kasım ayı çatlatma iğnesi yaptıranlar

İgneden sonra ultrasona bir daha girmedigim için yeni bir folikul mu oldu bilmiyorum ama birebir ovulasyon belirtilerini yaşadım herşeyi ile...belki de iğneden dolayı hormonlarda dalgalanma olduğu içindir...
İğnede kişiden kişiye değişiyor canım benim bi arkadaşımda gözle görülür şişlik yapmışyı kasıkda

İnşallah cnm . Daha test yapmadım beklicem alıştım artık içimde heyecan kalmadı . Bnm iğne günü ve birkaç gün hiç akıntım yoktu küp kuruydu. Bu 3 gündür sarımsı akıntım var sefafla karışık

Ben de öyleyim aslında biliyor musun içimde heyecan yok ama gebeliğin de sağlıklısıni nasip etsin Allah önemli olan o. Yarın troid için doktora gideceğim bakalım belki betahcg de bakar artık iğnenin dokuzuncu günü oluyor yarın.

Herkese merhaba. Bende bu sürece başladım 3 Kasım'da ovitrelle iğne oldum. 9 Kasım'da bir zehirlenme vakası geçirdiğim için hastaneye gittim ve beta HCG yüksek geldi acildeki doktor hamile olduğumu söyledi kısa bir şok geçirdim aslında kan alınmadan öncesinde de iğne vurulduğumu söylemiştim. Ama hala ısrarla öyle deyince doktoruma yazdım hala ilaç etkisinde olduğumu ve adet gününe kadar test yapmamam gerektiğini söyledi. Bu arada Karabük'te bulduk ilacı diyen arkadaşım büyük ihtimalle bana getirilen ama benim başka yerden bulduğum için alamadığım ilacı temin etti. Neye niyet neye kısmet rabbim hepimize güzel haberler duyacağımız günleri tez zamanda nasip etsin

Pazartesi direkt kan veririm İnşallah. Hayrlısi olsun. Haber ver kan sonucunu

Geçmiş olsun, betahcg kaç çıktı acaba? Benim hiç umudum yok bu ay şahsen, ne ağrı ne başka bişi hiç bir gebelik belirtisi yok... Bugün çatlatmanin sekizinci günü bakalım...

Geçmiş olsun, betahcg kaç çıktı acaba? Benim hiç umudum yok bu ay şahsen, ne ağrı ne başka bişi hiç bir gebelik belirtisi yok... Bugün çatlatmanin sekizinci günü bakalım...
Teşekkür ederim. 21 çıkmıştı ama okuduğuma göre yükselip düşüyormuş bu değer sonra tekrar yükselirse gebelik oluyormuş. Bende de öyle bir belirti yok iğne vurulduğunda bir olmuştu birkaç gün şuan öyle bir belirti yok hakkımızda hayırlısı. Herkes 14. Günde test yap diyor ama dediğim gibi adet gününü bekle dedi doktorum o gün ya adet olursun ya olmazsın ona göre her türlü gel dedi. Beklemedeyiz.

Benim çatlatma ignesinin dokuzuncu günü bugün, troid için doktora gitmiştim, betahcg de bakmış,3 çıktı. İğnenin etkisi bitmek üzere ama hala devam ediyor demek ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…