• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Merhaba bende gebelik planlıyorum. bende sat 23 ekimde bat 19kasımda görünüyor. adetime 6 gün vardı dün gece pembe akıntı geldi. Sabaha kadar devam etti aynı şekilde. Şuanda pedimin dolması gerekirken pedim asla dolmuyo. Biraz biraz pembe kan görüyorum hala devam ediyor. Pıhtılı koyu renkte asla değil. Açık pembe gibi bazende açık kırmızı. Benide listeye lütfen ekler misiniz belki uğur getiirir :). Kızlar sizce bu durum adet mi yerleşmemi lütfen yardmcı olurmusunuz ? Ve şunu eklemeyi unuttum adet ağrısı gibi ağrıda çekiyorum.
Bende adete 9 gün kala aynı şeyleri yaşadım reglim 15 Kasım yarını heyecanla bekliyorum

Çok fazla umutlandırmak istemem ama bence sendr var kuzum
Varsa çok şaşırım ben 2 gün önce test yaptım hiç bir şey çıkmadı gerçi çok erken yaptım üstüne alkol almıştım nasılsa yok diye varsa ise çocuğa çok ayıp etmiş olurum 😄

Varsa çok şaşırım ben 2 gün önce test yaptım hiç bir şey çıkmadı gerçi çok erken yaptım üstüne alkol almıştım nasılsa yok diye varsa ise çocuğa çok ayıp etmiş olurum 😄
Kız iki gün önce 7 gün kalmış oluyor varsa bile asssslllaaa çıkmaz ki daha yeni yeni çıkmaya başladı senin normal olarak. Öğrenmeden önce yaptığın şeyler zarar vermez merak etme insanlar ilaç falanda içiyor bilmeden. Ama artık dikkat et biraz. Elinde testin varsa 2-3 saat tutup yapsana

Kız iki gün önce 7 gün kalmış oluyor varsa bile asssslllaaa çıkmaz ki daha yeni yeni çıkmaya başladı senin normal olarak. Öğrenmeden önce yaptığın şeyler zarar vermez merak etme insanlar ilaç falanda içiyor bilmeden. Ama artık dikkat et biraz. Elinde testin varsa 2-3 saat tutup yapsana
Canım test 2 tane yaptım işte ikiside silik Ovilasyon testi vardı elimde çatlama bitti silik çıktı yok olmaya başladı ovi testi bende bıraktım sonra aklıma geldi onla gebelik öğrenen çok vardı diye onu da yaptım böyle çıktı pike çok yakın

Eklentiler

• AB899399-1928-474E-A938-CA319EA19201.webp
    AB899399-1928-474E-A938-CA319EA19201.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 21
Canım test 2 tane yaptım işte ikiside silik Ovilasyon testi vardı elimde çatlama bitti silik çıktı yok olmaya başladı ovi testi bende bıraktım sonra aklıma geldi onla gebelik öğrenen çok vardı diye onu da yaptım böyle çıktı pike çok yakın
Evet ovu testiyle öğrenen çok var senin de baya koyulaşmış. Gebelik tesin var mı elinde

Evet ovu testiyle öğrenen çok var senin de baya koyulaşmış. Gebelik tesin var mı elinde
Çoook ama şimdi yapmam çişimde hiç yok bu gün son damlasına kadar kullandım testlerde 😄
Senin heycan ben cidden ama umutlanmak istemiyorum yarını bekliyim sabah bir daha denerim kullandığım testler güvenilir test zaten nasip artık olursa çok güzel olur ❤️

Bu arada dün bi duygu patlaması yaşadım çok ağladım sonra arkadaşla 2 kadeh bir şey içmeye çıktık içerken içimden geçti acaba diye bir his oldu ilk defa ama umutlanmak istemedim 1 buçuk ay önce büyük bir ameliyat geçirdim kalp akciğerden sonra arkadaşın yanına gittim yumurtlama başlıyor git ilişkiye gir dedi önü arkası zaten girmiştim olursa çok büyük süpriz ölümden dönüp mucizeye kavuşmak gibi olur 🙏

Bu arada dün bi duygu patlaması yaşadım çok ağladım sonra arkadaşla 2 kadeh bir şey içmeye çıktık içerken içimden geçti acaba diye bir his oldu ilk defa ama umutlanmak istemedim 1 buçuk ay önce büyük bir ameliyat geçirdim kalp akciğerden sonra arkadaşın yanına gittim yumurtlama başlıyor git ilişkiye gir dedi önü arkası zaten girmiştim olursa çok büyük süpriz ölümden dönüp mucizeye kavuşmak gibi olur 🙏
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah mucizen seninledir🙏

Yumurtlamam oldu çatlama da oldu doktor kontrolünde de takip yapılıyor ama bu gün tekrardan koyulaşmaya başladı anlamadım bende bir şeyler oluyor bana ama anlam veremiyorum 😄
Canım gebelik olduğu zaman ovülasyon testinde koyuluk oluyor tekrar
Ben senin yerinde olsam akşama kadar 20 tane test yapmıştım😁 kız çişini tut yap işte akşam testin de varmış zaten su içme ama. Çok seviyorum gebelik testi yorumlamayı hele o test pozitif ise
benim regle 12 gün var bende yapayım mı hahaha 😂

Back
X