- 30 Mayıs 2024
- 416
- 180
- 23
- 31
Aminn isteyenm herkesin inşalllahSağlıkla gelsin gerçekten Allah gönlünüze göre versin
Benim 4. Transferim. Demek 8. Transferiniz Allah sağlıkla nasip etsinAminn isteyenm herkesin inşalllahherkesin tutunsun bebeleri , sağlıkla ilerlesin benim 8. Falan bu denemem maddi manevi çok zordu. İnşallah bu sefer sağlıkla alırız kucağımızaa
Şaka gibi gelecek belki ama 3 yılda :)Benim 4. Transferim. Demek 8. Transferiniz Allah sağlıkla nasip etsinbu 8 denemeyi kaç yılda yaptınız
Çok şükür ne güzel çok duygulandım :) Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin hiç durmamakta güzel gerçekten zaman kaybetmek istemiyor insanŞaka gibi gelecek belki ama 3 yılda :)
Hiç durmadık diyebilirim. 4 acıbadem maslak , 2 live ulus , 2 momart :) ankaralara mı gitmedik , çok çaresiz kaldık en son 6 haftalık kalp durmasından sonra mahvolduk ama güç bulduk allahtan bunj denedik inşallah sağlıkla doğar
Allah sabrını ne güzel vermiş kardeşim inşallah bu sefer olucak dualarım seninleŞaka gibi gelecek belki ama 3 yılda :)
Hiç durmadık diyebilirim. 4 acıbadem maslak , 2 live ulus , 2 momart :) ankaralara mı gitmedik , çok çaresiz kaldık en son 6 haftalık kalp durmasından sonra mahvolduk ama güç bulduk allahtan bunj denedik inşallah sağlıkla doğar
dongunun kacinci gunundesinBugün ikinci kontrolüm gittim rahimde istedikleri üç çizgiyi gördü doktor kalınlığı 9.5mm olmuş Pazartesi günü kan vericem ilaç verip vermeyeceğine karar vericek cumartesi günü de transferim gerçekleşecek, Allah hepimizin yüzünü güldürsün
Nasıl bir işte çalışıyorsunuz yoruluyor musunuz transferden kaç gün sonra başladınızBen canım
Ben 4 gün sonra basladım canım hemşireyim gece 16 saat nöbet tutuyorum doktorum ilk 48 saat içinde tutacak tutarsa işe başla bir şey olmaz dedi başladım hatta 6.gün kahverengi kanamam oldu doktorum yorulmayacaksan git işe demiştiNasıl bir işte çalışıyorsunuz yoruluyor musunuz transferden kaç gün sonra başladınız
Bende çalışmak istiyorum bu yüzden inşallah benimkide hemen tutunur banaBen 4 gün sonra basladım canım hemşireyim gece 16 saat nöbet tutuyorum doktorum ilk 48 saat içinde tutacak tutarsa işe başla bir şey olmaz dedi başladım hatta 6.gün kahverengi kanamam oldu doktorum yorulmayacaksan git işe demiştibelkide o rahatlığı o aşıladı bana çokta iyi yaptı onun sayesinde evde durup kendi kendimi yemedim
Ben ankarada taze transfer oldum canim 5. Gun tek 5 bb kalitesinde embriyosu idi 1 gece ankarada istirahat ettik bugun oglen yola ciktik tokata geldik yine yavas geldik sık sık mola verdik 5 10 dk yürüyüş yaptim dr um oyle onerdi cok hareketsiz kalma yolda dedi suan evdeyim uzandim hic bir belirti agri sizi vs de yok ne oldugunu bile anlamadan gecti transferim 10 gun sonra test istediler bakalim umarim bizde pozitifi aliriz kasim ayi bu kulupte baya bereketli gecmis bize de ugur getirsinAminnn benim transferim iyi geçti çok şükür evdeyim öyle uzanıyorum arada geziyorum evde şu zamanlar çok zor geçecek gibi geliyor inşallah pozitifi alırız inlşallah Allah isteyen herkese nasip etsin sizin nasıl geçti
Aminnnnn Allah bize de nasip etsinBen ankarada taze transfer oldum canim 5. Gun tek 5 bb kalitesinde embriyosu idi 1 gece ankarada istirahat ettik bugun oglen yola ciktik tokata geldik yine yavas geldik sık sık mola verdik 5 10 dk yürüyüş yaptim dr um oyle onerdi cok hareketsiz kalma yolda dedi suan evdeyim uzandim hic bir belirti agri sizi vs de yok ne oldugunu bile anlamadan gecti transferim 10 gun sonra test istediler bakalim umarim bizde pozitifi aliriz kasim ayi bu kulupte baya bereketli gecmis bize de ugur getirsin
Canım hayırlı olsun senin deKızlar embriyo transferi sonra hemen lavobaya gitmek sıkıntı mı
Bende 15-20 dk durabildim ya o sebeple sordumCanım hayırlı olsun senin deÇok sıkıştım ben 35 dk anca yatabildim. Sonra dayanamadım kalktım WC ye
Bende 15-20 dk durabildim ya o sebeple sordum
Evet kadın dedi çok tutmaya çalışma kasılmasın rahmin diye o sebeble çok beklemek istemedim annelik delilik cidden biz şimdiden böyleysek ileride düşünemiyorumBi şey olmaz hasta rahat etsin diye yatırıyorlar bence o kadar da. Bazıları da direkt giriyor. Ben tutamadım daha fazla yani terledim resmen
CBende 15-20 dk durabildim ya o sebeple sordum
Ben hiç sıkışık hissetmiyordum ama hemen tuvalete git dediler. Gerek yok dememe rağmen resmen zorla tuvalete gönderdiler, rahme baskı olmasın istiyoruz diye açıkladılar. Bana kalsa 1 saat yatardım. Ama transferden hemen sonra kalkıp tuvalete gittimKızlar embriyo transferi sonra hemen lavobaya gitmek sıkıntı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?