• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Gecikme olmadan dün yaptım adete 3-4 gün vardı canım şu an hem kaygılı hem mutluyum. Rabbim hepimizin kucağını doldursun 🥹

Geçen ay bi tanıdığım aldırdı çok küçüktü onun ki ama doktor 100% engel diyemem çocuk olmamasına ama sperm girişini engeller demiş , banada doktor engel değil ama düşük yaparsın demişti ve benim işlem sırasında bir sürü polipim varmış ultrasonda görünmüyordu hepsini aldı içinin rahat etmesi için bile aldır bence birde benim eşimde sperm sıkıntısı felan yoktu
tamam bende bu ayı denıcem olmazsa zaten doktor aldıralım dedi bu ayda deneyelim tutmazsa aldırıp acaba mı ihtimalini ortadan kaldıralım dedi. İşlem kolay diyorlar ama öyle mi? sonrasında korunma falan oldu mu .

tamam bende bu ayı denıcem olmazsa zaten doktor aldıralım dedi bu ayda deneyelim tutmazsa aldırıp acaba mı ihtimalini ortadan kaldıralım dedi. İşlem kolay diyorlar ama öyle mi? sonrasında korunma falan oldu mu .
15 gün korunma önerdi doktorum , ağrın olmuyor çok az leke tarzında 1 hafta kadar kanaman oluyor günümdede adet olmuştum çocuktan ziyade ben polipten sonra ağrısız acısız adet olmaya başlamıştım pıhtılı olurdum hep oda kesildi ve ilişki sırasında ağrım oluyordu oda gitmişti bunlar sende varsa faydası oluyor

Ovilasyon testim 5 gündür silikti bu gün koyulaşmaya başladı normal mi sizce 🤷🏻‍♀️ reglime 5 6 gün var

Eklentiler

• 02BF6D66-06D9-4D5C-B709-64E0B6FC2BC1.webp
    02BF6D66-06D9-4D5C-B709-64E0B6FC2BC1.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 28
Bende gebelik planlıyorum mayıs ayında bir kürtaj oldum sonra 3 -4ay korundum doktor tavsiyesiyle. İki aydır deniyoruz olmuyor folat kullanıyorum bi tek bana bi öneriniz var mı kızlar çok üzülüyorum hâlâ bebeğimin kaybının acısını yaşıyorum bi teselli arıyorum 😢

15 gün korunma önerdi doktorum , ağrın olmuyor çok az leke tarzında 1 hafta kadar kanaman oluyor günümdede adet olmuştum çocuktan ziyade ben polipten sonra ağrısız acısız adet olmaya başlamıştım pıhtılı olurdum hep oda kesildi ve ilişki sırasında ağrım oluyordu oda gitmişti bunlar sende varsa faydası oluyor
pıhtılı kanama oluyor, bazen ilişkiden sonra yanma ağrı luyırdu ama her zaman değil ben enfeksiyon zannedıyırdum. bakalım hayırlısı inşallah.

Merhaba bende gebelik planlıyorum. bende sat 23 ekimde bat 19kasımda görünüyor. adetime 6 gün vardı dün gece pembe akıntı geldi. Sabaha kadar devam etti aynı şekilde. Şuanda pedimin dolması gerekirken pedim asla dolmuyo. Biraz biraz pembe kan görüyorum hala devam ediyor. Pıhtılı koyu renkte asla değil. Açık pembe gibi bazende açık kırmızı. Benide listeye lütfen ekler misiniz belki uğur getiirir :). Kızlar sizce bu durum adet mi yerleşmemi lütfen yardmcı olurmusunuz ? Ve şunu eklemeyi unuttum adet ağrısı gibi ağrıda çekiyorum.

Back
X