Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Kızlar günaydın tabloya bakar mısınız? Kimi eklemediysem söylesin lütfen

Sat 19 Ekim bat 16 Kasım görünüyor. Bu 3 ay içersinde olmasa, hsg çekip ve doktorumun yönlendirmesi devam edecez. Reglin 3. günü gittim hormanlar temiz, ultrason görüntüsü hafif PCO görünümü varla yok arası gibi bir dedi gebeliğe engel değil, 3 ay içerisinde gebelik bekliyorum dedi ve inositol içerikli takviye verdi kaliteyi artırmak için.

Dün akşam aşırı yoğun şefaf akıntım oldu aynı zamanda bir sağ bir sol kasıklarımda ağrı. Yumurtladım galiba, uygulama dün ve bugün yüksek doğurganlık gösteriyordu zaten. Tabi ki değerlendirildi. İnşallah bu topic bana ve buraya katılan gerkese uğurlu gelir

günaydın, beklenen adet gunum programa gore bugun ama son 3 aydır dengesiz olduğu için ve bu ay klomen kullandığım için 2 3 gun sonra diyebilirim. Göğüste dolgunluk ve sol kasıkta hafif batmalar var. tabi bunlar regli ile de uyumlu :) DOP 12 bugun:)

Heyecanlı bekleyişin son günleri desene. Bende şimdi sana yazacaktım bugün yatın bat görünüyor ne alemdesin diye. İnşallah ilk güzel haberimiz senden gelir

Kizlar reglime 7 gün var. Midem için hastaneye gidcm.beta için kan aldirsam mi ? Boşuna mı kan aldirmis olurum acaba. Ne dusunuyosunuz

Merhabalar bat 11 Kasım. Bugün erken gebelik testim büyük ihtimalle yok hayaller bir sonraki ay a kaldı

Ben DOP 12 gecesi predictor test ile hamileliğimi öğrenmiştim. Dene istersen elinde test varsa

Çarşamba günü ovulasyonda çift çizgi gördüm değerlendirdim . Perşembe boş .bu akşam değerlendirmek lazım 2 günde bir olması için , BAT a kadar 2 günde bir mi değerlendirmeli ? İnsan da sıkılıyo cidden dene dene

Ben DOP 12 gecesi predictor test ile hamileliğimi öğrenmiştim. Dene istersen elinde test varsa

2 gun daha bekleyim dedim cunku son 3 ay reglım duzensız gecikiyorum . Haftasonu yapayım dedim hemde DOP14 oluyor artık cıkar yani DOP12de kritik ya belli olmaz diye :) Tabi o zamana kadar Regli olmazsam. Belirtin neydi hatırlıyor musun

Buarada Hayırlı olsun :)

2 gündür lekelenme yaşıyorum bu sabah dayanamadım test yaptım ilk idrarla değil ama negatif çıktı çok üzüldüm yıprandım neden olmuyor neyi yanlış yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…