- 8 Şubat 2025
- 60
- 20
- 3
- 31
- Konu Sahibi marmelad01
-
Teşekkür ederim ama maalesef gebeliğimin 23. haftasında kızımda yaşamla bağdaşmayan kalp anomalisi olduğunu öğrendiğimiz için gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldık. Haziran sonu doğum yaptım.2 gun daha bekleyim dedim cunku son 3 ay reglım duzensız gecikiyorum . Haftasonu yapayım dedim hemde DOP14 oluyor artık cıkar yani DOP12de kritik ya belli olmaz diye :) Tabi o zamana kadar Regli olmazsam. Belirtin neydi hatırlıyor musun
Buarada Hayırlı olsun :)
Teşekkür ederim ama maalesef gebeliğimin 23. haftasında kızımda yaşamla bağdaşmayan kalp anomalisi olduğunu öğrendiğimiz için gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldık. Haziran sonu doğum yaptım.
Tekrar hamile kalmak için ekimde adet sonrası ovulasyon testlerime başladım yine :) Allah bu sefer sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah :)
Belirti hatırlamıyorum ama ben DPO sonrası da ovulasyon testlerime devam etmiştim. DPO 12. gün akşamı ovulasyon testim baya koyulaşınca şüphe edip predictor- innovata ve laboquick test yapmıştım. 3ünde de baya 2. çizgi çıkmıştı.
Amin çok teşekkür ederim. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alabileceğimiz bebeklerimize biran önce kavuşalım inşallahÇok geçmiş olsun canım benim. allah bir daha böyle bir şey yaşatmasın. Yeni ay yeni umut ve mucizene en yakın zamanda sağlıklı sıhhatli kavuşursun. Valla benim 1 yıl 1 aydır olmuyor onun için pek umudumda yok artık dop 14 bekliyim bakayım.
inşallah canım benim. rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin. Bu mubarek cuma gununde kalbimizden gecenleri biliyor rabbim.Amin çok teşekkür ederim. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alabileceğimiz bebeklerimize biran önce kavuşalım inşallah
SAT: 31 EkimCanım satı da yazar mısın
Olabiliyor canım geç yumurtlama da olabilir 2. Yumurtlama da olabilirRegle bı hafta kala tekrar yumurtlama olur mu. Hiç ovu takibi yapmadim ama normalden farklı bi akıntı oldu bende. Fazlaca. Kan vs yok. Yani ayda iki defa yumurtlama olabiliyo mu. Buralari okuya okuya vücudumu dinlemeye başladım. Eskiden oluyoduysa da farketmemisimdir
MerhabaMerhaba hanımlar
Kasım aralık ocak ayında gebelik planlayanlar buraya!!!
2 aylık doğum kontrol hapının son ayındayım bitince klomen kullanacam. Birlikte tecrubelerimizi paylaşmaya ne dersiniz
Tabloya isim yazdırmak için sat bat yazarakmarmelad01 beni etiketleyebilirsiniz
İsim SAT BAT DURUM marmelad01 22 ekim 21 kasım @Zumraa0 7ekim 8kasım Goodnews 22ekim 19kasım @Asalsayii 21 ekim 14kasım @polatlii 28ekim 25kasım @gmzgm 25ekim 27kasım @oluroyle 30ekim 29kasım @loveinnovember 18ekim 11kasım @seyrana 11ekim 10kasım @matmatt 1kasım 4aralık bluediamondd 25ekim 25kasım @reyhan__ 19ekim 19kasım Vignette 6kasım 2aralık blackbirdie 3kasım 3aralık @kittenlove 22ekim 22kasım @esperanzaa 19ekim 19kasım @somebdy1 25ekim 21kasım @tachibana 31ekim 27kasım @Gull37 13ekim 13kasım @naz278 21ekim 15kasım @amatis_ 4kasım 1aralık melody25 14ekim 19kasım S sykangelin33 31ekim 27kasım B BayanDD 15ekim 15kasım @vvbhg 22ekim 23kasım @ladyagmur1 22ekim 19kasım S sevgimmm1234 17ekim 14kasım @muallmehanm 19ekim 16kasım
Benimde aynı beraber birbirimize hayırlı haber veririz inşallahKizlar benimde 5 Kasım ovulasyon pik oldu değerlendirdik bekleme sürecine girdik
Ayy hadi inşallah tabloda durum kısmında artıları görelimBenimde aynı beraber birbirimize hayırlı haber veririz inşallah
Evet canım hala pikEki Görüntüle 3671261
Kızlar üstteki bugün hala pik mi
Teşekkür ederim sancım falan vardı çatladoysa bugün anlarım artıkEvet canım hala pik
Aynen her an çatlayabilir takipte kalTeşekkür ederim sancım falan vardı çatladoysa bugün anlarım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?