• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan testi verdim pazartesi ye kaldık gene . İdrar testi yaptım negatif . 😔 bende anne olmak istiyorum artık çocuğumla ilgilenmek istiyorum .. etrafta bişi yokmu hamile değilmisn sorularından çok sıkıldım .. kan sonucum çıkmadı ama olumsuz olmasından korkuyorum . Benim 1 gün gecikti daha. :KK43:

Tamam yarın ben tekrar ovulasyon testi yaparım son gün gebelik testi yapsam daha iyi olur ☺️ Yarın cıkmazsa canım sıkılabilir beklemek daha iyi varsa ☺️
Bencede canım negatif görmektense sonucu adet olmak daha iyi oluyor 🙃

Bence var hayırlı olsun darısı başıma

1 Kasım çatlatma 2 Kasım aşılama yapıldı bugün kaset test yaptım sonuç bembeyaz hayali çizgi bile yok ☹️
Ben çok kafama takıyordum, hayatımın hatası bu kadar tamamı olmuş inanın bana şunları yazana kızıyordum ama ne zaman Herşeyi Allaha bırakıyorsunuz o zaman mutlusunuz. Lütfen bu şekilde düşünün. Allaha emanet olun.

Benim çikolata kıstım vardı , ilk önce embriyom donduruldu sonra ameliyat oldum , ameliyat olalı 1 ay oldu ilişki yasak değildi. 5 gün gecikti adetim , bir arkadaşıma gore 3 gün gelmeyince doktoruma yazdim idrarda bir yap psikolojikse sonra gelir dedi ekledigim resim gibi çıkınca kan testi dediler. Öyle işte yakında sonuç çıkar herhalde umitlenmekte istemiyorum.
Valla burda bişey göz kırpıyo sanki 😍

Normalde doktor 24 nde cagiracakti , ama hemen cagirdi pazartesi 900 yuksek mi dusuk mu acaba neyde suphelendiler bilemedim.

Eklentiler

• IMG-20201113-WA0010.webp
    IMG-20201113-WA0010.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 82
Merhaba
Kendime benzettim o yüzden yazmak istedim. Ben de eşimle ayrı şehirlerde yım. 3 gün başka ilde görev yapıyorum 4 gün evdeyim. Bazen gittiğim gün yumirtlamam başlıyor belki maalesef gelene kadar bitmiş oluyor degerlendiremiyoruz. Ama ben de sizin gibiyim. Elimden geleni yapıp Teslimiyetle Allah'a sığınmak tam başka yol yok. İnşallah en yakın zamanda Rabbim sesimizi duysun 🙏🙏
Inşallah canım 🤗 beni anlayan birilerinin olduğunu bilmek destek oluyor 😊 güzel haberler alır da birbirimize de veririz inş

Back
X