• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kasım ayı çatlatma iğnesi yaptıranlar

Pcosta çok sayıda küçük kist ve lh yüksek oluyor lh yüksek lonca yumurtalar hiç büyümüyor buda adet düzenimi bozuyor seninde olur canım hiç. Üzülme geçiriyorsa güzelleştiriyor Rabbim umudumuZ hep olsun
Öyle öyle üzülmüyorum Allah sağlıklı uzun ömürlü iyi evlat nasip etsin isteyen herkese 🤲🏼 geçmiş olsun kolaylıkla gebelik oluşur inşallah

İnşallah tutunmadan dolayıdır benim 4 gün falan kasık ağrım oldu başka olmadı

Bnmde 10. Günüm arada kaşık batması var . Gaz var . Başka belirtim yok

Benim iğne vurulduğumdan beri bel kasık ağrım var bugün 7 gün iğneyi olalı

Sol kasıkla göbek arası iğne batması ve dolgunluk hissi var bugün

Bnmde 10. Günüm arada kaşık batması var . Gaz var . Başka belirtim yok

İnşallah hepsi gebelik alametidir🌸. 10. Günü hiç test yaptınız mı? Betahcg sıfırlanmistir belki sizin.
Kızlar bir de bişey soracağım benim çatlamadan sonra tekrar yumurtlama belirtilerim oldu. Akıntı vb. Siz de öyle bişi oldu mu? Mesela ilk ignegi oldugumda sol tarafımdaydi folikul ama çatlamadan üç dört gün sonra sağ tarafimda yumurtlama ağrısı yaşadım. Acaba iğnenin hormon dalgalandirmasiyla ilgili mi yoksa ikinci bir folikul çatlaması mi? Yaşayan var mı ?

İnşallah hepsi gebelik alametidir🌸. 10. Günü hiç test yaptınız mı? Betahcg sıfırlanmistir belki sizin.
Kızlar bir de bişey soracağım benim çatlamadan sonra tekrar yumurtlama belirtilerim oldu. Akıntı vb. Siz de öyle bişi oldu mu? Mesela ilk ignegi oldugumda sol tarafımdaydi folikul ama çatlamadan üç dört gün sonra sağ tarafimda yumurtlama ağrısı yaşadım. Acaba iğnenin hormon dalgalandirmasiyla ilgili mi yoksa ikinci bir folikul çatlaması mi? Yaşayan var mı ?
Benimde sol tarafımda sağ tarafım da da ağrı oldu iğneden galiba canım ben iğneyi vurulduğum gün 10 dakika sonra hafif akıntım olmuştu benim şuan bile sağ kasık sol kasık ağrısı oluyor bende hafif akıntım oldu biraz

İnşallah canım ben yapmadım gebelik testi daha 10 gün bile olmadı daha ben 7 günümdeyim
Peki çatlamadan üç dört gün sonra ikinci bir yumurtlama belirtileri yaşadın mı? Ben böyle bir durum yaşadım ama ignegi olduğum gün sadece tek folikul var demişti doktor. İkinci bir folikul mu vardı acaba bilemedim. Yapay zekaya sordum iğnenin etkisi ile hormon dalgalanmaları da olabilir ikinci bir folikul çatlaması da olabilir diyor 😀

Hiç başıma gelmedi ama iğne etkiside olabilir akıntı oldun duysa oda mı çatladı acaba ben hep chatcgt ye soruyorum

Hiç başıma gelmedi ama iğne etkiside olabilir akıntı oldun duysa oda mı çatladı aca
İgneden sonra ultrasona bir daha girmedigim için yeni bir folikul mu oldu bilmiyorum ama birebir ovulasyon belirtilerini yaşadım herşeyi ile...belki de iğneden dolayı hormonlarda dalgalanma olduğu içindir...

Back
X