- 14 Haziran 2023
- 7.865
- 7.432
- 128
- 24
- Konu Sahibi marmelad01
-
Ooooo grubumuzun 2.hamişi hayırlı olsun diyelim şimdiden. Kan ver de netleştir hamişlik emojini ekliyeyim canımKızlaaaaar . Test albi , bat yarın biri ilk 5 dakika . Diğer çektiğim beklemiş hali . Galiba oldu gibi yaa , sabah tekrar yapacağım
Aslında kan vermeyi düşünmüyorum bir iki hafta bekleyip direkt doktora muayeneye giderim ama testle koyulaşmayı takip edeceğimOoooo grubumuzun 2.hamişi hayırlı olsun diyelim şimdiden. Kan ver de netleştir hamişlik emojini ekliyeyim canım
O da olur yarın ilk idrarla daha koyu çıkacaktır inşallah. Aslında en iyisini yapıyorsun kan vermek başlı başına stres zaten Rabbim nasip ettiyse ne olursa olsun o bebek doğar. Yarın koyulaşmış testini bekliyorum o zaman beni etiketlersinAslında kan vermeyi düşünmüyorum bir iki hafta bekleyip direkt doktora muayeneye giderim ama testle koyulaşmayı takip edeceğim
Ben direk kan testi yapıyorum 10 gün 5 gün kalaKızlar sizde de test yapma bağımlılığı var mı
Bende varda. Adete 1 hafta 10 gün kala çıkmayacağını bile bile yapıyorum 3-4 tane. Sonra adete yakın negatif devam ediyorsa bırakıyorum. Dünde aldım test bugün yaptım yalancı pozitif çıktı
ohoo seninki daha ileri seviyeymişBen direk kan testi yapıyorum 10 gün 5 gün kalailk hamileliğimi beta 4 olarak öğrenmiştim sonra 19 sonra 80 sonra 260 sonra 2550 şimdide çok sabırsızım adetime daha 13 gün var sabretmekte çok zorlanıyorum
Testin durumuna göre değişir ama bugünü, yarını mutlaka değerlendirin
Canım akşam 7 de yaptığım testi ekledim yalnız bi sorunum var sadece bugün değerlendirebiliriz yarin yatıya misafir var 3 gün sence şansım olur muYapınca burayada at. Çatlamayı da gaçırma bence 3 üst üste
Tam pik olmuş. Olur canım niye olmasın sperm içerde 3 gün yaşayabiliyor eğer bebiş olursa büyük ihtimal kız olurCanım akşam 7 de yaptığım testi ekledim yalnız bi sorunum var sadece bugün değerlendirebiliriz yarin yatıya misafir var 3 gün sence şansım olur mu
Aminnn inşallah canım bu kez test sipariş etmeyi düşünüyorumohoo seninki daha ileri seviyeymiş
Allah yardımcımız olsun
Bence de testle devam et sürekli kan vermek zor olurAminnn inşallah canım bu kez test sipariş etmeyi düşünüyorum
Var ya yemin ederim tam bu konuyu açacaktım adettin 8. Gününden pik günün bir gün öncesine kadar ki ilişkilerde kız pik günü erkek teorisini deneyen var mı diye soracaktımTam pik olmuş. Olur canım niye olmasın sperm içerde 3 gün yaşayabiliyor eğer bebiş olursa büyük ihtimal kız olur
Burda o konu ile ilgili çooookkkk konu var deneyip teyit eden de çok. Şöyle erkek spermler hızlı ama ömürleri kısaymış kız olan spermlerde yavaş ama ömürleri uzunmuş. Yani pik günü ilişki yaşayıp bırakırsan kız ihtimali artıyor yumurta çatlayana kadar içerde yaşayabildikleri içinVar ya yemin ederim tam bu konuyu açacaktım adettin 8. Gününden pik günün bir gün öncesine kadar ki ilişkilerde kız pik günü erkek teorisini deneyen var mı diye soracaktım
Aaa gerçekten mi yaa önce gebe kalmayı sonra sağlıklı benim önceliğim ama insallah olursa kızımın olmasını okadar çok istiyorum ki çok şükür bi oğlum var ve dünyalar benim olur peki neden kız hani bi takvimi mi var merak ettim :))Tam pik olmuş. Olur canım niye olmasın sperm içerde 3 gün yaşayabiliyor eğer bebiş olursa büyük ihtimal kız olur
Günde 2 kez mi yapıyorsun ? Ben 1 defa yapıyordumEki Görüntüle 3673760
Bak bende böyle oldu çatladı bu günde böyleEki Görüntüle 3673761
Silikleşti sen devam et ben koyulaşma başlayınca öğlen ve akşam yaptım
Evet canım bak burda açıkladım. İnşallah sağlıcakla gönlündeki nasip olurAaa gerçekten mi yaa önce gebe kalmayı sonra sağlıklı benim önceliğim ama insallah olursa kızımın olmasını okadar çok istiyorum ki çok şükür bi oğlum var ve dünyalar benim olur peki neden kız hani bi takvimi mi var merak ettim :))
Burda o konu ile ilgili çooookkkk konu var deneyip teyit eden de çok. Şöyle erkek spermler hızlı ama ömürleri kısaymış kız olan spermlerde yavaş ama ömürleri uzunmuş. Yani pik günü ilişki yaşayıp bırakırsan kız ihtimali artıyor yumurta çatlayana kadar içerde yaşayabildikleri için
Ooo ilk kez duydum deneyelim bakalım inşallah bu başlık altında bu konuşmalarımız in sonunda hepimize hayırlı gelir ve doğaya tüm pozitif enerjimizi göndermiş oluruz ve herkes istediğini almış olur:)Burda o konu ile ilgili çooookkkk konu var deneyip teyit eden de çok. Şöyle erkek spermler hızlı ama ömürleri kısaymış kız olan spermlerde yavaş ama ömürleri uzunmuş. Yani pik günü ilişki yaşayıp bırakırsan kız ihtimali artıyor yumurta çatlayana kadar içerde yaşayabildikleri için
Testler koyulaşmaya başladığında piki kaçırmamak için sabah akşam yapıyor çoğu kişiGünde 2 kez mi yapıyorsun ? Ben 1 defa yapıyordum
İnşallah canım isteyen herkes zorlanmadan kavuşmasını gerçekten çok istiyorum ben 6 senedir uğraşıyorum kayıplarım oldu çok yıprandım artık olsun istiyorumOoo ilk kez duydum deneyelim bakalım inşallah bu başlık altında bu konuşmalarımız in sonunda hepimize hayırlı gelir ve doğaya tüm pozitif enerjimizi göndermiş oluruz ve herkes istediğini almış olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?