Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Kızlaaaaar . Test albi , bat yarın biri ilk 5 dakika . Diğer çektiğim beklemiş hali . Galiba oldu gibi yaa , sabah tekrar yapacağım
Ooooo grubumuzun 2.hamişi hayırlı olsun diyelim şimdiden. Kan ver de netleştir hamişlik emojini ekliyeyim canım

Kızlar sizde de test yapma bağımlılığı var mı
Bende varda. Adete 1 hafta 10 gün kala çıkmayacağını bile bile yapıyorum 3-4 tane. Sonra adete yakın negatif devam ediyorsa bırakıyorum. Dünde aldım test bugün yaptım yalancı pozitif çıktı

Aslında kan vermeyi düşünmüyorum bir iki hafta bekleyip direkt doktora muayeneye giderim ama testle koyulaşmayı takip edeceğim
O da olur yarın ilk idrarla daha koyu çıkacaktır inşallah. Aslında en iyisini yapıyorsun kan vermek başlı başına stres zaten Rabbim nasip ettiyse ne olursa olsun o bebek doğar. Yarın koyulaşmış testini bekliyorum o zaman beni etiketlersin

Ben direk kan testi yapıyorum 10 gün 5 gün kala ilk hamileliğimi beta 4 olarak öğrenmiştim sonra 19 sonra 80 sonra 260 sonra 2550 şimdide çok sabırsızım adetime daha 13 gün var sabretmekte çok zorlanıyorum

ohoo seninki daha ileri seviyeymiş
Allah yardımcımız olsun

Şu testleri kaliteli yapmak bu kadar zor olmamalı ya. Adete yakın yapsam umutlancam çizgi çıktı Allahtan tecrubeliyim de kanmıyorum bunlara. Birde 10 dakika içinde çıkıyor püüü hepsine

Eklentiler

• IMG_9763.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_9762.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 31

Eklentiler

• 1000132601.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 29
Canım akşam 7 de yaptığım testi ekledim yalnız bi sorunum var sadece bugün değerlendirebiliriz yarin yatıya misafir var 3 gün sence şansım olur mu
Tam pik olmuş. Olur canım niye olmasın sperm içerde 3 gün yaşayabiliyor eğer bebiş olursa büyük ihtimal kız olur

Tam pik olmuş. Olur canım niye olmasın sperm içerde 3 gün yaşayabiliyor eğer bebiş olursa büyük ihtimal kız olur
Var ya yemin ederim tam bu konuyu açacaktım adettin 8. Gününden pik günün bir gün öncesine kadar ki ilişkilerde kız pik günü erkek teorisini deneyen var mı diye soracaktım

Var ya yemin ederim tam bu konuyu açacaktım adettin 8. Gününden pik günün bir gün öncesine kadar ki ilişkilerde kız pik günü erkek teorisini deneyen var mı diye soracaktım
Burda o konu ile ilgili çooookkkk konu var deneyip teyit eden de çok. Şöyle erkek spermler hızlı ama ömürleri kısaymış kız olan spermlerde yavaş ama ömürleri uzunmuş. Yani pik günü ilişki yaşayıp bırakırsan kız ihtimali artıyor yumurta çatlayana kadar içerde yaşayabildikleri için

Aaa gerçekten mi yaa önce gebe kalmayı sonra sağlıklı benim önceliğim ama insallah olursa kızımın olmasını okadar çok istiyorum ki çok şükür bi oğlum var ve dünyalar benim olur peki neden kız hani bi takvimi mi var merak ettim :))

Evet canım bak burda açıkladım. İnşallah sağlıcakla gönlündeki nasip olur

Ooo ilk kez duydum deneyelim bakalım inşallah bu başlık altında bu konuşmalarımız in sonunda hepimize hayırlı gelir ve doğaya tüm pozitif enerjimizi göndermiş oluruz ve herkes istediğini almış olur:)

Ooo ilk kez duydum deneyelim bakalım inşallah bu başlık altında bu konuşmalarımız in sonunda hepimize hayırlı gelir ve doğaya tüm pozitif enerjimizi göndermiş oluruz ve herkes istediğini almış olur:)
İnşallah canım isteyen herkes zorlanmadan kavuşmasını gerçekten çok istiyorum ben 6 senedir uğraşıyorum kayıplarım oldu çok yıprandım artık olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…