Hayırlı olsun. Çok haklısınız farkındayım aslında. Çok normal olmak tuhafıma gidiyor. Aslında yaşanılan belirti değil ilaç etkisi diye düşünüyorum ama insanın bi yeri ağrısın istiyo sanırımm bi işaret bekliyorumKendinizi dinlemeyin bence. Ben hiçbir şey hissetmedim burada belirti diye bahsedilen hiçbir şey başıma da gelmedi. Moralim bozuldu olmadı galiba diye okudum durdum ama test pozitif sonuçlandı. Bence çokta okumayın kafanızı dağıtacak filmler diziler izleyin keyif yapın
Çok yorum okudum burda da kafam karıştı kimi 9.gun idrarda da çıkardı diyor kimi geç tutunmustur diyor yani bende olumsuz düşünmeye başladım bir de üç tane embriyo beşinci gün embriyosuAllah askina once kan a sonra idrara karisiyo zaten, gunu geldiyse git kan ver canim, belki hamilesin yokyere stres yapip moralinizi bozuyonuz
Seni stress sokuyorsa kan testine kadar girme canim❤Çok yorum okudum burda da kafam karıştı kimi 9.gun idrarda da çıkardı diyor kimi geç tutunmustur diyor yani bende olumsuz düşünmeye başladım bir de üç tane embriyo beşinci gün embriyosu
merakımdan soruyorum 3 tane nasıl koyuyorlar canım yasal olarak ne gerektiriyorÇok yorum okudum burda da kafam karıştı kimi 9.gun idrarda da çıkardı diyor kimi geç tutunmustur diyor yani bende olumsuz düşünmeye başladım bir de üç tane embriyo beşinci gün embriyosu
Çok sevindim canım bu arada darısı kese ve kalp atışınaSen hesapla Ben yazayim canim 11 transfer gunu. 20 Kasim ilk test gunu 432 .22 Kasim bugun 1013
Yasal olarak hangi hastane üstüne düşeni tam yapıyor kimerakımdan soruyorum 3 tane nasıl koyuyorlar canım yasal olarak ne gerektiriyor
Maşallah tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızKızlar 2.testim güzel yükselmiş şükürler olsun Allah herkese nasip etsin inşallah
Çok değişik olmuş yani üçüzde olabilirdi seni riske niye atmıslar anlamadımYasal olarak hangi hastane üstüne düşeni tam yapıyor ki
Üç embriyo oluştu tek tüpe donduruldu ve üçü de cözülunce tekrar dondurulma şansı yok zaten bana da iki mi üç mü dediler transfer aşamasında o anda böyle bir karar nasıl verilir üç olsun dedim bir tanesi geri dondurulmayacagina göre çöp olacaktı zaten ne emeklerle oldu o embriyolar ondan üç konuldu
Teşekkürler canım inşallah herkes nasibine kavuşurMaşallah tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Orası nasip şu an idrar testinden dolayı çok olumlu düşünemiyorum yaÇok değişik olmuş yani üçüzde olabilirdi seni riske niye atmıslar anlamadım
Ben canımKızlar size bir şey danışacağım aranızda denetimlemiş olan varsa yorumlarını merak ediyorum benim transferim yarım olacak. Ben iş yerimden 1 haftalık izin aldım 2 aralık salı günü işe başlayacağım aranızda işe gidip hamile olan var mı acaba
Hayir ne guzel ilerlemis canim masallahArtadaşlar 21 kasımda , 234
23 kasımda 1174 çıktı tek embriyo trasnfer edildi bu kötü bi durum mu acaba
Aminnn benim transferim iyi geçti çok şükür evdeyim öyle uzanıyorum arada geziyorum evde şu zamanlar çok zor geçecek gibi geliyor inşallah pozitifi alırız inlşallah Allah isteyen herkese nasip etsin sizin nasıl geçtiMerhaba bende 22 kasim yani dun transfer oldum sizin nasil gecti umarim ikimizde pozitif sonuc aliriz
Tek yumurta ikizi olabilir :))))))))Artadaşlar 21 kasımda , 234
23 kasımda 1174 çıktı tek embriyo trasnfer edildi bu kötü bi durum mu acaba
İnsan her şeyden korkuyr nasıl geçecek bu hiç bilmiyorumHayir ne guzel ilerlemis canim masallah
Gpt de öyle bir şeyler diyor , annemin tarafında 3 kişiden 1 i tek yumurta ikizi aklıma gelmedi değil ama bakalım hayırlısı artık sağlıkla dığum olsunda 1 i 2 si 5 i farketmiyorTek yumurta ikizi olabilir :))))))))
Sağlıkla gelsin gerçekten Allah gönlünüze göre versinGpt de öyle bir şeyler diyor , annemin tarafında 3 kişiden 1 i tek yumurta ikizi aklıma gelmedi değil ama bakalım hayırlısı artık sağlıkla dığum olsunda 1 i 2 si 5 i farketmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?