• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Ben 5-6 gün geciktim sonra adet oldum. Adetin 2. günü kontrolde doktor kist olduğunu gördü işte sonra duphaston verdi bana onu kullanıyorum. Tekrar gitmeli miyim adet olunca acaba
Tabi git canım kistin gidip gitmediğine bakarlar ben gebelik olmadığından emin olduğum için soğan suyu kekik suyu fln da içtim baya yoğun kanamam oldu o günlerde anladım zaten kistin gittiğini benimki 6 cm di sonra doktora gittim o da dedi kist gözükmüyor diye inşallah seninki de çabucak gider canım 🥹

Kızlar iyi akşamlar 💗Ovulasyon testimi dün atmıştım buraya 28.günü 29u da bugün yaptım dün alt karın ağrısı vardı yumurtlama diye düşünmüştüm testten önce bugün de sol kasık ağrım var çok ve testleri yan yana atıyorum çatlama mı oluyor acaba bi tık açılmış gibi geldi ama normalde çok daha açık olurdu t çizgisi çatlasa bilemedim 🫠
Henüz çatlamamış

Yukardan aşagıya dün 18:00, dun 23:00 ve bugun 17:30 ay pik mi bilemedim bakabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_9412.webp
    IMG_9412.webp
    104,5 KB · Görüntüleme: 47
Merhabalar Mimea marka test kullanan oldumu doğruluk payı nedir bu testi öğlen yaptım ilk beş dakika içinde çizgi çıktı ama belirgin değildi şimdiki attığım hali beklemiş halı sizce varmı

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    69,8 KB · Görüntüleme: 60
Benimde 4 gün önce 24 çıkmıştı daha kan veremedim gidemedim çok merak ediyorum sağlıkla ilerler inşallah canım
İnşallh güzel artmıştır kan ver kesin benim geçmiş biraz hüsran olduğu için takip ediyorum şimdi progestan başladım onun haricinde 5 kutu daha ilaç yazdırdı doktorum gebeliğin sağlıklı ilerlemesi için önlem

bata 5-6 gün kaldı ve tık yok bende. Sadece bugün sol kasık çizgimde ağrı vardı bi korku girdi içime. Hep şöyle dua ediyorum eğer sağlıklı olacaksa olsun. Haftaya eşimin doğum günü sağlıklı oluverse çok iyi olacak ama bakalım nasip
Bende aynı durumdayım döngümüz aynı. Bugün sadece alt rahim mi karın mı bir iki defa ağrı girdi bir kaç kez de sağ yumurtalık tık etti anlamadım. Ama şişkinlik var adet öncesi olduğundan mı bilemedim. Klomen kullanmıştım bu ay. Birde kalkarken hep belim batıyor. Sürekli de idrar yapma isteği

İnşallh güzel artmıştır kan ver kesin benim geçmiş biraz hüsran olduğu için takip ediyorum şimdi progestan başladım onun haricinde 5 kutu daha ilaç yazdırdı doktorum gebeliğin sağlıklı ilerlemesi için önlem
Sözde bu akşam gidecektik kan vermeye eşimin işi uzun sürdü maalesef sabırsızlanıyorum acaba ne kadar oldu benim ilk gebeliğim düşüktü onun için biraz tereddütlüyüm

Back
X