- 14 Haziran 2023
- 7.865
- 7.432
- 128
- 24
- Konu Sahibi marmelad01
-
Amin cümlemize inşallahBenimde oğlum var birde sağlıklı bir kızım olursa dünyalar benim olur Rabbim hayırlısını nasip etsin anne olmak isteyen anne olmayı bekleyen bütün kadınlara inşallah
Ben yumurtlama ve çatlamayı kaçırmamk için yaptım 3gündür günde iki kez ysptım diğer günler sadece bir kezGünde 2 kez mi yapıyorsun ? Ben 1 defa yapıyordum
Aynen çatladığı güne denk gelirse erkek diğer günler kız olmş olasılığı yüksekmiş bende öyle okudumBurda o konu ile ilgili çooookkkk konu var deneyip teyit eden de çok. Şöyle erkek spermler hızlı ama ömürleri kısaymış kız olan spermlerde yavaş ama ömürleri uzunmuş. Yani pik günü ilişki yaşayıp bırakırsan kız ihtimali artıyor yumurta çatlayana kadar içerde yaşayabildikleri için
Bu mesele ile alakalı çookk uzun konular var deneyip tutanda çokAynen çatladığı güne denk gelirse erkek diğer günler kız olmş olasılığı yüksekmiş bende öyle okudum
Aynen canım sen de durumlar ne şuan aklımda değil vatan ne zamanBu mesele ile alakalı çookk uzun konular var deneyip tutanda çok
Benim 21-22 gibi can sıkıtısına bıgün test yaptım yalancı pozitif çıktıAynen canım sen de durumlar ne şuan aklımda değil vatan ne zaman
Çizgi gözüküyor adetiniz de gecikmiş, kan vererek teyit etmek kalmışKızlar selam sat 11 Ekim bat 8 Kasım Eki Görüntüle 3673777 bebetime strip testim bu sabah böyle pembe çizgi çıktı var mı sizce muhtemelen geç döllenme 1 kasımda yumurtlama akıntım 2 kasımda kasıklarımda ağrı oldu
Çizgi gayet belli siz hangi günleri değerlendirmiştinizKızlaaaaar . Test albi , bat yarın biri ilk 5 dakika . Diğer çektiğim beklemiş hali . Galiba oldu gibi yaa , sabah tekrar yapacağım
Bu ay Ovulasyon yapmamıştım ama adet döngüm 24 gün o yüzden 10. Günü civarını değerlendirdik ama hatırlamıyorum tabiÇizgi gayet belli siz hangi günleri değerlendirmiştiniz
Olmaz mı bu ay kendime söz verdim yapmıcam diye adet gecikmesinde yapıp çift çizgi görmek niyetim bu ayKızlar sizde de test yapma bağımlılığı var mı
Bende varda. Adete 1 hafta 10 gün kala çıkmayacağını bile bile yapıyorum 3-4 tane. Sonra adete yakın negatif devam ediyorsa bırakıyorum. Dünde aldım test bugün yaptım yalancı pozitif çıktı
Ben her ay öyle başlıyorum ama kendimi toplu olarak test alırken buluyorumOlmaz mı bu ay kendime söz verdim yapmıcam diye adet gecikmesinde yapıp çift çizgi görmek niyetim bu ay
Bat larımız aynı tarihlerde kendimizi tutalımBen her ay öyle başlıyorum ama kendimi toplu olarak test alırken buluyorumaslında yapmamak en iyisi ama işte olmuyor. İlk gebeliğimden önce her ay 10 tane test yapardım bir şey çıkmazdı hamile kaldığım ay sadece bir tane testim vardı elimde ve almaya hiç vaktim olmamıştı başka test. Bir gün gecikince yaptım ve ikisi de kopkoyu çift çizgi çıktı olunca oluyor yani öyle ışığa tut fener yak falan gerek kalmıyor
Ay aynıyızzz bende 9 kasımı 10 kasıma bağlayan gece pik gördüm sadece o günü değerlendirdik ama yogun akıntı vae sadece
Teşekkürler yarında yapıcam sabah olmadı öğlen kan veririmÇizgi gözüküyor adetiniz de gecikmiş, kan vererek teyit etmek kalmış
Ben yapmaya başladımBat larımız aynı tarihlerde kendimizi tutalımbenim de ilk bebiş 32 yaşındayım , hani bi olsun rahatlıcam gibi hissediyorum mental olarak bir de ben çok çocuk isteyen biriydim ama denemelere başlayamadım , 30 a kadar 2-3 tane doğururum diyordum
Kesinlikle sağlıkle ve güzel gebelik ,doğum ve bebiş diye dua ediyorum ben de o da çok önemliBen yapmaya başladımama stres olmuyor çıkmıycağını biliyorum bilinçliyim. Hamile kalınca da bitmiyor ki zor günler bitti sıra daha zor günlerde gibi bir şey. Hamile kaldım bütün sıkıntılarım bitti derken 28 haftalık erken doğum yaptım tabi kaybettim ikizlerimi. Oyüzden dua ederken olsun oluncada sağlıcakla vaktinde kucağıma alayım diye dua ediyorum. Ben evlenince otomatik hamile kalınıyor sanıyordum öyle değilmiş meğer. Ayrıca yaşın gayet iyi artık insanlar 40da doğuruyor
Kesinlikle sağlıkle ve güzel gebelik ,doğum ve bebiş diye dua ediyorum ben de o da çok önemli
Awox ve Predictor kesinlikle en iyileri diğerlerinin hepsi yalancı pozitif çıkarıyorKızlar erken gebelik testi olarak hangi marka önerirsiniz
Tamam canım çok sağolAwox ve Predictor kesinlikle en iyileri diğerlerinin hepsi yalancı pozitif çıkarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?