Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Hayırlı olsun inşallah bende Şişli memorialde tedavi görüyorum ilaçlı transfer mi oldunuz progesteron başlamadan önce kanda progesteron değerine bakıldı mı acaba bunu merak ediyorum benim iptal olan treanferde bakılmadı kafama takıldı

Ne zaman transfer olmuştunuz aynı gün transfer olduk sanırım, keseyi gördünüz mü yolk sac gördünüz mü?

Kese ve yolk sac gördünüz mü
Bugün sadece kese gördük karından baktı doktorum 4 Aralık’ta vajinal ultrasonla hem yolk kesesini görürüz hem kalp atışını duyarız diye düşünüyorum dedi. Kalp atışını da duysam çok rahatlayacak içim sizin oldu mu muayeneniz kese ve Yolk görüldü mü?

evet keseyi dün gördüm bende karından normalde pazartesiye verdi tüp bebek doktorum kese randevusunu ama ben sabredemedim çok şükür aynı şekilde doktor bana da yolk için daha erken dedi İnşaAllah sağlıcakla o güzel sesi duyarız

Aminnn sağlıkla, kolaylıkla kucağımıza da alalım inşallah

Teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olsun inşallah benim doğal siklusda transfer yapıldı. Progesteron başlamadan önce değerim 0.13 çıktı ve sabah akşam transfer gününe kadar 5 gün progestan kullandım. Transfer günü tekrar değerime bakıldı 19.8 çıktı doktorum iyi olduğunu söyledi

Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim bende 12 Kasım transfer günüm 9 gün idrar testinde negatif çıktı çok moralim bozuldu kan testi yapmaya korktum üç embriyo transfer edildi beşinci gün embriyosu umudumu yitirdim resmen kanda da negatif çıkacak diye düşünmeye başladım

Allah askina once kan a sonra idrara karisiyo zaten, gunu geldiyse git kan ver canim, belki hamilesin yokyere stres yapip moralinizi bozuyonuz

Kendinizi dinlemeyin bence. Ben hiçbir şey hissetmedim burada belirti diye bahsedilen hiçbir şey başıma da gelmedi. Moralim bozuldu olmadı galiba diye okudum durdum ama test pozitif sonuçlandı. Bence çokta okumayın kafanızı dağıtacak filmler diziler izleyin keyif yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…