- 8 Haziran 2025
- 854
- 578
- 18
- Konu Sahibi marmelad01
-
Bende dpo 7 deyım çıkmayacağını bıle bıle dün de yaptım bugün de . Bıde utanmadan flaş la kontrol ettım . Yarına bakacazKızlar sizde de test yapma bağımlılığı var mı
Bende varda. Adete 1 hafta 10 gün kala çıkmayacağını bile bile yapıyorum 3-4 tane. Sonra adete yakın negatif devam ediyorsa bırakıyorum. Dünde aldım test bugün yaptım yalancı pozitif çıktı
Benim de akıntıya göre dpo 7 bugün sen yine flaşla bakmışsın benimkinde 10 dakika içine çizgi çıktı yalancı tabi kiBende dpo 7 deyım çıkmayacağını bıle bıle dün de yaptım bugün de . Bıde utanmadan flaş la kontrol ettım . Yarına bakacaz
Ben awox kullanıyorum artık ya 4 aydır bı kere bıle yalandan guldurmedı yuzumuBenim de akıntıya göre dpo 7 bugün sen yine flaşla bakmışsın benimkinde 10 dakika içine çizgi çıktı yalancı tabi ki
Aman aman yalandan güleceğine hiç gülme daha iyi ama ben idmanlıyım yılların tecrubesi ayırt edebiliyorum. Gebelik varsa bile şuan çok çok erken çıkması için önemsemedim oyüzdenBen awox kullanıyorum artık ya 4 aydır bı kere bıle yalandan guldurmedı yuzumu
İnsallah gerçek bı cıft cızgı nın mutluluğunu yaşarızAman aman yalandan güleceğine hiç gülme daha iyi ama ben idmanlıyım yılların tecrubesi ayırt edebiliyorum. Gebelik varsa bile şuan çok çok erken çıkması için önemsemedim oyüzden
Amin amin inşallahİnsallah gerçek bı cıft cızgı nın mutluluğunu yaşarız
Ediyorummm herkese ediyorumm rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahhHadi inşallah birbirimize dua edelim.
Kişinin kendisine ettiği duanın güçlü olduğuna inanıyorum. Ama başkasının gıyabına edilen duanın da daha güçlü olduğuna inanırım.
Ben de ya deli gibi oluyoruz bu dönemlerde gidip gelip test yapıyorum evde inanın her ay binlerce tlBende dpo 7 deyım çıkmayacağını bıle bıle dün de yaptım bugün de . Bıde utanmadan flaş la kontrol ettım . Yarına bakacaz
Yarın ilk idrarla yapalım mıııİnsallah gerçek bı cıft cızgı nın mutluluğunu yaşarız
Aslında çok erken yapmamam gerektıgını bılıyorum amaYarın ilk idrarla yapalım mııı
Evet hep yapmayacam dıyorum ve yıne dpo ılerledıkce dayanamıyorum .Ben de ya deli gibi oluyoruz bu dönemlerde gidip gelip test yapıyorum evde inanın her ay binlerce tl
Yumurtladığınızın bir işareti. O akıntıyı yumurta akı kıvamında olarak isimlendiriyorlar, muhtemelen ovulasyon testiniz o anda pik çıkar.Arkadaşlar benim ve sümüksü yapıda şeffaf akıntım oluyor normal mi
Regliye 2 gün var daha önce regliye 9 gün kala lekelenme yaşamıştımYumurtladığınızın bir işareti. O akıntıyı yumurta akı kıvamında olarak isimlendiriyorlar, muhtemelen ovulasyon testiniz o anda pik çıkar.
O zaman bu kastettiğiniz farklı bir şey olabilir normalde bu yumurta akı kıvamındaki akıntı yumurtlama zamanı olur.Regliye 2 gün var daha önce regliye 9 gün kala lekelenme yaşamıştım
Olabilir benim normalde Regli öncesi kuruluk olurdu o yüzden şaşırdım belki de hormonlarım artık değişiyordurO zaman bu kastettiğiniz farklı bir şey olabilir normalde bu yumurta akı kıvamındaki akıntı yumurtlama zamanı olur.
Sonucun nedir10 kasımı bekliyorum ben de umutsuz bir şekilde..
Ayyy hamilesin insallahhhh cok güzel bi haber buRegliye 2 gün var daha önce regliye 9 gün kala lekelenme yaşamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?