 kasım ve 12 kasımda akıntı koyulaştı ve sarımsılaştı.
13 kasım bugün ise sanki 10 kasımdaki gibi akışkan ve yoğun bi akıntı mevcut.
Onun harici vücudumda gördügüm bir sey yok gibi. Uygun vakitte değerlendirmeyi yakaladığımı düşünüyorum ama tabiki nasip.
Bu ay normal hali ile pozitif bi durum olmazsa, battan sonra 3. Klomen tedavisine devam edeceğim.
Çok belli canımKızlaaaaar . Test albi , bat yarın biri ilk 5 dakika . Diğer çektiğim beklemiş hali . Galiba oldu gibi yaa , sabah tekrar yapacağım
Ayyy kan testinizide paylasınnKızlaaaaar . Test albi , bat yarın biri ilk 5 dakika . Diğer çektiğim beklemiş hali . Galiba oldu gibi yaa , sabah tekrar yapacağım
Teşekkür ederim canımEki Görüntüle 3673760
Bak bende böyle oldu çatladı bu günde böyleEki Görüntüle 3673761
Silikleşti sen devam et ben koyulaşma başlayınca öğlen ve akşam yaptım
Tamam canım teşekkür ederim yapmaya devam ederimHerkeste farklı oluyor canım benim koyulasarak gidiyor ama ben de pik günü tam iki çizgi de kopkoyu olmuyor mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?