• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Evet öyleymiş doktor ilk 6 ay olma ihtimali var dedi. Takviye verdi ve eğer adet olursam 5.günü başlamam için Klomen verdi birde inşallah gerek kalmaz
Merhaba canm, bende hsg çektirip hamile kalanlardanım herşeyim normaldi eşim sperm testi için gün almıştık ki gerek kalmadan hamile olduğumu öğrendim 2.5 sene denedikten sonra oldu bu arada umarım sende güzel haberler alırsın 🙏

Döngümün 32. Günü bat 1-2 gün var. Üstteki dün alttaki bugün yaptım. Beklediğim gibi bir koyulaşma olmamış. Sizce nasıl
İki gün önce solumda ağrı oluyordu bu beni korkutuyordu dış gebelikten dolayı ikisinde de hep solum ağrıdı.
Fakat dün kasığımın orta kısımları gerildi gibi.

Eklentiler

• IMG_9824.webp
    IMG_9824.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 41
Ölçmlerine göre yumurtlama olmuş gibi ama olsaydı muhakkak adet olurdu yanda gebelik demekki vajinal doğru sonuç vermedi En güzeli ağızdan ölçüm
Ateşim düştü aslında yani vücudumdan da hissediyorum. Dün doktora gittim adet olacak gibisin dedi iki overde de kistler oluşmuş ondan gecikti sanırım bu kadar. Gebelik negatif. Adet olup soğan suyu yapacağım sonrada özelde hekime gidip ilaç ike yumurta büyütme vs deneyeceğim artık beklemek istemiyorum

günaydınnn kızlarrrr:)
Günaydın çiçeğimm nasılsın? Ben dünden kalan heyheylerimi attım biraz üstümden. Bat bugün ama gelen giden yok. Sadece benim adet dönemi idrara çıkarken mesanemde bir acı olur o acı var dün akşamdan beri. Onu hissedince umudumu kaybettim bekliyorum şu an

Günaydın çiçeğimm nasılsın? Ben dünden kalan heyheylerimi attım biraz üstümden. Bat bugün ama gelen giden yok. Sadece benim adet dönemi idrara çıkarken mesanemde bir acı olur o acı var dün akşamdan beri. Onu hissedince umudumu kaybettim bekliyorum şu an
canım benim yeni gördüm dün baya yogun bir gundü. ya belkı o donemden dolayı da heyheylendın. hepımze de oluyır bazen işte ya yeter buraya kadarmış dediğimiz anlar ya da inatlaşıp baş edicem ben kazanıcam diyorsun ki bun lar o kadar normal ki. rabbimin vardır bir bildiği en doğru zamanda seninle olacagına cok ınanıyorum.

Ateşim düştü aslında yani vücudumdan da hissediyorum. Dün doktora gittim adet olacak gibisin dedi iki overde de kistler oluşmuş ondan gecikti sanırım bu kadar. Gebelik negatif. Adet olup soğan suyu yapacağım sonrada özelde hekime gidip ilaç ike yumurta büyütme vs deneyeceğim artık beklemek istemiyorum
Bence de öyle yap canım düngülerin baya uzun. Klomen yada femara verir kontollü kullandığında bu ilaçların zararı yok. Bide şunu ekliyim ilk ilaç denemesinde olmadı diye sakın pes etme benimki 4 denemede falan oldu

İnşallah olmazsında güzel haberi verirsin amin amin amin 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Merhaba canm, bende hsg çektirip hamile kalanlardanım herşeyim normaldi eşim sperm testi için gün almıştık ki gerek kalmadan hamile olduğumu öğrendim 2.5 sene denedikten sonra oldu bu arada umarım sende güzel haberler alırsın 🙏
aaa hamile misin canımmmm

canım benim yeni gördüm dün baya yogun bir gundü. ya belkı o donemden dolayı da heyheylendın. hepımze de oluyır bazen işte ya yeter buraya kadarmış dediğimiz anlar ya da inatlaşıp baş edicem ben kazanıcam diyorsun ki bun lar o kadar normal ki. rabbimin vardır bir bildiği en doğru zamanda seninle olacagına cok ınanıyorum.
İnşallah olmazsında güzel haberi verirsin amin amin amin 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Ayy kızlar çok duygulandım ağlıcam sizi yerim iyi ki varsınız. Allahım nolur bize en kısa zamanda hayırlısıyla birbirimize müjdeler vermemizi nasip ettt 🙏🙏

Döngümün 32. Günü bat 1-2 gün var. Üstteki dün alttaki bugün yaptım. Beklediğim gibi bir koyulaşma olmamış. Sizce nasıl
İki gün önce solumda ağrı oluyordu bu beni korkutuyordu dış gebelikten dolayı ikisinde de hep solum ağrıdı.
Fakat dün kasığımın orta kısımları gerildi gibi.
Canım sen bence kan ver öyle takip et daha önce dış gebelik hikayen olduğu için sıkı takip önemli riskli grubundasın sen. Kan ver ve doktorla konuş bence

Canım sen bence kan ver öyle takip et daha önce dış gebelik hikayen olduğu için sıkı takip önemli riskli grubundasın sen. Kan ver ve doktorla konuş bence
Evet o yüzden erken tespit etmeye çalışıyorum da . Hiç bu kadar erken öğrenmedim. Biraz korkuyorum da kan vermeye başladığım an sürekli kan vericem çok yıpratıcı oluyor.
Yarın vericem sanırım kan 🥺

Evet o yüzden erken tespit etmeye çalışıyorum da . Hiç bu kadar erken öğrenmedim. Biraz korkuyorum da kan vermeye başladığım an sürekli kan vericem çok yıpratıcı oluyor.
Yarın vericem sanırım kan 🥺
Anlıyorum seni çok yıpratıcı bir durum ama kan vermen gerek stres yapmamaya çalış bu süreçte. Zor biliyorum ama bebeğini de düşün strese sokma onu da inşallah çok güzel sağlıcakla ilerleyecek🙏

Günaydın kızlar… test yapanlar, kan verecek olanlar hepiniz güzel haberlerle gelin inşallah🙏 Ben de bugün raporluyum misss gibi evdeyim. çok yoğun bir iş tempom var, yorgunluk ve stres yasak dedi doktor ama mümkün değil. Ne olacak böyle bilmiyorum🥹

Bence birbirimize ettiğimiz dualar sayesinde olacak inanıyorum Rabbim nasip edecek🙏🥹
Bu arada chatgpt’ye göre bugün benim 17 dpo. Israrla test yap diyo. 14-15 kasımda yumurtlama akıntısı ve göğüs ucu acısı olmuştu onu yumurtlama kabul ediyor. Sen ne düşünüyorsun kuzum

Kızlarrrrr Dün yumurtlama olmuş du bu gün çatlama oldu sanırım test silik olasıya kadar devam ediyim mi test yapmaya yoksa 2 gün daha değerlendirsem yeter mi 🌸

Eklentiler

• BEEA9973-ADAA-4037-90F9-B5F5FF360E4B.webp
    BEEA9973-ADAA-4037-90F9-B5F5FF360E4B.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 20
Back
X