Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Bende dpo 7 deyım çıkmayacağını bıle bıle dün de yaptım bugün de . Bıde utanmadan flaş la kontrol ettım . Yarına bakacaz

Bende dpo 7 deyım çıkmayacağını bıle bıle dün de yaptım bugün de . Bıde utanmadan flaş la kontrol ettım . Yarına bakacaz
Benim de akıntıya göre dpo 7 bugün sen yine flaşla bakmışsın benimkinde 10 dakika içine çizgi çıktı yalancı tabi ki

Ben awox kullanıyorum artık ya 4 aydır bı kere bıle yalandan guldurmedı yuzumu
Aman aman yalandan güleceğine hiç gülme daha iyi ama ben idmanlıyım yılların tecrubesi ayırt edebiliyorum. Gebelik varsa bile şuan çok çok erken çıkması için önemsemedim oyüzden

Aman aman yalandan güleceğine hiç gülme daha iyi ama ben idmanlıyım yılların tecrubesi ayırt edebiliyorum. Gebelik varsa bile şuan çok çok erken çıkması için önemsemedim oyüzden
İnsallah gerçek bı cıft cızgı nın mutluluğunu yaşarız

Ben de ya deli gibi oluyoruz bu dönemlerde gidip gelip test yapıyorum evde inanın her ay binlerce tl

Canim kızlar bat 16 Kasım bu sabah yaptım. Pembemsi renkti ben bir şey yok negatif dedim yapay zekâ ısrarla silik var diyor tecrübeli olanlar bakabilir mi

Eklentiler

• IMG_20251113_082311.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20251113_082302.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20251113_082256.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 24
Merhaba bende gebelik planlıyorum. bende sat 23 ekimde bat 19kasımda görünüyor. adetime 6 gün var ve 2 3 saattir pembemsi akıntı yaşıyorum. Peçeteye sildikçe geliyor. Adet oldum diye düşündüm. Ama gram kasık ağrısı yaşamıyorum bi kaç gün öncesinde sürekli göğüslerimde hassasiyet vardı ama oda geçti. Benide tabloya ekler misiniz ? :) Benim gibi bu durumu yaşayan var mı acaba arkadaşlar ? :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…