Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Bata 5 gün var bugün pembe bir leke geldi sonra kesildi çok heyecan yaptım önceki düşen gebeliğimde de 2-3 gün önceden pembe leke gelmişti olabilir mi ki acaba

marmelad01 Merhabalar, SAT 19 Ekim, BAT 19 Kasım. Ben de Kasım Aralık Ocak gibi gebelik düşünüyorum umarım daha fazla uzamaz da Eylül ekim gibi doğum yapıp izne çıkarım dönem başında

Merhaba tek form da canım hem erkek hem kadın kullanıyor maxiper de inositol var çünkü doktorum 2 nizde kullanın dedi sadece ben günde 1 se eşim günde 3 defa kullanacak
Anladım benim eşim de alıyordu bir dönem. Sadece erkekler için sanmıştım. Demek ki öyle de kullanılabiliyor. Sağ olasın canım

Bu topiği bulmam çok iyi oldu kızlar merhaba. Sat 25 Ekim bat 21 kasım. Bu hafta verimli hafta olarak görünüyor 2 güne bir ilişki oldu ama ovülasyon testinde çift çizgi göremedim henüz yarın yumurtlama tarihim ama hep uygulamadan önce yakalamıştım daha önce bakalım olacak mı. İki aydır öylesine bakıyordum ve çift çizgiyi hep yakaladım bu ay denemeye başladık ya çizgi falan yok ortada moral olarak çok bozuğum ilk aydan negatif doldum ya inşallah hepimiz güzel haberler alırız

marmelad01 Merhabalar, SAT 19 Ekim, BAT 19 Kasım. Ben de Kasım Aralık Ocak gibi gebelik düşünüyorum umarım daha fazla uzamaz da Eylül ekim gibi doğum yapıp izne çıkarım dönem başında
Öğretmen misiniz? Tarihlerimiz yakın ve ben de bu aylarda olmasını çok istiyorum dönem başında izne ayrılma planım var inşallah güzel haberler yakında gelir :)

S somebdy1 M matmatt en güzeli Eylül sonu ekim başı gibi olması aslında. Doğum izni de tam denk gelmiş oluyor döneme göre. Elbette şuan hamile kalsam da olur, Temmuz sonuna gelir ama gönlümden geçen Eylül aslında sırf izin mevzusu nedeniyle. Hepimizin gönlüne göre olmasını diliyorum

Benide eklermisin cnm
SAT 13 EKİM
BAT 13 KASIM
marmelad01

Sat 21 ekim
Bat 15 kasım gösteriyor daha geç de olabilir
marmelad01
Pcosum hazirandan beri deniyoruz. Bu ay ovulasyon testi yaptım son 3 döngüdür de dr önerisi progestan kullanmaya başladım. Pcos olduğu için ovulasyon testleri belirsiz gib geliyor bakabilir misiniz beni de yazın listeyee

marmelad01

Beni de yazar mısın? BAT 27 Kasım
1.5 yıldır deniyoruz hala sonuç elde edemedik, bu ay AMH değerime bakılacak ve HSG çekilecek, sonuçlar temiz çıkarsa yumurta takibine başlanacak.

Sat 15 Ekim
Bat 15 Kasım
Beni de ekleyebilir misiniz Regliye 9 gün var bugün sabah lekelenme yaşadım

Sat 22 Ekim - bat 19 kasım marmelad01

Merhabalar Sat 17 Ekim
Bat 14 kasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…