Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Teşekkür ederim ama maalesef gebeliğimin 23. haftasında kızımda yaşamla bağdaşmayan kalp anomalisi olduğunu öğrendiğimiz için gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldık. Haziran sonu doğum yaptım.
Tekrar hamile kalmak için ekimde adet sonrası ovulasyon testlerime başladım yine :) Allah bu sefer sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah :)
Belirti hatırlamıyorum ama ben DPO sonrası da ovulasyon testlerime devam etmiştim. DPO 12. gün akşamı ovulasyon testim baya koyulaşınca şüphe edip predictor- innovata ve laboquick test yapmıştım. 3ünde de baya 2. çizgi çıkmıştı.

Çok geçmiş olsun canım benim. allah bir daha böyle bir şey yaşatmasın. Yeni ay yeni umut ve mucizene en yakın zamanda sağlıklı sıhhatli kavuşursun. Valla benim 1 yıl 1 aydır olmuyor onun için pek umudumda yok artık dop 14 bekliyim bakayım.

Amin çok teşekkür ederim. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alabileceğimiz bebeklerimize biran önce kavuşalım inşallah

Regle bı hafta kala tekrar yumurtlama olur mu. Hiç ovu takibi yapmadim ama normalden farklı bi akıntı oldu bende. Fazlaca. Kan vs yok. Yani ayda iki defa yumurtlama olabiliyo mu. Buralari okuya okuya vücudumu dinlemeye başladım. Eskiden oluyoduysa da farketmemisimdir

Olabiliyor canım geç yumurtlama da olabilir 2. Yumurtlama da olabilir

Merhaba beni de ekler misiniz sat 20 ekim bat 15 kasım

Arkadaşlar benim yine lekelenmem oldu normal mi bu acaba artış sağlamıyor daha adet olmamada var

Kızlar letu ya da femara falan kullanırken aynı zamanda ovulasyon testi kullanan var mı? Pik yakalanıyor mu? Bugün doktora gidicem de eğer bu ilaçlardan birini verirse ovulasyon testi almak istiyorum ama hormon yüksek olunca işe yarar mı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…