• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Banada 3 hafta sonraya verdiler canım burda herkesi erken cagırmıslar ama anlamadım bir bildikleri var heralde sen sıkma o güzel canını inşallah sana sımsıkı tutundular 🤲
amın ınsallah cok tesekkur ederım guzel mesajın ıcın
rabbım guzel kalbıne gore nasıp etsın ınsallah herseyı

Bugün ikinci kontrolüm gittim rahimde istedikleri üç çizgiyi gördü doktor kalınlığı 9.5mm olmuş Pazartesi günü kan vericem ilaç verip vermeyeceğine karar vericek cumartesi günü de transferim gerçekleşecek, Allah hepimizin yüzünü güldürsün🌸❤️🙏

Bugün ikinci kontrolüm gittim rahimde istedikleri üç çizgiyi gördü doktor kalınlığı 9.5mm olmuş Pazartesi günü kan vericem ilaç verip vermeyeceğine karar vericek cumartesi günü de transferim gerçekleşecek, Allah hepimizin yüzünü güldürsün🌸❤️🙏
Birde hep tsh konuşulmuş benim pazartesi yalnızca progesteron ve estradiol bakılacak

belırtı kanama fılan yasadınız mı
ınsallah saglıklı bır sekılde ılerler
Çok şükür yaşamadım kanama kese gördük şimdilik güzel ilerliyoruz darısı kalp atışına adet ağrısı gibi arada bir şiddetli ağrı giriyor bende birde bel ağrım var sağlıkla ilerlesin kucağımıza alalmda tüp Bebek olunca işte herşeyi düşünüyorsun kese görecekmiyiz şimdi kalp atışı duyacakmiyiz sonra bi 12 haftam biteydi derken doğum gelir Allah'ın izniyle ama normal hamileler gibi ilerlemek olamıyor malesef

Çok şükür yaşamadım kanama kese gördük şimdilik güzel ilerliyoruz darısı kalp atışına adet ağrısı gibi arada bir şiddetli ağrı giriyor bende birde bel ağrım var sağlıkla ilerlesin kucağımıza alalmda tüp Bebek olunca işte herşeyi düşünüyorsun kese görecekmiyiz şimdi kalp atışı duyacakmiyiz sonra bi 12 haftam biteydi derken doğum gelir Allah'ın izniyle ama normal hamileler gibi ilerlemek olamıyor malesef
masallah cok sukur ınsallah guzel haberler almak nasıp olır hepımız ıcın

Kızlar t+8. Günümdeyim bugün tuvalette afedersiniz peceteye açık kahve az bir leke geldi .Acaba tutunma belirtisi mi önceki ikisinde olmamıştı böyle bir şey sırtımda ağrıyor biraz..Neyse iyiyi düşüneyim iyi olsun..😍 Yaşayanlar var mi acaba?

Benim transferden 6 gün önce 3tü. Doktorum sallamadı bile. Son güne kadar dert ettim nasıl olcak diye. 2 gün önce transferim oldu. Nasip diyorum artık gerisi
Sizin yine iyi Benim transferden 4 ay önce yani ilk gittiğimde bakmışlar sadece TSH a..1.40 çıkmış herhalde fazla değil diye transfer öncesi bakılmamis ..Benim doktor da sallamamis beni 🤭

Kızlar t+8. Günümdeyim bugün tuvalette afedersiniz peceteye açık kahve az bir leke geldi .Acaba tutunma belirtisi mi önceki ikisinde olmamıştı böyle bir şey sırtımda ağrıyor biraz..Neyse iyiyi düşüneyim iyi olsun..😍 Yaşayanlar var mi acaba?
Sizin yine iyi Benim transferden 4 ay önce yani ilk gittiğimde bakmışlar sadece TSH a..1.40 çıkmış herhalde fazla değil diye transfer öncesi bakılmamis ..Benim doktor da sallamamis beni 🤭
Tutunma olabilir 6-7-8 de iyice gömülüyoe gibi okumuştum kaynaklardan :) inşallah pozitiftir 😌 tsh konusunda da transferde sallamıyorlar bence ama normalde 2.5 altını istiyorlar ilk trimesterda kan verirken tekrar kontrol ettirin isterseniz. Benim de 1 küsür olan tsh t+6 da 4 geldi 10. Günde verip hala ilaç gerekiyorsa başlayacağız 😌

5 Kasım'da transfer oldum bende pozitif gördüm çok şükür dünde kese gördük sizin neden bu kadar çok beklettiler ki insan stres yapıyor on gün sonrada kalp atışı için gideceğim
Merhaba hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏼 keseyle birlikte yolk kesesi de gördünüz mü?

Back
X