• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Kendinizi dinlemeyin bence. Ben hiçbir şey hissetmedim burada belirti diye bahsedilen hiçbir şey başıma da gelmedi. Moralim bozuldu olmadı galiba diye okudum durdum ama test pozitif sonuçlandı. Bence çokta okumayın kafanızı dağıtacak filmler diziler izleyin keyif yapın
Hayırlı olsun. Çok haklısınız farkındayım aslında. Çok normal olmak tuhafıma gidiyor. Aslında yaşanılan belirti değil ilaç etkisi diye düşünüyorum ama insanın bi yeri ağrısın istiyo sanırımm bi işaret bekliyorum 😀

Allah askina once kan a sonra idrara karisiyo zaten, gunu geldiyse git kan ver canim, belki hamilesin yokyere stres yapip moralinizi bozuyonuz
Çok yorum okudum burda da kafam karıştı kimi 9.gun idrarda da çıkardı diyor kimi geç tutunmustur diyor yani bende olumsuz düşünmeye başladım bir de üç tane embriyo beşinci gün embriyosu

merakımdan soruyorum 3 tane nasıl koyuyorlar canım yasal olarak ne gerektiriyor
Yasal olarak hangi hastane üstüne düşeni tam yapıyor ki
Üç embriyo oluştu tek tüpe donduruldu ve üçü de cözülunce tekrar dondurulma şansı yok zaten bana da iki mi üç mü dediler transfer aşamasında o anda böyle bir karar nasıl verilir üç olsun dedim bir tanesi geri dondurulmayacagina göre çöp olacaktı zaten ne emeklerle oldu o embriyolar ondan üç konuldu

Yasal olarak hangi hastane üstüne düşeni tam yapıyor ki
Üç embriyo oluştu tek tüpe donduruldu ve üçü de cözülunce tekrar dondurulma şansı yok zaten bana da iki mi üç mü dediler transfer aşamasında o anda böyle bir karar nasıl verilir üç olsun dedim bir tanesi geri dondurulmayacagina göre çöp olacaktı zaten ne emeklerle oldu o embriyolar ondan üç konuldu
Çok değişik olmuş yani üçüzde olabilirdi seni riske niye atmıslar anlamadım

Merhaba arkadaşlar,bugün sabah erken gebelik testi yaptım t+8.günüm.Silik çizgi var foto da net çıkartamadım sanki🙏inşllh hamileyimdir dua edin lütfen

1000150723.webp
1000150722.webp

Kızlar size bir şey danışacağım aranızda denetimlemiş olan varsa yorumlarını merak ediyorum benim transferim yarım olacak. Ben iş yerimden 1 haftalık izin aldım 2 aralık salı günü işe başlayacağım aranızda işe gidip hamile olan var mı acaba

Merhaba bende 22 kasim yani dun transfer oldum sizin nasil gecti umarim ikimizde pozitif sonuc aliriz 🙃
Aminnn benim transferim iyi geçti çok şükür evdeyim öyle uzanıyorum arada geziyorum evde şu zamanlar çok zor geçecek gibi geliyor inşallah pozitifi alırız inlşallah Allah isteyen herkese nasip etsin sizin nasıl geçti ☺️

Back
X