- 8 Eylül 2021
- 380
- 121
- 53
- Konu Sahibi marmelad01
-
bende artık polipten olduğunu düşünüyorum ya bu ayda deniyimde olmazsa bende aldırıcam. kaç mm di senin polip hatırlıyor musun?Ben polip ameliyat sonrası hamile kaldım 1 senedir deniyorduk ameliyat oldum 3. Ay pozitif gördüm
Sen birkaç ay dene bakalım olmadı aldırırsın ama bence de polipi aldırınca hemen olacakmış gibi geliyor hayırlısıtamam canım pazartesi ovu yaparım ordan takip ederim bir de 20sinde kontrolüm var bakalım ne dicek. valla bence benim plipten olmuyor ama doktorlarda kucuk o kadar etkı etmez dıyor bu ayda boyle olsun bakalım:)
1.5cm di Nisan ayında aldırdım ağustos ayında gebelik oluştu şu an 15 haftalık hamileyim işlem çok basit zatenbende artık polipten olduğunu düşünüyorum ya bu ayda deniyimde olmazsa bende aldırıcam. kaç mm di senin polip hatırlıyor musun?
Yani bilemiyorum bence yalancı pozitif varsa bile çokması için çok erkenBende yaptım negatıf . Senın test pozıtıf gıbı canım
Ben gördüm ne kadar sürede çıktı awox güvenilirdirAwox marka çok belli değil ama
Test bir garip duruyor bozuk olabilir miAwox marka çok belli değil ama
İlk 5 dk içinde çıktı canım ama çok da güvenemiyorum daha 5 gün varBen gördüm ne kadar sürede çıktı awox güvenilirdir
Canım ben elendimMerhaba hanımlar
Kasım aralık ocak ayında gebelik planlayanlar buraya!!!
2 aylık doğum kontrol hapının son ayındayım bitince klomen kullanacam. Birlikte tecrubelerimizi paylaşmaya ne dersiniz
Tabloya isim yazdırmak için sat bat yazarakmarmelad01 beni etiketleyebilirsiniz
İsim SAT BAT DURUM marmelad01 22 ekim 21 kasım @Zumraa0 7ekim 8kasım @Goodnews 22ekim 19kasım @Asalsayii 21 ekim 14kasım @polatlii 28ekim 25kasım @gmzgm 25ekim 27kasım @oluroyle 30ekim 29kasım @loveinnovember 18ekim 11kasım @seyrana 11ekim 10kasım @matmatt 1kasım 4aralık @bluediamondd 25ekim 25kasım @reyhan__ 19ekim 19kasım @Vignette 6kasım 2aralık @blackbirdie 3kasım 3aralık @kittenlove 22ekim 22kasım @esperanzaa 19ekim 19kasım @somebdy1 25ekim 21kasım @tachibana 31ekim 27kasım @Gull37 13ekim 13kasım @naz278 14kasım 14aralık @amatis_ 4kasım 1aralık @melody25 14ekim 19kasım @sykangelin33 31ekim 27kasım B BayanDD 15ekim 15kasım @vvbhg 22ekim 23kasım @ladyagmur1 22ekim 19kasım @sevgimmm1234 17ekim 14kasım @muallmehanm 19ekim 16kasım @angela124 20ekim 15kasım espressoc 20ekim 15kasım @cerkessnurr 9kasım 5aralık @Minnosprenses 30ekim 30kasım @Rbcl 30ekim 26kasım @CipisS 31ekim 26kasım @SatenAy 10kasım 12aralık @nsrn2222 1kasım 1aralık merveett 18ekim 19kasım @Lunablmm 26ekim 27kasım @bibebek96 29ekim 27kasım @sonbaharkizi5 8kasım 7aralık @MyFairytale 17kasım 12aralık @adilebaytarovic 21ekim 20kasım @melisagggg 25ekim 23kasım @edusemmedusem 30ekim 26kasım @HilalKiraz 23ekim 20kasım @melisa3552 31ekim 27kasım amanbocegi 9kasım 5aralık
Benim burdan gördüğüm kadarı ile en güvenilir testlerden biri awoxİlk 5 dk içinde çıktı canım ama çok da güvenemiyorum daha 5 gün
Hadi yaa. Güncelliyim o zamanCanım ben elendim
Evet maalesef kiHadi yaa. Güncelliyim o zaman
1 cm üzerinde olanları alıyorlar. benimki en son 3mm di ama 20sindeki randevumda detaylı konusacagım bakalım. alınması gerekıyorsa aldıracağım.1.5cm di Nisan ayında aldırdım ağustos ayında gebelik oluştu şu an 15 haftalık hamileyim işlem çok basit zaten
Bilmem ki oda olabilir artık inancım güvenim yok ama nasip işi deTest bir garip duruyor bozuk olabilir mi
Bende ona göre aldım güvenilir çıkıyor diye yarın bir daha deniyim erken mi 5 gün kala sizceBenim burdan gördüğüm kadarı ile en güvenilir testlerden biri awox
5 gün kala biraz erken olabilir sen yarın tekrar yap carsa az çok belli olurBende ona göre aldım güvenilir çıkıyor diye yarın bir daha deniyim erken mi 5 gün kala sizce
Geçen ay bi tanıdığım aldırdı çok küçüktü onun ki ama doktor 100% engel diyemem çocuk olmamasına ama sperm girişini engeller demiş , banada doktor engel değil ama düşük yaparsın demişti ve benim işlem sırasında bir sürü polipim varmış ultrasonda görünmüyordu hepsini aldı içinin rahat etmesi için bile aldır bence birde benim eşimde sperm sıkıntısı felan yoktu1 cm üzerinde olanları alıyorlar. benimki en son 3mm di ama 20sindeki randevumda detaylı konusacagım bakalım. alınması gerekıyorsa aldıracağım.
Rabbim hayırlı etsinDün test yapmıştım bunun üzerine bugün kan verdim sonuç 24.4 çıktı bat 16-17 kasım yarından sonra tekrarlamam gerekiyormuş benim için dua eder misiniz
Ayyy çok güzel sağlıkla ilerlesin gebeliğin canımDün test yapmıştım bunun üzerine bugün kan verdim sonuç 24.4 çıktı bat 16-17 kasım yarından sonra tekrarlamam gerekiyormuş benim için dua eder misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?