Ay hadi hayırlı güzel sonuçlarla gelin benimde pazartesi inşallahBugün transfer oldum
İnşallahhhhEvet vardır bi hayırinşallah Allahım hepimizin yardımcısı olsun
İnşallahh teşekkür ederim. Çok güzel bir andı sizin de kolaylıkla geçer inşallahAy hadi hayırlı güzel sonuçlarla gelin benimde pazartesi inşallah
Hayırlı olsun inşallahMerhabalar, ben Şişli memorialde tedavi görüyorum ve yarın hayırlısıyla transferim olacak. Benim düşükle sonuçlanan çok fazla transferim olduğu için bunda embriyolara genetik yapıldı ve 5AA kalite bir embriyom sağlıklı geldi yarın onu transfer edecekler inşallah hayırlı güzel haberler alalım hepimiz
Ben de bugün kese muayenesi için gittiğimde doktoruma sordum bu konuyu 10.haftaya kadar progesteron üretimi yumurtalıklarda oluyormuş ve bir taraf daha yoğun üretim yapabiliyormuş. Bu nedenle tek taraflı ağrı olabiliyormuşBenim hep sol tarafım ağrıdı
En doğru en hayırlı zamanda, kolaylıkla olsun inşallah. En kısa zamanda güzel haberlerini alacağız inanıyorumEvet vardır bi hayırinşallah Allahım hepimizin yardımcısı olsun
Ne zaman transfer olmuştunuz aynı gün transfer olduk sanırım, keseyi gördünüz mü yolk sac gördünüz mü?Ben de bugün kese muayenesi için gittiğimde doktoruma sordum bu konuyu 10.haftaya kadar progesteron üretimi yumurtalıklarda oluyormuş ve bir taraf daha yoğun üretim yapabiliyormuş. Bu nedenle tek taraflı ağrı olabiliyormuş
4 kasımda oldum ben 5.gün embriyosuNe zaman transfer olmuştunuz aynı gün transfer olduk sanırım, keseyi gördünüz mü yolk sac gördünüz mü?
Kese ve yolk sac gördünüz mü4 kasımda oldum ben 5.gün embriyosu
Bugün sadece kese gördük karından baktı doktorum 4 Aralık’ta vajinal ultrasonla hem yolk kesesini görürüz hem kalp atışını duyarız diye düşünüyorum dedi. Kalp atışını da duysam çok rahatlayacak içimKese ve yolk sac gördünüz mü
evet keseyi dün gördüm bende karından normalde pazartesiye verdi tüp bebek doktorum kese randevusunu ama ben sabredemedim çok şükür aynı şekilde doktor bana da yolk için daha erken dedi İnşaAllah sağlıcakla o güzel sesi duyarızBugün sadece kese gördük karından baktı doktorum 4 Aralık’ta vajinal ultrasonla hem yolk kesesini görürüz hem kalp atışını duyarız diye düşünüyorum dedi. Kalp atışını da duysam çok rahatlayacak içimsizin oldu mu muayeneniz kese ve Yolk görüldü mü?
Aminnn sağlıkla, kolaylıkla kucağımıza da alalım inşallahevet keseyi dün gördüm bende karından normalde pazartesiye verdi tüp bebek doktorum kese randevusunu ama ben sabredemedim çok şükür aynı şekilde doktor bana da yolk için daha erken dedi İnşaAllah sağlıcakla o güzel sesi duyarız
Teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olsun inşallahHayırlı olsun inşallahbende Şişli memorialde tedavi görüyorum ilaçlı transfer mi oldunuz progesteron başlamadan önce kanda progesteron değerine bakıldı mı acaba bunu merak ediyorum benim iptal olan treanferde bakılmadı kafama takıldı
Canımm gözün aydın hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşaAllahMerhaba kizlar cift embriyo sonucu 432❤pozitif
Merhaba bende 22 kasim yani dun transfer oldum sizin nasil gecti umarim ikimizde pozitif sonuc aliriz22 kasımda transferim olacak Allah izin verirse. Var mı 22 sinde transfer olacak olan
Tesekkur ederim canim hepimiz insallah❤Canımm gözün aydın hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşaAllah
Allah askina once kan a sonra idrara karisiyo zaten, gunu geldiyse git kan ver canim, belki hamilesin yokyere stres yapip moralinizi bozuyonuzArkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim bende 12 Kasım transfer günüm 9 gün idrar testinde negatif çıktı çok moralim bozuldu kan testi yapmaya korktum üç embriyo transfer edildi beşinci gün embriyosu umudumu yitirdim resmen kanda da negatif çıkacak diye düşünmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?