- 18 Kasım 2020
- 21.018
- 50.383
- 548
- Konu Sahibi marmelad01
AhahahKorunmasız sevişen kimsenin o lafına inanmıyorum , ay süpriz oldu diyenleri de tokatlayasım geliyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AhahahKorunmasız sevişen kimsenin o lafına inanmıyorum , ay süpriz oldu diyenleri de tokatlayasım geliyor![]()
Anladım mecburen infertilite bölümüne tekrar gidcem insallah bu ay guzel haberler alırız bi umutla da gerek kalmaz çok teşekkür ediyorumgünaydın canım kesinlikle kendi basına kullanma doktor kontrolünde kullanılan ilaçlar. bende aynı durumdayım bir kızım var 39 yasındayım 1 yıldır olmuyor. en son hsg de polip cıktı cok kucuk dedı doktorlar ama hersey yolunda iken olmuyıorsa polipi alalım dediler.
Amin canm cümlemize inşallah tamam öyle yapalımDoktora gidip almanız daha iyi olur hormon ilacı bunlar canım Rabbim sağlıkla tekrar nasip etsin
Bu dünkü testin sabah kontrol çizgisi silikkence koyulaştı ya benim aklımı karışdırdı açıkçası , bugünküler de pik gibi değil ama diğerleri de baksın tabi
Ağır kaldırmak yerine Leslie yapmanı öneririmBugün bi diyetisyenle görüştüm , ideal kilomdan bi 8-10 kg fazlam var malesef , haftada 2 ağırlık kaldırmaya gidiyordum. Önermedi gebelik deneme sürecinde.hormonal olarak vücuda strese sokma durumu varmış . Bu konuda hiç duyumu olan var mı ?
Alttaki iki test bu günün canımBu dünkü testin sabah kontrol çizgisi silikkence koyulaştı ya benim aklımı karışdırdı açıkçası , bugünküler de pik gibi değil ama diğerleri de baksın tabi
Ben 3gün üst üste değerlendiren duydum ama diğerleri ne der bilmemKızlar yumurtlama akıntısından sonra kaç gün daha birliktelik olmalı acaba?
Teşekkür ederim yanıtınız içinBen 3gün üst üste değerlendiren duydum ama diğerleri ne der bilmem
Eşinizde problem yoksa değerlendirinTeşekkür ederim yanıtınız içinDün değerlendirmiştim. Bugün de akıntı oldu. Bugünü ve yarını mı değerlendirmeliyim
Haber ver bizlere inşallah güzel haberler alırızYarın olsa da test yapsam , yarın belli olacak Anya ile Konyayarından sonra bat günüm zaten
Teşekkür ederimEşinizde problem yoksa değerlendirin
Bence de çatlamış artık