- 1 Aralık 2020
- 222
- 65
- 48
- 34
- Konu Sahibi marmelad01
- #2.661
Bende öyle sayıyorum olması gereken o sankı bıkac sayfada da görmüştüm :)Ben pikleri görüyorum. Ertesi gün silik görünce dpo0 diyorum. Sonra 1-2 devam.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle sayıyorum olması gereken o sankı bıkac sayfada da görmüştüm :)Ben pikleri görüyorum. Ertesi gün silik görünce dpo0 diyorum. Sonra 1-2 devam.
Bıkac sayfa da araştırdım sordum burada da sılıklesınce sayılmaya başlıyor dıye ondan sızı yanıltabılır adet gelmedıkce umut var bıze :)Valla ben de tam bilmiyorum nasıl hesaplanıyor herkes ayrı bişey diyor
Kız benim de bat o zamanlarda. Daha testi elime bile almadım erken davranmışsın keyfini bozma.Günaydın laboquick test yaptım negatif bat 4 Aralık
Erken yapmamın sebebi midemde 1 haftadır yanma var ama negatifmiş![]()
Ayyy ağzınız bal yesin inşallah inşallahvay yılın son gebelik haberi senden gelecek :)
Aynısını düşündüm:)vay yılın son gebelik haberi senden gelecek :)
Yoğun mu peki? Test yapmış mıydınız?Kızlar benim reglim açık kırmızı geliyor 2 gündür. 3 günde geç başladı normalde düzenli olurum. Bu neden olur koyu kırmızıya dönmedi reglim?
Yoğun geliyor adette geldiği gibi test yaptırdım ama hala e nabıza düşmedi. Yani düşük ya da kimyasal gebelikte nasıl oluyor öyle bir şey midir?Yoğun mu peki? Test yapmış mıydınız?
Ya evet bence de erken ama midem çok kötü oluyor diye yapmıştım psikolojik galiba stres yaptımKız benim de bat o zamanlarda. Daha testi elime bile almadım erken davranmışsın keyfini bozma.
Siz test yaptıralı 2-3 gün olmuştu sanki ya acaba yapmamış olma ihtimalleri var mı betayı?Yoğun geliyor adette geldiği gibi test yaptırdım ama hala e nabıza düşmedi. Yani düşük ya da kimyasal gebelikte nasıl oluyor öyle bir şey midir?
Canım bir şey sorabilir miyimKızlar lütfen sat ve bat yazarken ikisini de aynı anda yazın. Sadece sat yada sadece bat yazınca olmuyor tekrar tekrar aynı soruyu soruyorum. Rica ediyorum herkesden dikkat edin![]()
Aman ya kuzu olmuşu ya da olacağı değiştiremeyiz ki. Tüm mantığımızı kaybediyoruzYa evet bence de erken ama midem çok kötü oluyor diye yapmıştım psikolojik galiba stres yaptım![]()
Bat tarihim 14 gün geçti 5 gün önce yaptığım test negatifti artık ümidim kalmadı bat bekliyorum ama gelesi yok@gmzgm
@oluroyle
@bluediamondd
@reyhan__
@esperanzaa
@somebdy1
@tachibana
@sykangelin33
B BayanDD
@vvbhg
@ladyagmur1
@sevgimmm1234
@angela124
@Rbcl
@bibebek96
@adilebaytarovic
@melisa3552
@castell
@seda1345
@mery98
@Civcivimmm
@Kbraslh
@Calisananneadayi
Kızlar batlarınız geçiyor adet olan ya da güzel haberleri olanlar yazsın tabloyu güncel tutalım. Tabloyla ilgili bir şey yazarkende lütfen beni etiketleyin arada kaynayabiliyor. Sevgilerle![]()
Onlardan biri de benim aslında. Adet zamanım geldiğinde direkt kana baktırmıştım riskliyim diye negatif çıktı 10 gün sonra pozitife dönmüştü. Ama işte kötü şeyler yaşayınca iyice korkuyor insan. Hep ağlayasım geliyor bu ara. Umarım bi an önce rahatlarımAman ya kuzu olmuşu ya da olacağı değiştiremeyiz ki. Tüm mantığımızı kaybediyoruzBelirtin olsa da hcg ne zaman yükselecek da idrara geçecek. Negatif görüp gemini limana bağlama. Az önce biriyle konuştum regl günü negatif almış, 2 gün sonra pozitif görmüş.
Sat kaçtı kuzum senin? Doktora göründün mü? Gebelik yoksa söktürücü verirdi.Bat tarihim 14 gün geçti 5 gün önce yaptığım test negatifti artık ümidim kalmadı bat bekliyorum ama gelesi yok
Nedense ben hep senden ümitliydim ya hayırlısı olsun ama olanda da olmayanda da bi hayır varmışBat tarihim 14 gün geçti 5 gün önce yaptığım test negatifti artık ümidim kalmadı bat bekliyorum ama gelesi yok
15 EkimSat kaçtı kuzum senin? Doktora göründün mü? Gebelik yoksa söktürücü verirdi.
Açıkçası 2 gün önce arabamız kamyonla çarpıştı içinden sağ çıktık Allah can sağlığı versin her şey olur ama adet de olmamak garibime gidiyor 5 gün önce idrar testi negatif çıkınca soğan suyuna başladım o da sökmediNedense ben hep senden ümitliydim ya hayırlısı olsun ama olanda da olmayanda da bi hayır varmış
Evet canım eminim yumurta çatladıktan sonra kremsi akıntım oldu iki gün, şubattan beri ovulasyon testi yapıyorum zaten hep doğru çıkıyorCanım yumurtlamandan emin misin? Yumurtlama döneminde de hafif lekelenmeler olabiliyor yumurta çatladığında birkaç kez yaşadım
Çok geçmiş olsun stres yapmıştır vücudun belkiAçıkçası 2 gün önce arabamız kamyonla çarpıştı içinden sağ çıktık Allah can sağlığı versin her şey olur ama adet de olmamak garibime gidiyor 5 gün önce idrar testi negatif çıkınca soğan suyuna başladım o da sökmedi