- Konu Sahibi marmelad01
-
Kaygılanma canım iyi düşün iyi olsun güzel enerjiler yolla bebişe güzel güzel artar Allah’ın izniyleGecikme olmadan dün yaptım adete 3-4 gün vardı canım şu an hem kaygılı hem mutluyum. Rabbim hepimizin kucağını doldursun
tamam bende bu ayı denıcem olmazsa zaten doktor aldıralım dedi bu ayda deneyelim tutmazsa aldırıp acaba mı ihtimalini ortadan kaldıralım dedi. İşlem kolay diyorlar ama öyle mi? sonrasında korunma falan oldu mu .Geçen ay bi tanıdığım aldırdı çok küçüktü onun ki ama doktor 100% engel diyemem çocuk olmamasına ama sperm girişini engeller demiş , banada doktor engel değil ama düşük yaparsın demişti ve benim işlem sırasında bir sürü polipim varmış ultrasonda görünmüyordu hepsini aldı içinin rahat etmesi için bile aldır bence birde benim eşimde sperm sıkıntısı felan yoktu
15 gün korunma önerdi doktorum , ağrın olmuyor çok az leke tarzında 1 hafta kadar kanaman oluyor günümdede adet olmuştum çocuktan ziyade ben polipten sonra ağrısız acısız adet olmaya başlamıştım pıhtılı olurdum hep oda kesildi ve ilişki sırasında ağrım oluyordu oda gitmişti bunlar sende varsa faydası oluyortamam bende bu ayı denıcem olmazsa zaten doktor aldıralım dedi bu ayda deneyelim tutmazsa aldırıp acaba mı ihtimalini ortadan kaldıralım dedi. İşlem kolay diyorlar ama öyle mi? sonrasında korunma falan oldu mu .
Merhaba bunları doktor tavsiyesi ile mi aldınızKullandıklarım;
D2d3
Myo inositol
Folat
Omega 3 (özellikle yumurta kalitesi için öneriliyor)
B12
Bazıları geç yumurtluyor takip edinOvilasyon testim 5 gündür silikti bu gün koyulaşmaya başladı normal mi sizcereglime 5 6 gün var
Merhaba bunları tüp bebek sürecinde kullanmıştım. Negatif okunca hepsini bırakmıştım. Elimde kalanları kullanıyorum düzenli de değil zaten akkıma geldikçe alıyorumMerhaba bunları doktor tavsiyesi ile mi aldınız
Yumurtlamam oldu çatlama da oldu doktor kontrolünde de takip yapılıyor ama bu gün tekrardan koyulaşmaya başladı anlamadım bende bir şeyler oluyor bana ama anlam veremiyorumBazıları geç yumurtluyor takip edin
pıhtılı kanama oluyor, bazen ilişkiden sonra yanma ağrı luyırdu ama her zaman değil ben enfeksiyon zannedıyırdum. bakalım hayırlısı inşallah.15 gün korunma önerdi doktorum , ağrın olmuyor çok az leke tarzında 1 hafta kadar kanaman oluyor günümdede adet olmuştum çocuktan ziyade ben polipten sonra ağrısız acısız adet olmaya başlamıştım pıhtılı olurdum hep oda kesildi ve ilişki sırasında ağrım oluyordu oda gitmişti bunlar sende varsa faydası oluyor
Gebelik testi yap sabah ilk idrarlaYumurtlamam oldu çatlama da oldu doktor kontrolünde de takip yapılıyor ama bu gün tekrardan koyulaşmaya başladı anlamadım bende bir şeyler oluyor bana ama anlam veremiyorum
Bir tanede böyle yapmıştım oda çok silik yarın tekrarlıcam artık canımGebelik testi yap sabah ilk idrarla
Silik var canım haber ver bizlereBir tanede böyle yapmıştım oda çok silik yarın tekrarlıcam artık canım
Hemen yazarım canım yapınca hayırlısını diliyorum rabbimden sadece ara ara kasık ağrım bel ağrım oluyor onun dışında herşey okey diSilik var canım haber ver bizlere
Bu yazdığını şimdi gördüm hemen ekliyim sat nedirKizlaar benim de bat 26 kasım, bu ay asilama oldum bir de onu denemek istedim. Belki liste ugurlu gelir beni de yazabilir misiniz
Tebrik ederim bize de çok dua edin lütfenDün test yapmıştım bunun üzerine bugün kan verdim sonuç 24.4 çıktı bat 16-17 kasım yarından sonra tekrarlamam gerekiyormuş benim için dua eder misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?