Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Ben polip ameliyat sonrası hamile kaldım 1 senedir deniyorduk ameliyat oldum 3. Ay pozitif gördüm
bende artık polipten olduğunu düşünüyorum ya bu ayda deniyimde olmazsa bende aldırıcam. kaç mm di senin polip hatırlıyor musun?

tamam canım pazartesi ovu yaparım ordan takip ederim bir de 20sinde kontrolüm var bakalım ne dicek. valla bence benim plipten olmuyor ama doktorlarda kucuk o kadar etkı etmez dıyor bu ayda boyle olsun bakalım:)
Sen birkaç ay dene bakalım olmadı aldırırsın ama bence de polipi aldırınca hemen olacakmış gibi geliyor hayırlısı

bende artık polipten olduğunu düşünüyorum ya bu ayda deniyimde olmazsa bende aldırıcam. kaç mm di senin polip hatırlıyor musun?
1.5cm di Nisan ayında aldırdım ağustos ayında gebelik oluştu şu an 15 haftalık hamileyim işlem çok basit zaten

Canım ben elendim

1.5cm di Nisan ayında aldırdım ağustos ayında gebelik oluştu şu an 15 haftalık hamileyim işlem çok basit zaten
1 cm üzerinde olanları alıyorlar. benimki en son 3mm di ama 20sindeki randevumda detaylı konusacagım bakalım. alınması gerekıyorsa aldıracağım.

Kizlaar benim de bat 26 kasım, bu ay asilama oldum bir de onu denemek istedim. Belki liste ugurlu gelir beni de yazabilir misiniz

1 cm üzerinde olanları alıyorlar. benimki en son 3mm di ama 20sindeki randevumda detaylı konusacagım bakalım. alınması gerekıyorsa aldıracağım.
Geçen ay bi tanıdığım aldırdı çok küçüktü onun ki ama doktor 100% engel diyemem çocuk olmamasına ama sperm girişini engeller demiş , banada doktor engel değil ama düşük yaparsın demişti ve benim işlem sırasında bir sürü polipim varmış ultrasonda görünmüyordu hepsini aldı içinin rahat etmesi için bile aldır bence birde benim eşimde sperm sıkıntısı felan yoktu

Dün test yapmıştım bunun üzerine bugün kan verdim sonuç 24.4 çıktı bat 16-17 kasım yarından sonra tekrarlamam gerekiyormuş benim için dua eder misiniz
Ayyy çok güzel sağlıkla ilerlesin gebeliğin canım testi erken mi yaptın geciktin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…