- Konu Sahibi marmelad01
Bana da aynısı oldu ya dün fark ettim dediğin gibi normalde kuru olurduOlabilir benim normalde Regli öncesi kuruluk olurdu o yüzden şaşırdım belki de hormonlarım artık değişiyordur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da aynısı oldu ya dün fark ettim dediğin gibi normalde kuru olurduOlabilir benim normalde Regli öncesi kuruluk olurdu o yüzden şaşırdım belki de hormonlarım artık değişiyordur
yumurtanın çatlafığı günü değerlendirmek gerekiyormuş öyle okumuştukgünaydın kızlar, ay geriye dönük okudum anca yazıyorum :) erkek cocuk için ne yapmak gerekiyor:):):):)
Yumurta akı gibi akıntı gelmeye devam ediyor yarın Regli günüAyyy hamilesin insallahhhh cok güzel bi haber bu
Evet öyle çatladığı gün önemliyumurtanın çatlafığı günü değerlendirmek gerekiyormuş öyle okumuştukmarmelad01 değil mi :)
hahah tamam bir de onu deniyim :)Evet öyle çatladığı gün önemliamanbocegi
Yumurtlamayı takip edip tam çatladığı gün ilişki olması gerekhahah tamam bir de onu deniyim :)
Yarın Regli olacağım hiç umudum yok nedenseBana da aynısı oldu ya dün fark ettim dediğin gibi normalde kuru olurdu
Yaaİlk fotoğrafta silik var gbi ama bilemedim gününde tekrar yap canım
tamam canım pazartesi ovu yaparım ordan takip ederim bir de 20sinde kontrolüm var bakalım ne dicek. valla bence benim plipten olmuyor ama doktorlarda kucuk o kadar etkı etmez dıyor bu ayda boyle olsun bakalım:)Yumurtlamayı takip edip tam çatladığı gün ilişki olması gerek
Ben polip ameliyat sonrası hamile kaldım 1 senedir deniyorduk ameliyat oldum 3. Ay pozitif gördümPolip ameliyatından sonra gebe kalan var mı peki ? İnsan şüpheleniyorsa kesin sebebi polip mi değil mi bilemiyoruz
Bende yaptım negatıf . Senın test pozıtıf gıbı canım
Sağlıkla nasip etsin RabbimYaainşallah vardır elimde son bir tane kaldı test. Pazar günü yaparım artık ya da gecikme olursa
![]()
seni cok ıyı anlıyorum ınsallah hayırlı haber alırsın canım. Ne zamandır deniyorsunY
Yarın Regli olacağım hiç umudum yok nedense
İnşallah herkes hayırlı haber alır 5 ay oldu Pcos var bendeseni cok ıyı anlıyorum ınsallah hayırlı haber alırsın canım. Ne zamandır deniyorsun
Ben şimdi oldumY
Yarın Regli olacağım hiç umudum yok nedense