• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

günaydın canım kesinlikle kendi basına kullanma doktor kontrolünde kullanılan ilaçlar. bende aynı durumdayım bir kızım var 39 yasındayım 1 yıldır olmuyor. en son hsg de polip cıktı cok kucuk dedı doktorlar ama hersey yolunda iken olmuyıorsa polipi alalım dediler.
Anladım mecburen infertilite bölümüne tekrar gidcem insallah bu ay guzel haberler alırız bi umutla da gerek kalmaz çok teşekkür ediyorum

Silik leş tipine göre çatlamış 1000048260.webp
kittenlove kittenlove sence marmelad01 marmelad01

Bugün bi diyetisyenle görüştüm , ideal kilomdan bi 8-10 kg fazlam var malesef , haftada 2 ağırlık kaldırmaya gidiyordum. Önermedi gebelik deneme sürecinde.hormonal olarak vücuda strese sokma durumu varmış . Bu konuda hiç duyumu olan var mı ?

Bugün bi diyetisyenle görüştüm , ideal kilomdan bi 8-10 kg fazlam var malesef , haftada 2 ağırlık kaldırmaya gidiyordum. Önermedi gebelik deneme sürecinde.hormonal olarak vücuda strese sokma durumu varmış . Bu konuda hiç duyumu olan var mı ?
Ağır kaldırmak yerine Leslie yapmanı öneririm

Back
X