• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

@gmzgm
@oluroyle
bluediamondd bluediamondd
@reyhan__
@esperanzaa
@somebdy1
@tachibana
@sykangelin33
@BayanDD
@vvbhg
@ladyagmur1
@sevgimmm1234
@angela124
@Rbcl
@bibebek96
@adilebaytarovic
@melisa3552
@castell
@seda1345
@mery98
@Civcivimmm
Kbraslh Kbraslh
@Calisananneadayi

Kızlar batlarınız geçiyor adet olan ya da güzel haberleri olanlar yazsın tabloyu güncel tutalım. Tabloyla ilgili bir şey yazarkende lütfen beni etiketleyin arada kaynayabiliyor. Sevgilerle😁
Ben oldum canım sat 24 Kasım

Günaydın laboquick test yaptım negatif bat 4 Aralık
Erken yapmamın sebebi midemde 1 haftadır yanma var ama negatifmiş 😔

Merhaba bişey soracaktım kızlar
16 ovülasyon değerlendirdik 28i yani bugün yerleşme olmuş olabilir mi? Geç döllenme ile Chatgbt ye sordum dpo 9 -12 arası olur diyor. Uygulamaya göre bugün adet başlaması lazım. Ama 30 u diyor Chatgbt de.
Merhaba son adet tarıhım 2 Kasım
16-17 kasımda ovulasyon da pık gördüm
29 Kasım bugün adet tarıhım
Ve sılıktestıgı günden saydı bı arkadaş sormuştum testlerı atıp da öyle sayınca bugün dpo 11. Gün gosterıyor
Ve adet gunum 29 Kasım 11. Güne denk gelınce arkadaşlar ve chatgbt adetın gecıkmesı döngüden olabılır demıstı
11. Gündeyım suan size benzer dongumuz sankı

Ve sılıktestıgı günden saydı bı arkadaş sormuştum testlerı atıp da öyle sayınca bugün dpo 11. Gün gosterıyor
Ve adet gunum 29 Kasım 11. Güne denk gelınce arkadaşlar ve chatgbt adetın gecıkmesı döngüden olabılır demıstı
Benim sizinle aynı sayılır 3 kasım adet tarihi. 28 kasım adet günü. Şuan betam pozitif test yapmanızı öneririm

Kızlar lütfen sat ve bat yazarken ikisini de aynı anda yazın. Sadece sat yada sadece bat yazınca olmuyor tekrar tekrar aynı soruyu soruyorum. Rica ediyorum herkesden dikkat edin🙏

Benim şuan gaz sancım kabızlık problemim var ondan karnım ağrıyor. Ama ıkındığım halde afedersiniz normalde adet kanım gelirdi bu kez gelmedi sadece peçeteye apaçık bir pembe nokta geliyor. Chatgbt de diyor ki bugün 13 dpo normal. Yarın test yap. Ama ben testi de kan verme işini de pazartesi yapıcam. Bu ay biraz daha değişik geldi bana yani hem ağrım var hem adet olamadım

Benim şuan gaz sancım kabızlık problemim var ondan karnım ağrıyor. Ama ıkındığım halde afedersiniz normalde adet kanım gelirdi bu kez gelmedi sadece peçeteye apaçık bir pembe nokta geliyor. Chatgbt de diyor ki bugün 13 dpo normal. Yarın test yap. Ama ben testi de kan verme işini de pazartesi yapıcam. Bu ay biraz daha değişik geldi bana yani hem ağrım var hem adet olamadım
Son sefer tarıhınız nedır ona göre dpo kaç bulabılırz en azından ne kadar geç olursa daha ıyı oluyor test ıcın bende geç yapmayı dusunuyorum

Ovulasyon 16 dedınız dıye gördüm yanlış gormedıysem pık 16 ysa dırek o gün saymıyorlar dıye bılıyorım o yüzden sormak ıstedım ☺️
Ben pikleri görüyorum. Ertesi gün silik görünce dpo0 diyorum. Sonra 1-2 devam.

Back
X